Нещо не мога да нагодя режима ни така че да е удобно на всички. Въртя, суча, все нещо не е както трябва - или часовете за ядене, или часовете за сън, или за излизане... сложна работа било това да си домакиня, на работа май ми беше по-лесно
. Ади, баткото голям бандит, дано не ти прави такива изненади вече
. Хепи Ив
, добре е Роско Боско
. Наденце, не се сдухвай мила
, всички имаме такива моменти, и аз понякога се чувствам стара, грозна, дебела, отблъскваща, но... се оглеждам в очите на мъжа ми
и виждам, че там не съм такава, това ми оправя самочувствието веднага. Пък за децата да не говорим:)) за тях сме най-най
. Дейзи, как сте с Йоани? И другите неразписали се мами, бързо да казват как са с децата
. Браво на всички работещи мами
, страхотни сте, справяте се със всичко
. Ако се сетя друго ще пиша по някое време, чакам сега да разгрее и да поизлезем, че у дома вече ми се е свила душицата
. Пожелавам един топъл и усмихнат ден на всички

Ето ви нещо инересно, на което скоро попаднах 
/; подвадила съм му акумулаторния мотор и с него от 2 дни джиткаме
; давам му да рови в определен шкаф, където не е забранено
; давам му да влачи обувките от шкафчето и така си ги разнася бая време
; казвам му - донеси това, донеси онова и ходи и носи - много е шастлив от това; и така...

Да му минават бързо тия петна,че да не ни тормозят детето!

... 
много сила ще ти е нужна днес, но всичко има смисъл. 
, но пък ям към 19-20 часа някоя плодово-зеленчукова салатка,или само плодове. За ефекта ще докладвам след около 3 седмици.
Ако човек свикне на тоя режим се живее много леко, може след достигане на желаното тегло да се яде веднъж седмично сладко,каквото му се яде на човек,стига да не е преди лягане
. Иначе на глад аз не мога да издържам... Лошото е,че и течности не мога да пия,а водата е много важен помощник в случая,но се старая...

Доколкото разбирам ще се лекува във ВМА, а това е най-доброто място според мен. Когато се запознах с моя мъж на него му предстоеше една доста сериозна травматологична интервенция, която той избра да направи именно там и остана много доволен. Толкова добре разбирам притесненията ти, че няма да може да бъдеш с него... Ужасно е... Но много скоро трудното ще мине и ще се радвате заедно на дечицата вкъщи
Ще се моля всичко да мине безаварийно и напълно успешно, в което не се съмнявам
Кураж и на двамата
Още онзи ден прочетох какво ви предстои и често си мислех за милото човече какъв ужас ще трябва да преживее, и така се радвам, че всичко е минало така леко за него и вече всички вкъщи сте по-спокойни 
добре че се е разминало така леко 
Да са ви честити и зъбчетата, да са белички и здравички! Ама как бързо навакса хубавицата, а пък ти се притесняваше за зъбките
Все така леко да ги вади 

Много бавно при нас стават нещата
И на Бобъра да му излизат вече тия зъбки и да спре да тормози хубавото си майче 
Смело да крачи в живота и все напред да я водят 
Мислено писах и писах десетки постове, но така и не съумях да намеря достатъчно време... И аз като Кама с този наш псевдо "режим" съм шах и мат с пешката... вече нищо не смогвам да си свърша, а мъника направо ми спира тока тия дни. Имам чувството, че за една седмица порастна и поумня
Направо се плаша как неузнаваемо се променя всеки ден. Вчера каза първата си думичка съзнателно
както си говорехме с баща му, аз обеснявам нещо и последната дума от изречението ми беше "няма" и Йоани така отчетливо го повтори, че с мъжа ми дълго време седяхме онемели
от тогава не го е повтарял, но забелязвам как от няколко дни той си разшири речника от гласни и съгласни и се опитва да експериментира с комбинирането им. Усеща се, че това е доста по-различно от досегашните мамосвания, татосвания и подобни.
Скрихме единия компютър за да не се сеща поне докато играе в едната стая и слава Богу нямаше драми, така че се надявам като започне да се оправя времето и да излизаме повече навън да спреме със заседяването пред PC-то
Препоръчани теми