За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, Лори - направо ви завидях за съня - евала,исках да те питам отдавна, ама все забравям - сега като сте без феното има ли разлика в съня на Боби?Нали от феното се приспива по принцип, мислех дали сега по-малко спинка, ама щом сте нанали до 11 май въпроса е излишен  newsm78

И аз много обичам да има анкетки, супер предложения Аги, нека Ади си избере някое, за прохождането е по-добре май като за сега, пък после и за думичките а  Peace

Хайде пролетно заглавиеееее  Crazy

# 211
Айде на обяд.....

Аги, от къде и какъв крем си взе? Извинявай, че разпитвам, но понеже съм и аз в тоз бранш, та за това....  bouquet

# 212
ООО ядене  CrazyПърва на софрата  Peace

За Пролет силно февруарчето копнее, навънка иска вече да беснее   Sunglasses

# 213
Ехой  Hug
как сте в този пореден ужасен ден  #Cussing out аман ви казвам  Cry
Ади какво сте преживели  Shocked Аз не знам дали щях толкова бързо и хладнокръвно да се справя със ситуацията, браво ти  bouquet
Пък сигурно се учи човек, не ми се мисли всички ни какво ни чака  ooooh!
Бобчо честити ви зъбчета!
Радвам се за всички, които са отпразнували или ще празнуват тепърва Crazy Мен успяха да ме заведат на вечеря за 1 час. докато Симчо с баба се гонели из нас Whistling После бях посрещната с едно много весело мамааа  Heart Eyes Аз във фб вече се похвалих, че най-накрая почна много да ме мамосва  Sunglasses
А за изречения...брои ли се "ам, айди!"  hahaha
Лена и аз искам весело сиропче  Crazy Което ме подсеща, че Симо снощи полусънен си пие млякото легнал в мен, вече ще заспива, и изведнъж му дръпна един истеричен смях на висок глас Shocked Ей така от нищото взе да се хили и не спря повече от минута и след това стана и тръгна да играе  Shocked
Много малко е забелен, даже нашето педи, което по принцип не дава да се бара изрази безпокойство, че досега е трябвало повече да се вижда  Confused
Ще бягам, че ми бие ръцете от клавиатурата ... Rolling Eyes

# 214
Аги, нещо не мога да ти пиша ЛС, та да поспамим малко тук...

Ееее, ама уцели....Аз работя за Е. Л България... Blush

Искам да ти кажа, че си направила много добър избор. особено ако имаш възможност да направиш и програмата за лице....(обаче там много соленко). Иначе и на Клиник не е лош Repairwear lift, а е и малко по-евтин. Друг....Кларанс и Шисейдо също имат много добри околоочни. Сисли и ЛаПрери и те, но там вече е друга планета ценово....

# 215
  • София
Хелоу лейдис  Hug Как сте, аз съм още сама на фронта с Криситан, но нямах много-много избор и се обадих за 8 март на свекито да честитя и да я извикам да идва....Тя това чакала  Sick
Та стискайте палци от вторник да съм на себе си....щото в сряда съм на тръстиката  (демек на работа) и...не ми се мисли как ще е-с  яслата евнтуално и с нейното гледане...
Вън ужким слънце, ама намусено ми се види...но искам-неискам заведох Криско да вземем манджата.
Цвети, както ти казах всичко ще е 6 с пишонката на Еван Heart Eyes На Крис реших да я ''оправяме'' като си дойде скъпия, няма да имам нерви и това да издържа.
Та такива ми ти работи друзя, общо взето изчетох всичко, това което видях е ,че всички сме добре ( Хепи да пише как е Елизка).
Цункам ви- Крис е в невъможност (наня оттък bowuu).

# 216
  • Русе/Germany
Свободаааааааааа
Шефа спи но не се знае до кога че съседите над нас изгоряха (подпалиха) и сега качват един огромен хладилник и стържат по етажите ooooh! ММ отиде на кафе и аз намерих малко минутки за форума.

Сега ще сложа обещаните снимки, преди и след и ще кача някой от РД-то и от кръщенето и в този ред на мисли да сложа малка софра по повода
и за обяд един бобец Mr. Green Laughing

Ето снимки: на няколко часа http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/borislav-na-snejinka86.575014.26575722
и на 1г. http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/borislav-na-snejinka86.575014.26575774
Ето и снимки от кръщене и РД: http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/borislav-na-snejinka86.575014.26575804
Качвам ги тук понеже от известно време чувам едни гадорийки и страхотийки за снимки в интернет пространството че ми настръхва косъма.

Няма да говоря по темите защото е каша в главата, прочетох малко само и да кажа
Силно гуш на Ади и баткото. Да не прави повече такива страшни неща Hug
Лори, Бобо да се оправя бързо Hug
Бобчо, браво за зъбките. Да са бели и здрави.
Лена, браво на героя Еван. Много с ми страшни тези неща на мен.

ММ утре си заминава и на мен ми е едно депресарско и спирам да пиша за да не товаря темичката с моито неща.

Забравих да кажа, ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ПАТЕРИЧКИ МИЛИ МОИТО МАМИ! БЪДЕТЕ МНОГО ГОРДИ С ДЕЧИЦАТА СИ, МНОГО ОБИЧАНИ МАМИ И ЖЕНИ.

# 217
И на мен не ми се пише,че ми е много криво и досадно и мързеливо ....
Добре че са децата да им се радвам Heart Eyes,иначе не мога да понасям че съм жена Sick
И да речеш че не са ме зарадвали вчера,напротив, синчето ми подари страхотна картичка и написаното в нея ме разплака,а милата Борянка ме радва всеки ден със постиженията си Heart Eyes,казва кака,бебе,айде,но още е далеч от изречение,ММ и той се отчете милия,но на мен ми е криво та ми иде да се гръмна #2gunfire

Снежи страхотни стее мила със този сладък Боби,да ви е живо и здраво Християнчето Hug
Бочо,най - накрая и вие се озъбихте мила Mr. Green,да са й белички и здравички зъбетата на красивата Радосветка Hug
Ади,напрао ми се изправи косъма,като прочетохкакви ги е свършил баткото ooooh!,да не прави повече таквиа неща Naughty
Зелдич и Борянка от днес започна да си се смее Thinking,да не са се наговорили със Симо Laughing
И аз искам 1 час насаме с мъжо или пък да излезнем някъде като млади хора,направо ми се реввв #Cussing out
Едвам чакам да стане Юни месец да си отида малко при нашите и да си почина малко Crazy
И за капак съм на зъбар,  пари мнгоооо ми трябват за да ги оправям,а пък и зъби не са останали много,то и за това требват пари,да се слагат "заместители" че положението е трагично,а и съм побеляла Crossing Arms,уф оплаках се м......му Sad
Егати поста,ама исках да си кажа,надявам се да ми простите Embarassed Praynig

# 218
Леле Ади, аз съм пропуснала случката с мартеничката в ушето - ужас  Shocked Добре, че си реагирала навреме, малеее  Confused

Наде, сигурна съм, че със идването на пролетта ще се пооправи настроението  Hug

Къде сте всички бре жени?  newsm78

# 219
Здрасти, банда!

Хайде сега и да се поизкажа:  последната седмица ми беше много тегаво, защото имам два мъдреца /които все отлагам да махна/ и които понякога се обаждат. Е, последната седмица ме боляха зверски и хич не ми беше ни до социални мрежи, ни до каквото и да било. Вече обаче съм добре и наистина трябва да си планирам изваждането им  Mr. Green

Елизката проходи точно на трети март. Heart Eyes Но след последната болест е станала едно невъзможно мрънкало и направо в чудо съм се видяла с нея. Но ще се възпитаваме... Mr. Green

Бобчо, честити ви зъбки. И на Елиза сега и пробиха двете долни, та най-сетне и тя се озъби.

Ятце, дано мъжът ти бързичко се оправи.

Лори, хубави спомени Hug

Агилея, браво за хубавите подаръци Heart Eyes

Ади, ужасна история. Мен много ме е страх от такива неща, защото знам, че бебетата и децата са много изобретателни в завирането на неща където не трябва.

Лена, браво на вас! Hug

Йоанска,  Hug

За 8 март мъжо ме зарадва с голям и много красив букет рози и една книга. Пийнахме едно бургундско винце /ама не беше много добро/ и хапнахме суши.  Heart Eyes Та беше приятен празник.
Утре съм си записала час за фризьор, че другата седмица съм на един семинара и малко ще се социализирам Party

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 18:55 от happy-mamma

# 220
Наде, кураж скъпа! Те пари все си трябват, от някъде все ще намериш и леко полеко ще оправиш зъбките. Боята ще реши другия ти проблем, а най-важното е духа ти да не пада!!! Твоята ситуация е тежка, особено и с две деца ...... Остави ги лятото при бабата и идете някъде с ТМ.
Снежи, радвам се че всичко е било хубаво на двойния ви празник, най-вече се радвам, че Бобо си е имал тати тогава. Не се сдухвай, ти си силен човек, а ние сме тук за да те подкрепяме. Дано скоро да сте си заедно всичките и да не се делите повече. Аз другата седмица ще съм без ММ 4 дена и изпадам в ужас, така съм свикнала да сме заедно, че ... А най ме убива мисълта, че няма да съм до него след операцията.....
Успех на Йоана с яслата, и аз не мога да водя Явор сама да оправяме пишле, ще чакаме татито ни да се оправи....
Хареса ми името за нова тема, Миленче, поетична душа си ти!!!
Хепи, честити зъбки и на вас. Наистина хубаво сте изкарали празника. Вади ги тези мъдреци, аз съм стигнала до извода, че само пречат - 3 броя съм извадила, на четвъртия му се точа от преди да забременея, но той нещо се закроти, ма нали съм го умъртвила, кво да ме торзоми hahaha

# 221
  • област Варна
Добър вечер!
Добрах се до лаптопа... аз уж за мен го купих, пък мъжа ми като си е вкъщи не мога се вредя от неговите игрички  Close (нали е по-мощен от неговия).
Днес записки нямам, та ще карам по спомен.  newsm78
Всички разболели се да оздравяват. Лена, видя ли, че всичко ще мине добре.  Peace
На всички ходили по купони, честито Ви психическо презареждане, на всички, на които им предстои - приятно изкарване.
Бобчо, честити Ви зъбчета... да са Ви бели и здрави!
"Айди дай" (което по-често звучи като "Ади де") за изречение ли се смята?  newsm78
Днес се сетих да Ви питам нещо. Вашите бебоци захласват ли се още. Вчера бях в службата да поздравя колежките за празника и се заразправях с едната. Та тя ми обясни, че нейния племенник така се захласвал до към 3-тата годинка и се оказало, че било от увеличени сливици. Та се замислих и аз до кога е нормално да го правят и кога трябва да се потърси лекарска помощ?
Лори на Бобо да му минават тези петна.
По повод петната Соня май няма да яде скоро риба. Оня ден имаше на кухнята и пак й избиха петна по краката. Сега чакам да се скрият та да й предложа хляб, че и от него май ги прави тези реакции.
Зелда, ела на гости... днес при нас беше 10 градуса. Направихме си една предикухненска разходка.  newsm68
За 8 март получих празнична вечеря, ама без свещи (и пакет пуканки  Joy).
Миленка, заглавието е супер!   bouquet
Снежи, много сте хубави и засмени цялото семейство! Да са ти живи и здрави и скоро да сте си заедно с тати!
Наде, за зъбаря съм с теб. Аз днес ходих и за мое учудване имам само два кариеса, за които трябва да помисля близкия месец. Обаче предните ми горни зъби ги разбих още като малка (да бях мирно стояла... ) и се каня от много години да ги обличам с металокерамика, ама все не ми остават 1000 лв. излишни. Но зъболекаря каза да се замисля, че след 5-6 години може и да имам пари, ама корените да заминат и да няма на какво да ги слагам тея коронки.
Честити краченца и зъбенца на Елизка!
А уж нямах записки  Laughing

# 222
Добър вечер момичета,
Нямам никакво време, а сега с тая работа, както гледам по цял ден в монитора, не ми се иска да виждам компютър Sad
Лори, колко са му големи петната на Бобо? Сори ако си казвала, но не съм чела всичко назад. Лорис също има, но са си крусти, просто си стоят от преди, защото са около фонтанелата и ме беше страх да му ги махам. Иначе са станали кафяви на цвят, не са много и не ме притесняват.
Вчера мъжо ми беше приготвил вечеря на свещи... Heart Eyes Шишчета със скариди увити в прошуто, няколко вида салати и сърчица в специална марината печени на скара. За съжаление вечерята беше много кратка- 30 мин. Хубаво му казах аз да вечеряме като заспи детето, а той не... щял да си играе около нас Crazy Свещите не можахме да ги запалим, защото Лорис ги дърпаше постоянно, направи салфетките на толкова миниатюрни парченца, че едвам ги събрах, непрекъснато ни взимаше чашите с вино, за да прави "дин, дин" наздраве демек...направо ни побърка. След 30 мин реших да го приспивам и по едно време дойде и ММ и каза че много му се спи и така си приспах и двете бебета в 21:00, аз се изкъпах и заспах в 21:30  Laughing Това ми беше празнуването.
Лорис като гледа мач се е научил да казва: "Гол, гооол. оле оле!" Joy
espinoza, Лорис като падне и винаги се захласва. Не е много дълго, около 10-15 секунди най-много е оставал без да си поеме дъх, но пък за първи път чувам, че може да е свързано със сливиците newsm78 Нали имаше при Гала предаване за това и не са казали нищо такова.
Бобчо, честити зъбки. Лорис също е с два за сега tooth

Не мога вече да гледам монитора, станах разногледа... ако знаете само каква гадна работа са ми измислили Sick Утре пак ще пиша. Ставам, че не виждам вече  Crazy

# 223
# 224
Наде, полека лека ще ги оправиш зъбите. Важното е в къщи всички да сте здравички и Борянка да е добре! Hug

Дани, дано да е ок в работата, а пък  с децата празниците са така- по- набързо и припряно, но пък малките слънчица много ни топлят.

Агилея, и аз се позаредих с козметика, че трябва вече по- сериозни грижи. И малко фук- фук: така както ми беше зле си поръчах едно парфюмче Jimmy Choo заедно с чанта плюс разни кремчета Elizabeth Arden. Много им се зарадвах като ги получих, а си мислих същевременно колко лесни сме жените...

Още нещо щях да пиша- аааа, за смеха. Тази нощ и Елизката се смя на глас силно и дълго. Явно нещо слънчевто изригване им влияе newsm78

Галини, как е Роската?

Хайде, лека нощ и дано утре да успея да се включа, че много задачки се натрупаха...
Цун, гун Hug

Общи условия

Активация на акаунт