Мъж Телец - 7

• 69 850
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравей, residence!По мое мнение един Телец ще смеси всичко що е възможно, ако това ще му донесе удоволствие.Така че бих ти отговорила с ДА, че би имал връзка на работното място.Както и друг път съм казвала за Телците, страхотни хора са, но определено не робуват на някакви принципи, както "нормалните" хора Laughing А относно искреността, това по-скоро е качество на конкретния човек, а не според зодията.

# 166
Здравей, residence!По мое мнение един Телец ще смеси всичко що е възможно, ако това ще му донесе удоволствие.Така че бих ти отговорила с ДА, че би имал връзка на работното място.Както и друг път съм казвала за Телците, страхотни хора са, но определено не робуват на някакви принципи, както "нормалните" хора Laughing А относно искреността, това по-скоро е качество на конкретния човек, а не според зодията.
Благодаря за отговора Аня. Явно съм се самозалъгвала, че работата го е спирала в близостта му към мен.

# 167
А, чакай сега, residence.Аз не знам какви са чувствата му към теб все пак.Отговорх ти принципно как мисля, а не че той 100 % би го направил.Ще ти дам пример от нашата връзка. В предишната си връзка той е имал супер свободни отношения.Но с мен това няма как да се случи и го знае чудесно от самото начало.Казвал ми е, че заради мен не би имал други паралелни връзки.Така че явно, ако имат силни чувства, може пък да си слагат някакви спирачки.

# 168
А, чакай сега, residence.Аз не знам какви са чувствата му към теб все пак.Отговорх ти принципно как мисля, а не че той 100 % би го направил.Ще ти дам пример от нашата връзка. В предишната си връзка той е имал супер свободни отношения.Но с мен това няма как да се случи и го знае чудесно от самото начало.Казвал ми е, че заради мен не би имал други паралелни връзки.Така че явно, ако имат силни чувства, може пък да си слагат някакви спирачки.
При мен странното е, че 6 месеца след като ме назначи ми предложи повишение и след още 6 месеца аз като поисках да напусна / просто повече на издържах, страх ме беше че всички ще разберат колко съм луднала по него / ми предложи допълнителни занимания. Лошото беше, че работата ми я увеличаваше, но заплата не  Close 

# 169
Лошото беше, че работата ми я увеличаваше, но заплата не  Close 
Е, разбира се.Това е Телец все пак Laughing

# 170
Според вас едно телче склонно ли е да се обвърже на работното място / където той е с много висок пост / и то с човек, който е назначил на работа и му е пряк ръководител. Би ли смесил личните с работните отношения?... 

Да, би ги смесил /от личен опит/.  Wink

# 171
Щом си кадърна, човека може просто да иска да те задържи във фирмата,а то няма как да не харесваш човек дето си върши нещата ,просто те е оценил ,може и да няма нищо повече.Иначе и аз мисля че би ги смесил,въперки че едва ли ще му е приятно и да е във възторг.

# 172
Щом си кадърна, човека може просто да иска да те задържи във фирмата,а то няма как да не харесваш човек дето си върши нещата ,просто те е оценил ,може и да няма нищо повече.Иначе и аз мисля че би ги смесил,въперки че едва ли ще му е приятно и да е във възторг.
Благодаря ти, Тelio87. Много исках да прочета и твоето мнение  Hug

# 173
...въперки че едва ли ще му е приятно и да е във възторг.
Ами, не знам. На мен, в аналогична ситуация на тази на residence, той по никакъв начин не ми даде повод да си мисля, че не му е приятно, напротив. Е, чак във възторг не съм и искала да го виждам...
Но става сложно, много сложно, когато се смесят личните и работните отношения.

residence, мисля, че ако ти е важна и работата, и искаш този Телец, ще трябва да се подготвиш за доста предизвикателства. Успех ти желая!    bouquet

# 174
Много ми е интересно Телец, да харесва жена и цяла година да си трае, познавам 2, единият ми е съпруг сега, и двата още на първата ни среща ми казаха, че ме харесват.

# 175
Marmoset, за съжаление напуснах и сега нямам нито работа, а и не съм виждала телчето от месеци. Мислех, че ще го забравя, но уви.  

# 176
Не разбрах, че става въпрос за вече отминала ситуация....
Мисля, че Telio87 е прав, най-вероятно просто те е оценил човека...

# 177
Много болезнено с телеца, съвсем друго си мислех. Прегази ме. Просто спря да ме търси и явно аз трябва да се досетя самичка. Не съм заслужила явно повече, като сори, не искам с теб повече (примерно).

# 178
Mim 3, какво става, има ли развитие по въпроса?

Чак развитие  Thinking .........не бих го нарекла.Нещата при нас са си същите.Обажда се пак през ден,през два,виждаме се (по-често не насаме,а в компания) и така,нищо ново от никъде  Grinning. Онази вечер се съгласих да му отида на гости.Вечеря,свещи,романтика  Blush всичко беше супер......като едно време,с тази разлика че преди си мислех ,че за него съм" специалната жена"  Blush и прави всичко това за да ме впечатли(преди,когато бяхме двойка),докато сега си мисля,че телетата са си просто такъв тип мъже.........романтици и че специално това "теле" се държи така с всякя жена,той просто си е такъв,а не го прави от чувства.Всъщност това са само мой предположения  Rolling Eyes.Много си говорихме,ама наши си общи неща..........искам да кажа ,че не съм усетила от негова страна желание да се съберем.Е,подпитваме дали има друг мъж около мен,но товая си е по протокол при него..........той да си е сигурен:35:. Учуди ме с решителното си изказване,че приятелство м/у мъж и жена (бивши гаджета) не може да има,било много опасно.Това го каза по повод други наши познати,ама аз питам тогава какви сме ние двамата с "телето"?! Rolling Eyes Планираме да ходим заедно на почивка за една седмица,не е ясно като какви,  Joy пък ще видим.В момента не искам да го притискам за нищо,а и няма смисъл.Все пак  в момента има и доста други грижи.Знам,че ако той реши да поднови отношенията ни ще го направи каквото и да му коства.Упорит е и е инат......за почти 1 година това го разбрах със сигурност  Grinning,но имам чувството,че телето все още се колебае за чувствата си към мен.......ако въобще има такива  Rolling Eyes

# 179
Много болезнено с телеца, съвсем друго си мислех. Прегази ме. Просто спря да ме търси и явно аз трябва да се досетя самичка. Не съм заслужила явно повече, като сори, не искам с теб повече (примерно).
Ами ти защо не го потърсиш?Може да те пробва доколко искаш да си с него,а може просто да се е дистанцирал за момент.......типично за телците  Laughing.Не бързай да слагаш точка на отношенията ви  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт