Мъж Телец - 7

• 69 855
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
всичко беше супер......като едно време,с тази разлика че преди си мислех ,че за него съм" специалната жена"  Blush и прави всичко това за да ме впечатли(преди,когато бяхме двойка),докато сега си мисля,че телетата са си просто такъв тип мъже.........романтици и че специално това "теле" се държи така с всякя жена,той просто си е такъв,а не го прави от чувства.

mim 3, права си в това, че той е бил романтичен и че се е старал, за да те впечатли.
Хубавото е, че това отново се повтаря. Тоест, той отново се старае да те впечатли (теб, не друга). Не си права като предполагаш, че Телците по принцип са романтични и се държат така с всяка жена. Категорично не е така. На Телецът изобщо не му дреме какво ще мисли за него жена, към която е безразличен и не би се старал да впечатлява такава жена, това прави само за жената, към която има чувства.

Другото, което не можеш може би да разбереш е това, че казва, че приятелство между бивши гаджета не може да има. Много точно си задаваш въпроса "В такъв случай ние какви сме?". Предполагам, че по този начин ти казва, че в никакъв случай вие не сте бивши. Ако те смяташе за бивша, нямаше да възстановява срещите си с теб и да те кани на почивка.
Моят съвет е да оставиш на него да води отношенията ви, да отидеш с него на почивка, но да се държиш спокойно и самоуверено. Като имаш предвид, че най-вероятно чувствата му към теб вече са по-силни и има голяма вероятност той да има нужда от още малко време, за да се убеди за себе си, че ти си специалната жена в живота му.

# 181
Момичета, не мислите ли че телците са твърде вманиачени на тема работа.
Имам чувство, че са изцяло отдадени на кариерата си, а не на жената до тях. Или в по-късни години се осъзнават и се замислят за семейство!? Вашите познати телета работохолици ли са?

# 182
Божееее, по 16 часа на ден работи моето теле, като е почивка пак си намира работа.

# 183
  • Варна
Ох,остави. Много работят те.... наистина и като почиват,пак си намират по нещичко. Дразнимо е  Sick

# 184
  • Варна
Така е - работни, романтични, носят ни на ръце... само да успеем да ги убедим, че си заслужаваме всичките им усилия! Незнам какво включва това - предполагам, че за всеки е различно - вярност или всеотдайност, много любов с която да ги обградим, но със сигурност, като видни естети, красива и поддържаща се жена(затова съм сигурна, че всички жени които пишем тук сме хубави Mr. Green)!

# 185
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, не мислите ли че телците са твърде вманиачени на тема работа.
Имам чувство, че са изцяло отдадени на кариерата си, а не на жената до тях. Или в по-късни години се осъзнават и се замислят за семейство!? Вашите познати телета работохолици ли са?
Да,работохолици са.Моето теле,дори и когато почива си намира някава работа.Никога не бездейства.Знам,че има мъже,които изкарват почивните дни опънали краката на масата с биричка в ръка пред телевизора.При нас е абсурд да се случи.В началото не ми беше много приятно това негово отдаване на работата,обаче си давам сметка,че е за добро.По този начин изкарва пари и се грижи за семейството.Предпочитам това,отколкото да е отдаден на някакво хоби(футбол,лов,риболов).
Иначе не е много романтичен.Почти всеки ден ми казва,че ме обича,държи се прекрасно,но не е по някакви сладникави словоизлияния и изненади.

# 186
Така е - работни, романтични, носят ни на ръце... само да успеем да ги убедим, че си заслужаваме всичките им усилия! Незнам какво включва това - предполагам, че за всеки е различно - вярност или всеотдайност, много любов с която да ги обградим, но със сигурност, като видни естети, красива и поддържаща се жена(затова съм сигурна, че всички жени които пишем тук сме хубави Mr. Green)!
Joyстига някой друг от мъжки пол да не изтъкне красотата ни

# 187
Интересно ми е дали теленцата правят комлименти в това отношение? Или по-скоро са пестеливи на думи newsm78

# 188
Интересно ми е дали теленцата правят комлименти в това отношение? Или по-скоро са пестеливи на думи newsm78
Правят, правят, ама ако нещо не е в ред също са толкова откровени с критиките. Ако не ти е в ред маникюра или си с развалена прическа хич няма да ти го спестят.

# 189
Е, що? Моят чак се кефи като отчита какви погледи ми хвърлят другите мъже. Ама то май на мен ми се е паднало най-неревнивото теле.  Grinning
А иначе подкрепям, че са еднакво откровени и в комплиментите, и в критиките.

# 190
  • Варна
Телетата са най-невероятните мъже на света!  Wink Heart Eyes

# 191
Телетата са най-невероятните мъже на света!  Wink Heart Eyes
  202uu

# 192
Да ли сме работохолици - да, ако работата ни е хоби.
Да ли бихме смесили професионалнтие с личните отношения - не, да не съм луд и вкъщи да говоря за работа.

# 193
  • Варна

Тук ще възразя, защото телците според мен биха работили всичко, което им носи много пари... но всъщност печеленто на пари може да се каже, че е тяхното общо хоби Laughing Peace

# 194
Да ли бихме смесили професионалнтие с личните отношения - не, да не съм луд и вкъщи да говоря за работа.
Т.е ти никога до сега не си имал и допускал повече от приятелски взаимоотношения с колега. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт