Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 505
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Ще ви напиша нещо - на фона на тежките серии това което ми се въртеше в мислите е направо като ерес. Ще ви го пусна в скрит текст след малко, защото си е по - дългичко като текст.

# 226
Видяхме колко всетдайна е Фати,сега искам сладура да я завива Hug

Не знам вече кой кого ще завива.  ooooh! В слуховете имаше, че Керим ще пострада от брадвата. Така де, щом има брадва, трябва да има и ударен с брадва.  Mr. Green

# 227
  • София
За Облака:
Момичета,когато  гледам  Мустафа Булут/ а и Керим, всъщност Енгин като цяло/ с тъжен поглед, сърцето така ми се свива от болка, че започва да ми се плаче. Как е възможно да има толкова изразителни очи този човек Blush?!
Много ми хареса 21 серия на Облака. Мустафа започва да се доказва, като добър и принципен човек. Научи се, че трябва да обича Нарин отдалеч. В момента държанието му към нея много напомня на държанието на Керим към Фатмагюл.
Отново ме подразни Сердар.Този човек е така самовглъбен в собствената си доброта, че като "кон с капаци" вижда Мустафа Булут единствено в черни краски. Все трябва да се намеси във всичко, кой му даде това право, защо се мисли за Господ тоя човек?!

Как мислите, дали подобната история на приятелката на Нарин нямаше за цел да покаже колко често се случват такива неща, че дори и по-жестоки? Сякаш искат да ни намекнат, че Мустафа всъщност не е постъпил крайно  лошо, има доста по-фатални случки в историята и те са нещо често срещано по тези земи. Нарин сигурно също се замисли върху тези въпроси. Как мислите ?

За ФГ

Ако е истина, че Берен е болна, значи да не чакаме четвъртък серийка, така ли? Confused newsm78 На мен не ми се вярва.
Между другото, така ми липсват и на мен сериите в прекрасната къщичка до рекичката Sad!

# 228
  • Разград
KERİM FATMAGÜL (PARAMPARÇA)

# 229
  • Стара Загора
Марта_49 ,Cruela -благодаря!Днес бях на фризьор и реших да си сменя аватара и подписа  newsm53,малко промяна !

# 230
Крюелке , не търся логика вече да ти кажа, но помня в подсказите, че смъртта на Хаджер беше казано, че ще бъде причината Керим пак да е в затвор, кой ги знае дали няма да  кажат че трябва да свидетелства и на делото  newsm78 . Дано има разминаване.  Обаче наистина, ако Берен не е толкова зле да я сложат да си лежи и да я гледат и глезят този път нея . Така де Фатмагюл. Берен сиг. има кой да я гледа Wink

# 231
Момичета, днес някой спомена, че ФГ обича Керим като брат и това ми се заби в главата. Наистина тя не е показала желание за близост с Керим. Дори като отиде при него през нощта спаха като брат и сестра. Това някакси ме натъжава. Този наш хубавец, вече би трябвало да я поразбуди за малко интимни ласки. А тя не показва такива симптоми. Наистина още са на фаза брат-сестра. Като се замисля и ми става странно. Да е до Керим, а все да го възприема като Рахми 2 (демек брат) - срамота. Според мен трябва да се появи някоя друга Кристен, за да я разтърси малко ФГ.

Тя едва на последния сеанс при психоложката каза,че е рано още да говорят за секс.Миранда,дъвкахме го хиляди пъти-тя беше зверски изнасилена.Колко дълго време му трябваше на Керим,за да му гласува пълно доверие,оттам да се отпусне и в негово присъствие да се чувства спокойна.Той пристъпва към нея с миши крачки-следваха докосванията,ласките,целувките.Нима не видя,че лягането при Керим беше тест,който той издържа с отличен.Всяко прибързване може да и донесе страх и възвръщане на спомена....което ги връща в началото.
По повод възприятието на Ф. за К-в двете сцени на близост -на пейката край огъня и на Свети Валентин обърнете внимание как превъзходно изигра тези моменти актьора.
1.Край огъня той държеше ръката и и я сложи на гърдите си и чак тогава много бавно се наведе към Ф. за да я целуне.Той чакаше нейното решение докъде ще му позволи да се приближи и ще му разреши ли тази целувка.Достатъчно беше тя да го спре с ръка.Това са неговите малки крачки към голямото доверие .
2.Целувката на Свети Валентин-това е един от любимите ми моменти във филма.когато Керим следи с очи Ф. преди да се наведе да я целуне/тези три секунди направиха цялата сцена невероятна-леко притвори очи.но не я изпускаше от поглед и  за миг си пролича в погледа му раздвоението между желанието му да я целуне и страха му от реакцията на Ф.И забавайки се с тези 3 секунди той и даде време да реши .
Погледнете тази сцена-чудех се актьора ли е взел това решение да я пресъздаде по този начин или е гениална мисъл на режисьорите.
На това му казвам професионализъм.

# 232
Той чакаше нейното решение докъде ще му позволи да се приближи и ще му разреши ли тази целувка.Достатъчно беше тя да го спре с ръка.Това са неговите малки крачки към голямото доверие .

Не само при двете целувки е така. Дори само за да я докосне или прегърне той я наблюдава и чака реакцията и. Така беше с първата целувка по дланта, така беше и при прегръдката в затвора и при всичките им докосвания. Керим винаги изчаква разрешение. Мисля, че това е режисьорско решение. Чела съм, че на актьорите се дава пълен сценарий. Не само диалози, а и описание на това което се иска от тях да покажат.

# 233
  • AMS
Привет, момичета!!!
Благодаря ви за всичко написано!!!!
Последните слухове продължават да ме съсипват!!! Не смятат ли, че е непоносимо ФГ да е в болница, а Керим в затвора? А уж всичко щели да посрещат заедно? Нещо не е така!!!
Хаджер, милата, още я мъчат. Това ще е за мен най-голямата трагедия - да умре и да загуби бебето!!!
Жестоко е!!!
Но може би искат с това да ни покажат какво би се случило с ФГ, ако не се беше "о гече" и се беше омъжила за ...
За татко Фахредин е неприемливо да умре, но може да попадне в болница!?
Сигурна съм, че Керим дори влачейки се, ще хукне да гони пизлика/мръстника.
Уфффффф.
А Оня съм сигурна, че ще извърши още едно убийство най-малко, на някои невинен.
Вярно, че писах, че ще е шок и ужас, ноооо
Спирам, че ще ми се пръсне душата!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 17:40 от di...va

# 234
Сега какво мъчително чакане ни чака, страхотни филми правят тези хора, страхотни....стоя и чакам с надеждата, да пишете някакви новини.... Cry

# 235
Ще ви напиша нещо - на фона на тежките серии това което ми се въртеше в мислите е направо като ерес. Ще ви го пусна в скрит текст след малко, защото си е по - дългичко като текст.

Скрит текст:
Сериала си върви - последна серия - последни пет минути.
Първо едно уточнение - вече сме видели и сватба и някои други неща - естествено много малко според нашите желания.
Надпис - след години.... Фатмагюл говори по телефона с Дениз и се оплаква от Керим -
Станал е непоносим през последната седмица, просто не е за вярване, че "отново го прави" - което нея естествено много я дразни. Дениз я утешава - казва и -  знаеш това е нещо което ще отмине. Фатмагюл - не става много по-страшно, вече има и съучастници. Дори Лодос е на негова страна. Фатмагюл се надига, опитвайки се да стане - но в този момент Лодос реагира заплашително към нея и започва да лае. Фатмагюл приключва разговора си с Дениз и започва да се "кара" на кучето, че и то я предава. В този момент в стаята буквално връхлита Керим видимо изплашен / от лая на кучето / и започва да пита естествено " Нолду - какво става" - отговорът е "Ич" - нищо. Но Керим не вярва въобще и продължава да разпитва, защо не е позвънила със звънчето??? За да разведри малко обстановката Фатмагюл го пита защо по двете бузи и носа има торта ? Тук пък Керим няма отговор или поне не иска да отговори. В този момент две сладурани ~ на 4 години носят торта / от която естествено са си опитали и после са целували тати си и той тях - затова и те са изцапани по физиономиите/ - всички викат внимателно, кучето започва да лае и.....естествено цялата торта е върху Фатмагюл. Честит рожден ден мамо ! Честит рожден ден скъпа !Керим и децата я целуват ! Естествено всички са порядъчно омацани с крем и сметана - но чисто и просто се настаняват около Фатмагюл и по точно около тортата, която се мъдри върху огромното и коремче - явно в тържеството непряко ще участва и новото им братче, което всеки момент трябва да се роди. Презумцията на звънчето е Фатмагюл да звъни с него, когато има нужда от нещо и Керим да я чува и да изпълнява желанията и - да я вдига от дивана, да и подава вода или нещо друго. При нейната самостоятелност това е равносилно почти на обида

# 236
  • Разград
ENGİN AKYÜREK (ÜFLE PÜFLE )

# 237
  • В Града на липите
Марта, страхотен финал  newsm51 Пращай го веднага на сценаристките. Все още имат време да го
променят.

# 238
Марта_49 - толкова е хубаво, че ще кажа - Пу, пу да не са им уроки!  Hug Hug Hug

# 239
  • Хасково

Общи условия

Активация на акаунт