аман ви казвам
Мен успяха да ме заведат на вечеря за 1 час. докато Симчо с баба се гонели из нас
После бях посрещната с едно много весело мамааа
Аз във фб вече се похвалих, че най-накрая почна много да ме мамосва
Което ме подсеща, че Симо снощи полусънен си пие млякото легнал в мен, вече ще заспива, и изведнъж му дръпна един истеричен смях на висок глас 
Как сте, аз съм още сама на фронта с Криситан, но нямах много-много избор и се обадих за 8 март на свекито да честитя и да я извикам да идва....Тя това чакала 
На Крис реших да я ''оправяме'' като си дойде скъпия, няма да имам нерви и това да издържа.
).
ММ отиде на кафе и аз намерих малко минутки за форума.
и за обяд един бобец 

,иначе не мога да понасям че съм жена 
,казва кака,бебе,айде,но още е далеч от изречение,ММ и той се отчете милия,но на мен ми е криво та ми иде да се гръмна 

,да не прави повече таквиа неща 
,да не са се наговорили със Симо 

,уф оплаках се м......му 
Но след последната болест е станала едно невъзможно мрънкало и направо в чудо съм се видяла с нея. Но ще се възпитаваме... 

Та беше приятен празник.

(нали е по-мощен от неговия).

).
Шишчета със скариди увити в прошуто, няколко вида салати и сърчица в специална марината печени на скара. За съжаление вечерята беше много кратка- 30 мин. Хубаво му казах аз да вечеряме като заспи детето, а той не... щял да си играе около нас
Свещите не можахме да ги запалим, защото Лорис ги дърпаше постоянно, направи салфетките на толкова миниатюрни парченца, че едвам ги събрах, непрекъснато ни взимаше чашите с вино, за да прави "дин, дин" наздраве демек...направо ни побърка. След 30 мин реших да го приспивам и по едно време дойде и ММ и каза че много му се спи и така си приспах и двете бебета в 21:00, аз се изкъпах и заспах в 21:30 
Нали имаше при Гала предаване за това и не са казали нищо такова.
Утре пак ще пиша. Ставам, че не виждам вече

Препоръчани теми