Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Фенче,Радвам се да те "видя"!

# 376
  • Разград
ENGİN AKYÜREK VE BİZ

# 377
Аше,Гони,почерпих се,ама виртуално не хваща дикиш LaughingГлобени сте по едно истинско кафе в сряда-и без тън-мън Naughty

Къде забиваш колчето ... на едното кафене или на другото...... дай точни координати, че да не се лутам като луда крава, както предния път.... Joy hahaha Joy hahaha А за кафето, че ще си го изпием с кеф - по това спор няма........ Hug Hug Hug Hug

тън- мън ... няма  Peace погледнах си графиката..... там съм с цялото си величие... Joy hahaha Joy.

# 378
  • на морето
Така ...при този пространен и всеобхватен трейлър на 65 серия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green , както и изчерпателния предварителен снимков материял  може твърдо да се каже ,че всички основни събития бяха предизвестени - "нищо ново под слънцето ". Честно казано доста равна като настроение ми се видя ; въздържам се да употребя думата "скучна " . Може би защото предната ни вдигна адреналина на макс с този екшън ...та чаках да видя и нещо остатъчно тук , може би ... Ядец! Както вече беше казано - малко като набързо монтирана , претупана  стои .Като да не е без хич , демек да не се пропуска серия. Героите наистина изглеждаха уморени ! И имат право , милите .....трябва им почивка , но сценаристите са на друго мнение ....За сега .
Нещата , които не ме изненадаха , защото бяха предварително споменати - Яшаранови - младши решиха да бягат . Мусти избяга . Решат го разкрасиха с белезници .
Нещата , които очаквах да се случат по някое време в сюжетното действие , и те станаха точно сега  - чантата с документи , подготвена от Перихат най сетне отиде по предназназначение в полицията .
И не на последно място - малките изненади в серията :
Мисля , че чухме за първи път от устата на Керим обръщението " Татко !" .Поправете ме ако греша , но това си беше първата изненада за мене . Та , ако съм права ,то това се и преломен момент в отношенията им като цяло , както и доказателство с огромна стойност в полза на казуса " Прошка " . Щом веднъж се случи , няма пречка в един последващ момент Керим  да чуе и заветното "Прощавам ти ! " от устето на Фатмето .
Втората изненадка беше инициативността на Селимча ... Бре , от де го извади този ентусиазъм това момче - май много му запари под краката ..Нали казват , че като тръгне да потъва кораба , първо плъховете го напускали . И Ердоан изненадващо му хукна по "свирката " - явно и той е обмислял подобни "сценарии" ....Тъй , тъй ....гузен , негонен бяга ..... Mr. Green Mr. Green
Третата изненадка -  Керим - имаше толкова унил вид сутринта , особенно при вида на охраната .Чак да го съжалиш . Виждах някакво огорчение , разочарование ...Сякаш с този " външен охранител" му подбиваха авторитета пред Фати .Сякаш той не може да я защити , да я предпази , та други ще му вършат работата ....и хукна с колата на някъде ....Като се настани до къщата на Яшаранови  ми мина през ума , че пак ще скопоса някоя недомислица в типично негов импулсивно емоционален стил.... И ето , момчето се намърда в къщата . Очаквах кавги , разправии и прочие ....Да , ама нееее! Имаше нещо дяволито през цялото време в погледа му докато говореше .Нещо в стил " Аз знам нещо , дето вие не знаете и сега ви гледам сиира ..." И беше един такъв ведър , спокоен , чак благ ....Да му се ненадяваш даже , при неговия потенциял и капацитет за импулсивни избухвания . И наистина събитята не закъсняха - чифт полицейски гривни на едни заслужили ги отдавна ръчички  hahaha hahaha....
Черешката на следоледа беше съзаклятническото смигване м/у Керим и Кадир . Е ,те тогава ми обраха точките  Mr. Green  А от кратката ретроспекция , стана ясно , че всичко е било постановка.С каква цел  и защо ще ни предстои да разберем . Но , да се върна на Керим . Тази му внезапна еволюция в поведението на мене ,лично , много ми допадна . Явно дойде време да се научи на малко търпение , или инъче казано , да брои до 10 , преди да хукне през глава да прави нещо .  Аферрим!
Следващата изненада , всъщност не е такава . Нали има една приказка , че ако в началото на една пиеса се появи пушка , то до края все ще гръмне .Та и тук така .След като бяха събрани едни компромати в едно куфарче и вече веднъж бяха "размахани " заканително , то те при всички положения щяха да излязат на светло до края на серияла по един или друг начин. Перихан отдавна беше се подготвила психически за тази си постъпка - беше въпрос на време . И ето времето дойде .Кое беше катализаторът в случая . Дали бягството на сина й я освободи от бремето на съвестта  , че ще предаде собственото си дете ? Дали го беше решила независимо от събитията ....Но определено беше сигурна в резултата - предварително стегна куфарчето на мъжО си за ареста .О това по-ясно казано " Айде гит бурда ! "здраве му кажи  hahaha hahaha

За останалите - Фати /Берен ...явно не й се наложи да си налага влизане в образ  - направо си изглеждаше скапана . Дано е от болестта и дано бързо да се оправя , милата .... Може би и за това й бяха свели присъствието до символично ...
Мустафа . Thinking Thinking ...Ей, този наш супергерой .... На това му казвам измъкване с " клизма " , зорлям демек . Явно още им трябва на сценаристките жив и го поддържат с чудеса ....Да бяха поне малко по -реалистични . Обяснявам си го само с това , че се е наложило вероятно да прекрояват на бързо части от сценария заради болестта на Берен и са му дали доста допълнително екранно време  .Съответно - недообмисленото спасение е на лице ...

Загадката , която хвърлиха като " мостче " към следващата серия  е мистериозното изчезване на Хаджер . Отново Яшаранови ли са намесени ? И къде евентуално ще я държат . Дали всичко това няма да предизвика преждевременно раждане и евентуалният фатален край на героинята ?

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 02:47 от asha

# 379

Скрит текст:
Вечер. Мъж се прибира тичешком и без да каже дума, започва да си събира багажа.
Жена му:
- Мили! Какво се е случило? Къде отиваш?
- В Никарагуа!!!
- Защо?
... - Защото там жените на всяко чукане дават по три долара на мъжа!
Жената скача и бързо започва да си събира и тя багажа.
Мъжът:
- А ти къде?
- В Никарагуа!!!
- Защо?!?
- Искам да видя как ще живееш с шест долара месечно.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao За скрития текст Peace

# 380
Последно за тази вечер - клип който харесвам и не е свързан със сериала.

maNga - Fly to Stay Alive

newsm10 newsm10 newsm51

# 381
  • В Града на липите
Добро утро. Като гледам, балкона се опразнил обаче аз все пак да почерпя, предвид предложението от преди една-две страници, да не кажете, че съм скрънза:
Скрит текст:

ето, по един от любимия ми коктейл, на който се оказа, че миришел и парфюма на Керим, ако разследващите журналисти са ни доставили вярно инфо.

Относно епизод 65
Радвам се, че не си пропуснах празника. Напълно оправда очакванията ми, да е просто един преход, след силните епизоди със Св.Валентин и Отвличането. Надявам се следващият да е на ниво. Берен определено си беше болна, даже гласът й сякаш беше дрезгав. Направи ми впечатление, че косата й още повече побеляла. Имаше един кадър, май като се прибра в къщи, все едно беше с кичури.
Аша, страхотен пост както винаги. Ще те поправя само за едно. Керим нарече Фахретин татко, в края на 51-ви епизод по телефона, когато го питаше, кога им е полета. Баща му се разплака, като го чу. Иначе за останалото  Peace Аз мисля, че отдавна му прости в душата си, още в болницата си личеше, колко се радва да го види. Но сцената в линейката много ми хареса.
Перихан определено не ме изненада, тя ги предупреди, че ако още веднъж наранят някого ще им разкаже играта. Не знам отвличането ли преля чашата. Дано превода да покаже. Чудя се обаче, колко ще навреди на Решат с тези компромати. Те са свързани предимно с Туранер, а той е мъртъв. Но ще видим.
Доколкото видях, Мустафа даде на баба Яга, ключа от колата. Дали я смота, че ще й я подари  newsm78 И как ще стане тая работа, след като колата за нищо не става и е в полицията или пък има и друга подготвена.  newsm78 То при него вече нищо не може да ме учуди. Забелязах, че раната му е доста вляво, в смисъл не насред корема, не видях да са му разкъсани дрехите отзад, за да е излязал коршума, но нямам медицински познания, Детелинка да разпита из болницата и да ни просветли  Grinning. Определено, ще му гледаме още магариите, тъй като супата от кокоши крака и змийски очи, явно е чудотворна.
Иначе явно тати Фахретин, както предсказах е ходил на лов за  newsm57 в Австралия. /май новото ми кристално кълбо ставало за нещо/. Можеше и да го уцели по-точно, ама нищо... все пак свърши чудесна работа.
Доколкото разбрах, Селим е недоволен от хотелската стая и липсата на рум-сървиз. Ще му се наложи да свиква. Честно казано, доста щяха да освежат серията, ако бяха включили съня ми с пимбяната блуза, ама прощавам им заради края на серията.
Керим наистина беше доста спокоен у Яшаран, изгледа странно Перихан, явно Кадир го предупреди преди това, че полицията има нещо срещу тях. Кадир повтори два три пъти полиция и това намигане... супер беше.
Перихан, милата направо я съжалих. Как й се бяха насълзили очите. Хич не й беше лесно да го направи, обаче евалла на жената.
Охраната на Фатмагюл е точно, като да разсейва Муки от Ф и К. Та дано и те видят малко спокойствие.
Много ми се иска в следващата серия Фатмагюл да го целуне. Време е да му върне жеста. Той я води с два на нула. Круела, ти като по-вътрешна /от фен клуба й/, моля те посъветвай я по-тактично. Така леко я насочи, съвсем фнимателно. Просто това е сцената, която ми се иска да видя, сигурно, колкото сватбата.
Сори, отнесох се. Но така се разсъних, че ще се върна да прочета всичките 25 страници/видях само последните две/, които сте изписали. Сигурно е било голям купон, а мен ме прекараха с латино парти.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 03:10 от hrissi_sz

# 382
  • Разград

Скрит текст:
Goni,
 ти пак ли ще си нощна смяна.
http://www.youtube.com/watch?v=kJ8nicA4jEE&feature=bf_prev&a … amp;lf=plpp_video

# 383
Хриси, миличка, не знам с какво са те прекарали - с латино ли - с млатино ли..... Joy Joy Joy
Аз първо за теб си се молих да си изкараш превъзходно. Peace... защото си го заслужаваш...... ти си знаеш.... Peace Peace, но ти изведнъж ни се появяваш и то с такъв разбор на действията, дето и ние тука седяхме, гледахме, но ти поне мен ме заби с този разбор ------ но БОШ ВЕР......важна е и почерпката след такава вечер Embarassed Embarassed..... но .......

# 384
Аше Hug  bouquet страОтна си, както винаги..... Peace Peace

# 385
Лека вечер, муцки! Sleeping smile3524

# 386
  • В Града на липите

Гони:
Скрит текст:
От мУхитото е да знаеш. Ако бях изпила още едно, щях да направя разбор и на 85-та, ама пусто не си уцелих мярката. Ще взема и аз да си лягам, че май днес е петък, а не събота, както се опитвам да се самоубедя от известно време.
Утре ще ви чета с кафето, че то се иска свеж мозък за да асимилираш 26 страници.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 03:26 от hrissi_sz

# 387
  • В Града на липите
Нещо не можах да се накарам да заспя. Ето ви едно преводче за добро утро с кафето:

Разговора между Мерием и Фатмагюл:

Ф: Не можех да направя нищо... освен да крещя. Нямах никакво друго оръжие, освен гласа си... но никой не ме чу.
М: Скъпа, не мисли за това. Не мисли, Фатмагюл.
Ф: Мислех, че никога няма да ме пусне... че никога няма да се отърва от него. Всичко беше като някакъв ужасен сън. Когато той се приближи към мен... помислих, че ще се случи същото, като в онази нощ. Исках да умра... да умра, за да свърши всичко... да свърши всичко, и никой повече да не ми причинява болка. Исках, никой повече да не ми причинява зло.
М: Не плачи, дъще. Не плачи, Фатмагюл. Виж, всичко свърши, скъпа. Всичко свърши, всичко мина.
Ф: Каквото и да направя, няма да приключи.
М: Ще приключи, Фатмагюл. Всичко ще си отиде, въпреки трудностите. Ще си отиде. Потърпи още малко. Не остана много... не остана много. Скъпа моя.
В коридора.
Керим: Тя заспа ли?
М: Очите й се затварят, но не може да се успокои.
В стаята на Фатмагюл.
К: Фатмагюл, трябва да си починеш. Не прави така, моля те.
Ф: Не мажах да натисна спусъка... когато беше в такава ситуация.
К: Фатмагюл... Фатмагюл, не прави това, моля те.
Ф: А ако баща ти не беше дошъл, Керим?
К: Не мога да повярвам, че дори взе пистолета в ръце и го насочи към него
Ф: А ако баща ти не беше успял?
К: Всичко мина. Виж, у дома сме... на сигурно място. Кошмарът свърши. Ще видиш, всеки от тях ще бъде заловен/наказан. Всичко свърши... свърши.

# 388
Хриска, страшна си, благодаря! Ама лягай вече, че ще те мисля как ще работиш след няколко часа.

Hug Hug Hug

# 389
  • Пловдив

Добро утро. в ден петък.

Общи условия

Активация на акаунт