За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 144
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Хоп един върз запис, докато мъжО разпилява с детето пакет леща по килима в хола  Crazy

Не съм ви доизчела още  Tired Нещо не мога да нагодя режима ни така че да е удобно на всички. Въртя, суча, все нещо не е както трябва - или часовете за ядене, или часовете за сън, или за излизане... сложна работа било това да си домакиня, на работа май ми беше по-лесно  Laughing

Имаме показали се връхчета на кучешки и кътник  Whistling

От мен толкова, хубав уикенд на всички  Hug

# 226
Добро утро! Пожелавам ви усмихнат ден!

# 227
Добро утро и от нас!
Хайде едно кафенце ...

Аз да ви кажа, много съм скарана с козметиката, през целия си живот да съм ползвала най-много сумарно 2 кутийки крем за лице - купувам, но не ползвам. Сега болното ми място са тъмните петна, които получих миналото лято над скулите. Сега, зимата, поизбледняха, но зная, че лятото от слънцето пак ще се получат. Искам да си посетя специалист-дерматолог, който да ми изпише лечебна козметика, не да купувам на сляпо ....

Сега ще попитам за нещо, което ще му е необходимо на ММ след операцията.

Нужна ни е шарнирна шина (наколенка) с механизъм за регулиране на градуса на сгъване в коляното!

Пускам го тук, като предварително се извинявам, че спамя темата ни, но човек не знае "от коя дупка ще излезе заека".... В крайна сметка ще си го закупим, но лекаря каза да си потърсим от някъде, ползвана, защото те се носят за кратко и не се захабяват толкова лесно. Спирам!

Евридика, браво на ТМ, страхотна вечеря ти е подготвил. Наистина по-добре да се е получило ако Лорис си е бил легнал вече, но пък в крайна сметка, живота ни вече е свързан с тези слънчица, така че и на празниците трябва да присъстват. Е, понякога е необходимо и насаме да останем с половинките си....
Много говорят дечицата, цели изречения се опитват да правят, а Явор само се татосва, какосва и дядосва ....

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 09:53 от jatze

# 228
Доброютро! , , да почерпя, имам имен ден днес. Ятзе, пусни отделна тема във форума, може някой да се отзове Peace. Ади, баткото голям бандит, дано не ти прави такива изненади вече Naughty. Хепи Ив Hug, добре е Роско Боско Heart Eyes. Наденце, не се сдухвай мила spoko, всички имаме такива моменти, и аз понякога се чувствам стара, грозна, дебела, отблъскваща, но... се оглеждам в очите на  мъжа ми Heart Eyes и виждам, че   там не съм такава, това ми оправя самочувствието веднага. Пък  за децата да не говорим:)) за тях сме най-най Naughty. Дейзи, как сте с Йоани? И другите неразписали се мами, бързо да казват как са с  децата Naughty. Браво на всички работещи мами  bouquet, страхотни сте, справяте се със всичко Hug. Ако се сетя друго ще пиша по някое  време, чакам сега да разгрее и да поизлезем, че у дома вече ми се е  свила душицата Tired. Пожелавам един топъл и усмихнат ден на всички

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 10:52 от Gallini

# 229
Гале - честит празник мила  Hug

После повече, че ще се приспиваме...

# 230
  • София
Привет сладури  Hug
Галче щом празнуваш ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! САМО ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ (ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО КУПИШ)!

Евридика успех с адаптацията и с работата- дано и новата позиция се приеме като повишение, май така по-лесно се свиква  Heart Eyes
Вън пак не ми харесва времето и ще сме в къщи  Twisted Evil На Криско не му са интересни играчките, хем ги сменям и въртя уб да ги позабрави... Чудя се как да го забавлявам това дете...Приемам идеи всякакви, че това Бейби ТВ нещо взе да ме дразни...

# 231
Честит имен ден, Гале! Само хубави неща ти пожелавам, но най-вече здраве и късмет в живота!

И аз намразвам бейби тв вече, основно то върви по ТВ и  #Crazy

# 232
Пък ние нямаме бейби тв  Rolling Eyes Ограничаваме гледането на тв основно до рекламите, но и това май е много, лятото няма да има достъп толкова до тв , което много ме радва - не мисля, че е полезно хич Peace Ето ви нещо инересно, на което скоро попаднах  Peace

http://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/14314-vechniiat-k … a-i-televiziiata/

Иначе ние как се забавляваме в къщи - чатем книжки/мнооого любимо, сам взема и ми носи книжките си Simple Smile/; подвадила съм му акумулаторния мотор и с него от 2 дни джиткаме Simple Smile; давам му да рови в определен шкаф, където не е забранено Simple Smile; давам му да влачи обувките от шкафчето и така си ги разнася бая време Simple Smile; казвам му - донеси това, донеси онова и ходи и носи - много е шастлив от това; и така...Wink

# 233
  • област Варна
Гале, честит имен ден! Да си жива и здрава, за да се радваш дълги години на децата си и на всички около теб!

# 234
Честит имен ден, Галини! Носи си името гордо,със здраве и късмет!

Аз тия дни нещо не мога да насмогна с четенето,покрай дзверчето вкъщи,а и дойде новия комп,сега го разучавам,инсталирам разни неща и така. По диагонал ви прочетох,радвам се че всички сме добре, добре сте си изкарали и празника! Hug
Ади Shocked, добре,че всичко е минало успешно! Опасни са тия дребосъци!
Ятце,дано мъжа ти бързичко с еоправя,съжалявам че не мога да помогна,с това което търсите.
Лори, Бобо е голем пич, много се смях Joy Да му минават бързо тия петна,че да не ни тормозят детето!
Честити зъбчета на Ради, Елиза и всички,на които не съм честитила!
Снежи,имате си страхотен Снежинко!Да ви е живо и здраво новото Християнюе в семесйтвото, все такова чаровно,красиво и все по-щастливо да расте! Hug  bouquet
Това е засега от мен,а и на диета съм от сряда,засега без резултат Mr. Green
Бързам да излизаме,докато е хубаво временцето!
Цуш! Hug

# 235
Гале, честит имен ден! Пожелавам ти много щастие и любов!

Вече съм с нова визия Mr. Green, разходила се, похарчила пари ooooh!...

Елизката също хич не я свърта. Проблемът и е, че много малко се заиграва сама, все иска да съм до нея Naughty
Иначе каквото правя, тя участва дейно - слагам прането, а тя гледа, после изсушеното го сгъвам, тя влачи легена, подава дрехи. Сутрин заедно оправяме леглата, подреждаме. Нреждаме кубчета. Също си има шкаф с разни безопасни неща, където се заиграва докато готвя. Но най- любимо и е уолкър лъвче, с което тича по стаите и коридорите. И книжките- четем, повтаряме, късаме...Почти не гледа тв.

# 236
Добро утро! Времето е прекрасно, Еван е бетон и пишата не го тормози. Баща му си е вкъщи и ми е много страхотно. Обикаляме си тримцата и си ходя хилната!
Честит имен ден на Гали!!!!! Пожелавам ти цялото здраве на света! Винаги да можеш да се оглеждаш в очите на любимия и децата си, защото друго освен безкрайна любов няма да видиш!
Ятзе, и аз не познавам някой, който има такава шина, но според мен ще намерите. Не знам къде точно из форума може да пуснеш тема, но нищо не пречи да опитате тук. Дано да стане.

Еван на човешки език не говори. Дърдори постоянно, но това е. Чуват се айде, доги, даайъ, но без абсолютно никакъв смисъл.
Забавлява се както намери за добре. Обожава да разнася обувки, торбичките с мръсните си памперси, да си търси остатъци от храни по земята и да бърка в кофата за бок лук, откъдето обича да си вади празни кенчета от безалкохолно и всякакви боклуци.....Няма кой знае колко забранени предмети и шкафчета, но определено забранените такива са мноооооого по изкусителни...
Тони, каква диета си почнала?
Снежи,  Hug много сила ще ти е нужна днес, но всичко има смисъл.

# 237
Браво на геройчето Еван! Така неусетно да му мине целия този период! Hug
А моята диета трябва да си е доживотен режим за мен, ако изобщо още действа, след прецаквацията на щитовидната Confused Та... без никакво сладко, мазно, вечер трябва да ям не по-късно от 18 часа,което обаче засега не го спазвам,че стреса ще ми е малко в повечко Blush, но пък ям към 19-20 часа някоя плодово-зеленчукова салатка,или само плодове. За ефекта ще докладвам след около 3 седмици. Whistling Ако човек свикне на тоя режим се живее много леко, може след достигане на желаното тегло да се яде веднъж седмично сладко,каквото му се яде на човек,стига да не е преди лягане Wink. Иначе на глад аз не мога да издържам... Лошото е,че и течности не мога да пия,а водата е много важен помощник в случая,но се старая...
Хепи, бързо да минеш на отчет със снимков материял на новата визия и порасналата Лизи! Flutter

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 20:34 от Totoni

# 238
Ето ме и мен най-накрая  ooooh! Hug
Първо да поздравя любимата ми именничка с един прекрасен букет от любимите ми лилиуми  Heart Eyes

Гале да си жива и здрава, мила! Присъединявам се към прекрасното пожелание на Лена да продължаваш да се оглеждаш в очите на любимия и там да виждаш само любов, а дечицата ти да са много здравички и все така усмихнати, за да си спокойна и щастлива.
Много ми стана мъчно за Роки и притесненията, които сте имали, но съм сигурна, че вече най-лошото е зад гърба ви и много скоро сама ще се убедиш в това. Силно те прегръщам и се надявам много скоро да споделиш добри новини  Hug
Ятце ужасно е това, което се е случило с мъжа ти  Cry Доколкото разбирам ще се лекува във ВМА, а това е най-доброто място според мен. Когато се запознах с моя мъж на него му предстоеше една доста сериозна травматологична интервенция, която той избра да направи именно там и остана много доволен. Толкова добре разбирам притесненията ти, че няма да може да бъдеш с него... Ужасно е... Но много скоро трудното ще мине и ще се радвате заедно на дечицата вкъщи  Hug Ще се моля всичко да мине безаварийно и напълно успешно, в което не се съмнявам  Naughty Кураж и на двамата Hug Hug Hug
Лена геройче си е Еван  Hug Още онзи ден прочетох какво ви предстои и често си мислех за милото човече какъв ужас ще трябва да преживее, и така се радвам, че всичко е минало така леко за него и вече всички вкъщи сте по-спокойни  Hug
Ади Ивчо здравата те е уплашил  Shocked ама ти си мъжка мама и знаеш как да реагираш, аз да бях припаднала директно  ooooh! добре че се е разминало така леко  Hug
Бобчо гледах клипчето във фейса и останах очарована от прекрасната ти сладурка как хубаво си крачи  Heart Eyes Да са ви честити и зъбчетата, да са белички и здравички! Ама как бързо навакса хубавицата, а пък ти се притесняваше за зъбките  Party Все така леко да ги вади  Hug
Браво и на Лорис за двете зъбчета. Да са му белички и здравички  tooth
И ние вече можем да се похвалим с дълго чаканото 4-то зъбче  Party Много бавно при нас стават нещата  Sad И на Бобъра да му излизат вече тия зъбки и да спре да тормози хубавото си майче  Heart Eyes
Хепи честити ходещи крачета на Лизито  Party Смело да крачи в живота и все напред да я водят  Hug

Аз се позагубих малко, но редовни си ви наглеждах  Naughty Мислено писах и писах десетки постове, но така и не съумях да намеря достатъчно време... И аз като Кама с този наш псевдо "режим" съм шах и мат с пешката... вече нищо не смогвам да си свърша, а мъника направо ми спира тока тия дни. Имам чувството, че за една седмица порастна и поумня  Crazy Направо се плаша как неузнаваемо се променя всеки ден. Вчера каза първата си думичка съзнателно Crazy както си говорехме с баща му, аз обеснявам нещо и последната дума от изречението ми беше "няма" и Йоани така отчетливо го повтори, че с мъжа ми дълго време седяхме онемели Simple Smile от тогава не го е повтарял, но забелязвам как от няколко дни той си разшири речника от гласни и съгласни и се опитва да експериментира с комбинирането им. Усеща се, че това е доста по-различно от досегашните мамосвания, татосвания и подобни.
Гледам говорите си за ТВ, при нас проблема е, че мъника направо се е пристрастил към песничките, които слушаме на компа и сега само ми се тръшка да му ги пускам. Толкова е щастлив като му угодя, че не ми дава сърце да не го правя  Crazy Скрихме единия компютър за да не се сеща поне докато играе в едната стая и слава Богу нямаше драми, така че се надявам като започне да се оправя времето и да излизаме повече навън да спреме със заседяването пред PC-то  Peace
Още не ходим сами и вече започнах да се психясвам Rolling Eyes Сигурна съм, че аз съм си виновна и незнам кога ще събере кураж при положение, че е толкова по-лесно да ме погледне умолително и да си протегне ръчичката, а е толкова стабилен вече  Confused

Искаше ми се още толкова много неща да пиша... на всеки... но и днес съм гроги и ще се отправям към леглото.

Лека и мека сладурки   love001

# 239

Добро утроооо!

Тъкмо станахме.

Пожелавам ви един красив и радостен ден!

Общи условия

Активация на акаунт