Мъж Телец - 7

• 69 846
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Бе,ай бе. Аз пък ще кажа,че раците са точно за телците!  Laughing

# 151
Бе,ай бе. Аз пък ще кажа,че раците са точно за телците!  Laughing
Вярно си е Grinning поне на мен рачетата най ми допадат.

# 152
  • Варна
 Blush хехе

# 153
Ехооооо и аз да се разпиша ,че съм тук  newsm03 .Чета ви ама толкова се изтощих емоциално от бившето ми теле,че вече имам чувството ,че не мога да си събера мисълта на едно......та за това не пиша......да не се излагам  newsm53.Отношенията ни приключиха преди 3 месеца по НЕГОВО желание,но от тогава телето ме направи на луда.......просто ме побърка( и продължава да го прави) с поведението си.Аз не го търся,но той ми звъни през ден през два,с повод без повод.Изпраща ми СМС-и за лека нощ преди да заспи...........Опитва се да ми държи сметка с кой съм и къде съм.Ревнува ме,понякога ме ухажва,понякога се държи пред приятелите ни като че сме си още двойка,но нищо повече..........не прави опит да се съберем........поне аз не го усещам така.Заедно отпразнувахме рожденият му ден и преди да дойдат останалите ми обясняваше как всъщност би ни било най-хубаво ако останем да си празнуваме само двамата  Rolling Eyes.Непрекъснато ми прави комплименти и ми обяснява,че съм жена с главно "Ж".Харесва ме физически и го привличам,аз го виждам и го усещам,ама не мога да разбера защо тогава ме остави ДВА пъти.........под предлог,че всичко е идеално,ама няма химия?!И като няма химия защо продължава да се върти около мен,а не ме остави да го забравя и да продължа напред?!Такова нещо до сега не ми се беше случвало.......както една съфорумка каза "с телето съм като патка в кълчища"  Simple Smile. Нямам смелостта (а и най-вече желанието) да му кажа да не ме търси повече по какъвто и да е повод........в същото време не издържам вече на тези отношения.Аз все още го обичам и искам да бъда с него."Мека мара" съм ,за добро или лошо,и съм му простила .......че си тръгна два пъти(знам че ще има съфорумки,който ще ми кажат че съм луда,ама аз съм си такава  Blush).........ама той вече не само ми се качи на главата,ами и хоро ми играе.Вчрно е ,че в момента се правя на безразлична и не го търся по никакъв повод,но аз не вярвам,че телето е решило ,че съм го преживяла.........според мен той много добре знае че не е така.
Най-новият хит е (аз не знам да се радвам ли да плача ли  Grinning) ,че от няколко дни ми подпали телефона за да резервираме за другият месец 1 седмица почивка на морето  Joy.Е аз вече останах  Shocked Shocked Shocked.Като какви да отидем??????Мен ми е ясно,че явно няма на кой друг да предложи,ама.........той дали е наясно на мен какво ми причинява?Дали се замисля за моите чувства.?!Още от най-началото на отношенията ни като двойка(това беше преди близо една година) телето е наясно аз какво очаквах и исках от нашата връзка............т.е. той знае,че аз не желая повърхностни отношения.Та след като е напълно наясно и с това,аз не мога да разбера защо продължава упорито да се върти около мен  Rolling Eyes?!За мен поведението му е абсурдно.......камо ли за възрастта му  Rolling Eyes

# 154
Ами времето е работило в твоя полза. Разбрало и осъзнало е Телето ти, че химията я има, макар и по-късно да се е появила при него. Какво по-щастливо развитие от това? Не си играе с теб, аз вече се уморявам да съветвам да се проявява търпимост към мудността им, не при всички Телци се получава бързо. И какво от това? Заслужава ли си да се лишаваш от шанс?
А ревността на Телеца доказва любовта му. Не иска да те наранява, но и чака знак от твоя страна.
 Hug

# 155
  • Варна
mim 3, хвани го за тъпите му рога и е твой!  Laughing Blush Сега сериозно,дай му шанс. Нищо не губиш.

# 156
Втори шанс?... луда ли си? Коя си ти че ще ми даваш втори шанс... xaxaxaxa...

# 157
Втори шанс?... луда ли си? Коя си ти че ще ми даваш втори шанс... xaxaxaxa...
Типично Joy

# 158
Втори,трети,четвърти шанс.......всъщност това няма значение  Wink.Всеки бърка понякога ,а и според мен няма непоправими неща...........особено когато има желание и от двете страни  Wink. Но се питам защо съдбата поставя непрекъснато препятствия пред отношенията ни с "телето",които и без това са доста неясни Rolling Eyes за момента.Днес изненадващо са го съкратили от работа..........не ми се обяснява в какво депресивно настроение беше когато се чухме  Sad.Разбирам го напълно и знам че в момента а и предполагам в близко бъдеще въобще няма да му е до мен.Аз знам колко си обичаше работата и колко важна бе за него,ама........съдба.Притесняваме,че това ще "сложи капака" на нашите отношения,че "телето" ще се дистанцира отново(нормално е,все пак си има други грижи)....... а тъкмо в мен се промъкваше лъча надежда ,че току-виж всичко се нареди по нов...........по-добър начин.Лошото е че не знам как да се държа..........все пак сме разделени,не сме двойка.Сърцето ми се сви на фльонга като чух стресираният му глас днес,но съм убедена че "телето" не иска от мен да го съжалявам и тем подобни.Само му казах,че съм убедена,че "всяко зло е за добро" и тъй-като вярвам и съм убедена в неговите възможности,съм сигурна че много скоро той ще се оправи.Доколкото съм запозната от форума ,телците искат да решават сами проблемите си без да се показват слаби пред останалите............уф,само при нас ли е всичко толкова сложно  Rolling Eyes????

# 159
Не знам дали това, което ще ти кажа ще те успокои, но при нас положението беше много по-ужасно, препятствията - по-големи и по-страшни... А в някои моменти си мислех, че просто злото в живота е прекалено голямо, за да можем ние - двама влюбени да го победим... Преминахме през много, много изпитания, но сме заедно, останахме верни един на друг и не смятаме да променяме това.
Кураж и сили! Вярвам, че го можеш!  Hug

# 160
Моето наблюдение е, че един Телец много се дразни от слаб психически човек до него.Хич няма и да се втурне да го вдига от земята.Не защото е лош човек, а защото смята, че заслужава също толкова силен и борбен човек, колкото е той самият.
mim 3[, взимай се в ръце и му покажи, че си заслужаваш усилията му Wink Освен това все ми се струва, че забравяш факта, че един Телец няма да ти се обяснява с часове в любов или да легне на релсите, чакайки идващия влак, само защото ти не искаш да си него.И не обичат драмите.Но са големи депресари, та те съветвам да намериш начин да го развеселиш.Ще го оцени!

# 161
Моето наблюдение е, че един Телец много се дразни от слаб психически човек до него.Хич няма и да се втурне да го вдига от земята.Не защото е лош човек, а защото смята, че заслужава също толкова силен и борбен човек, колкото е той самият.

Съвършено вярно!   Grinning

# 162
Аз пък имам едно такова усещане като чета това, което mim 3 е написала, че въпросното теле е просто един загубеняк, който се опитва да играе някакви игрички и все нещо му пречи и някой му е виновен в живота...  А и Mim 3 типично по женски разиграва в главата си хиляди сценарии - възможни и невъзможни ( и намира оправдание за всяко негово действие - в това няма нищо лошо - просто е за твоя сметка). Mim 3 - помисли преди да се хвърлиш наново във вихъра - струва ли си наистина този човек?

# 163
Mim 3, какво става, има ли развитие по въпроса?

# 164
Здравейте!
За съжаление почти не пишете за вашите истории с телчета, а аз най-накрая се престраших да ви попитам нещо. Според вас едно телче склонно ли е да се обвърже на работното място / където той е с много висок пост / и то с човек, който е назначил на работа и му е пряк ръководител. Би ли смесил личните с работните отношения?...  И ако има чувства според мен поне за 1 година би ги споделил  Confused, така че да се разбере от другата страна  Thinking

ПС Преди година всяка вечер заспивах на тази тема  Hug

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 16:58 от residence

Общи условия

Активация на акаунт