За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 145
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Чудесно пролетно заглавие!  Heart Eyes

Между другото тудей из дъ дей фор дъ прощъпулник, после ще мина да са пофаля!  Mr. Green

Целувки!   bouquet

# 241
Хей, момичета, къде сте?
То и аз набързо минавам да се обадя, че сме добре.
Успях да се уредя за утре да отида с милото при приемането му във ВМА, наредила съм всичко у дома - някой да закара каката на детска, да вземе кухнята за Явор наобяд. Добре че са приятелите!!!
А свеки ще го гледа, добре че е тя .... Аз сигурно съм от малкото, случили на добра свекърва...
Дейзи, радвай се, че Йоани те държи за ръчичка, щото Явор хич и не иска да го хвана за ръка и тича, като отвързан, а още не е толкова стабилен, препятствия има ....
Утре сигурно чак вечерта ще се включа.

# 242
Ятце, силни палчета имаш от мен за утре. Много е хубаво, че ще придружиш мъжа си. Дано бързо се оправи!!! Hug

Лили  Hug

# 243
  • София
Ятзе, ами, аз примерно съм тук..., но все не успявам да пиша - само чета и пак, че забравям... ooooh! Нещо събота и неделя хич не се организирам....
Много мъчно ми стана за Надето... - и за Снежинка, разбира се.... И за всички, които се подтискаме периодично - няма какво да изреждам... не сме малко... Аз просто не споделям тези моменти, защото темата тук ми е източник на позитивна енергия и някак... сякаш забравям, че ми е тъпо или облачно или безнадеждно...и включвам на съвсем друга вълна! Wink Аз нямам реални причини и не е редно да се оплаквам от каквото и да било! Може пък да е от гадното време... или безкрайното майчинство.... И затова гледам да не ви говоря глупости, а да се стегна и толкова. Иначе се чувствам често и дебела и грозна и лоша майка и още по-лоша съпруга и тотална неудачница и какво ли не още... Rolling Eyes Но поне са добре децата и мъжа ми си е в БГ! Така че другото са мои идиотщини.... Но и на мен много ми тежи, че рядко мога да изляза с ММ... На мен ми помагат само моите родители и то с неголяма охота (те са разведени отскоро) и често ми става тъжно, защото уж всички много искаха един ден да имам семейство и деца и да съм като нормалните хора (аз съм леко...как да се изразя... нестандартна - шантава тосест - в техните очи...), а сега... Добре, че е сестра ми да ходатайства и да ми издейства такива услуги... Wink
А за зъбите - каквото и да става - трябва да се грижи за тях човек, защото после е по-зле и мнооого много по-скъпо!! Хем по-трудно се лекуват като са по-болни, хем и цените реално си се качват всяка година! Sad
Ятце, супер, че ще можеш да бъдеш с мъжа си за приема в б-ца. Peace Стискам ви палци!! Praynig Потърси в Продавалника шина!
Пчеличке, това май значи, че имате прощъпулник, а...? Laughing Честито! И весело!! Hug
Лена, Еван е супер герой!! Hug Как е пишленцето днес....? Shocked
Мария, ще ти пиша пак ЛС.  Laughing Фен съм на ЕЛ! Готина работа имаш... Аз вече дори незнам ставам ли за работа след толкова дълго ръждясване вкъщи....!! newsm78
Снежи, страхотни снимки! Особено тези, на които сте тримата! Много много сте мили! Hug Дано много скоро вече да сте винаги винаги заедно!! Peace
Евридика, това с компютрите е голямо проклятие....! Кофти работа... Sad Пази си очите. Peace
За ТВ - не позволявам на бебка изобщо да гледа! Нито компютър! И с Дария беше така до 2 или 3 г. - не помня точно... Rolling Eyes Хубава статия, Милена! За съжаление, сега Дария гледа доста, защото си има любимци... А и ММ позволява, че така му е по-лесно. Confused Много се дразня, че не остава време за четене (освен за лека нощ) и че не я уча Дария вече на почти нищо...! Много съм скапана като майка...! Sick А много деца вече знаят всички букви!
Хепи - супер за козметиката! Много ме радват такива неща! Wink Дори и скапано червило може да ме развесели - но рядко отделям за себе си... Гузно ми е. Embarassed Само за фризьора съм редовна! Wink
Галини, честит имен ден за вчера! Да си жива и здрава!! Hug  bouquet
Тони, хубаво е, че ще ядеш здравословно вече, но кофти, че е по принуда... Wink След залез обаче е лошо да се ядат сурови плодове, защото ферментират после в тялото и вредят... Sick

# 244
И Крис не гледа телевизия,но вече съм споменавала,че вкъщи нямаме телевизор и така ни е добре. Вечер той като заспи си гледаме новините по нета и някой хубав филм и ни е достатъчно Peace
За режима не съм споменавала защото е халифакс.... всеки ден различно.
За протокола- още се кърмим, още не е проходил сам и въобще не иска да ходи,ако го държа само за едната ръчичка (тюфлечето на мама Mr. Green). Иначе уолкъра си го бута сам,ходи,та дори и тича,но само ако го държим за двете ръце.
Илиянка,те плодовете вредни,че ферментират,но бисквитките,шоколадчетата и т.н. май повечко ми вредят,като се гледам в огледалото Mr. Green А не мога нищо да не ям и така.Да свикна малко с режима и после ще спра и тях вечерно време.
Отиваме на детски център,до скоро! Hug

# 245
Резултат от прощъпулника - музикант!  hahaha

Питчицата ми беше много вкусна, но маломерна, тъй че не я снимах, а крачетата отгоре ме домързя да ги правя от друго тесто и станаха малко мутирали!  Mr. Green

# 246
Резултат от прощъпулника - музикант!  hahaha

Елиза я глася за певица, тъкмо ще са си лика- прилика. Flutter

Тони, много си си добре, но ако си решила да е заради здравето си заслужава да хапваш по този начин.

Аги, трудничко е наистина с дългото майчинство. На мен ми помага много като се замисля, че още поне 20-30 години има да работя, а детето си го гледам година- две. А пък за личнит несъвършенвтва- ами всеки има понякига съмнения дали се справя, но важното е да ни помага да вървим напред. Като чета постовете ти и усещам ведростта им, мисля, че със сигурност успяваш да се справиш подобаващо с черните мисли. Hug

ей, днес съм голяма мерудия. Още не съм ви изчела назад обаче..

# 247
  • София
Резултат от прощъпулника - музикант!  hahaha

Питчицата ми беше много вкусна, но маломерна, тъй че не я снимах, а крачетата отгоре ме домързя да ги правя от друго тесто и станаха малко мутирали!  Mr. Green
Yeeeeeaaaaaaaah...!!! smile3501 Трябват още музиканти на този свят! Браво, браво!!!! Grinning
Какво точно хвана?? Има ли снимки?
Ееее, жалко че не снима и питката! Какво като е маломерна и с мутирали крака!  ppp
Хепи, благодаря за доверието във ведростта ми! Wink Това ми напомня как в работата един ден някой каза колко съм била спокойна и балансирана и незнамкаквоси още... (бях ръководител тогава и много самокритична) и аз.... Shocked И си викам - да бе, питай ги вкъщи какво мислят за мен....!! Wink

# 248
Привет!
Пчеличке, бравос! Аз си мечтая за едно бъдещо Джъстин Биибърче...Пари да го изучавам за лекар и адвокат-тц. Та блазе ви! Обещавам, че ще им купя албумите и на Бобърски, и на Лизи.
Ятзе, дано всичко мине много рутинно и възстановяването да е бързо и безболезнено! Радвам се, че ще си до мъжа ти.
Тони, аз също друго освен режим не мога да правя дългосрочно имсъответно е единственото, което дава резултати. Крис ще се забавлява много днес.
Аги, аз също имам съмнения що за майка съм...Особено като срещам толкова много перфектни майки. Но пък си го обичам дребосъчето.
Днес се събуждам и гледам 8:45. Мигам,мигам и се чудя Как е възможно такова чудо. Никога не ставаме толкова късно. След известно мислене баща му ме светна, че просто са сменили времето...а аз какви надежди имах...Пишата му е още подута и червна, но се подобрява. Докторът ни предупреди, че дълго време ще е с шокиращ вид, но детето нямало да има дискомфорт.
Дейзи, по-добре да се води за ръчичка. Както не обича колички, ще ти е по-лесно да разхождаш дете, което не ти блъска ръката и не крещи ако се опиташ да го насочваш...

# 249

Ето го Чочинко с кутията с дискове наречени за музикант!  Mr. Green Имаше ключове от кола /за шофьор/, почопли ги и се метна на дисковете!  hahaha

С Лизи ще са едно щастливо музикално семейство!  Laughing

# 250
Да взема да се отсрамя,че тези дни не съм се разписвала....Само ви попрочитах по диагонал...
Добро утро!

Пчеличке, честит ви музикант....с Лизи наистина ще са си лика прилика... Laughing
Ятце, радвам се ,че си успяла да се уредиш да си до ТМ. Стискам палци всичко да мине бързо.
Хепи, честита нова визия...Дай да те видим...
Тони...и аз се опитвам на една такава подобна диета... Ядене до 18ч, ама сладко и други калорични храни са ми позволени до 12ч.. Не съм обаче много системна..пък и аз не съм сигурна дали сега ще има ефект...Обаче,ако при теб по-скоро е от здравословна страна....то аз вече не мога да се понасям.... #2gunfire Обаче отсега усещам,че и тази е обречена... Mr. Green

# 251
Добрютро и от мен  Hug

После ще се включа по-адекватно, сега само да кажа на Ади - нека сменим "беснее" с "щурее" в заглавието, по-така ми идва с него  Wink

# 252
  • Русе/Germany

Отивам да се къпя и после ще се включа. Hug

# 253
Денят и седмицата ми започнаха с лоши новини- починал е мъжът на моя много добра приятелка... Внезапно... И е млад човек...

# 254
Денят и седмицата ми започнаха с лоши новини- починал е мъжът на моя много добра приятелка... Внезапно... И е млад човек...
Хепи, моите съболезнования, сега трябва да си до приятелката и ако можеш и да я подкрепяш. Трябват много близки хора в такъв момент. А затова че е внезапно и млад - никой не е застрахован от това  Hug . Съдба. Живей за мига!

Друго не съм прочела  Rolling Eyes, само видях Бобъра че ще става музикант , ама днес ни избива третото зъбче и е ад вкъщи.
Преди малко Ради заспа върху мен , та едва се измъкнах сега да посвърша нещо  и да ви нагледам. Надявам се по късно да се включа адекватно. Лек и спорен ден от мен .

Общи условия

Активация на акаунт