Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 403
  • 704
  •   1
Отговори
# 480
нали си страдам от безсъние... да ви видя как сте. видях за петък - мерси за поканата, почти на 100% ще хапна рибка с вас, мили морски дами! Simple Smile

# 481
  • Варна
Добро утро,днес по едно чайче за разнообразие да ви почерпя. Момичета ,аз за утре няма да мога-отлитаме за Лондон. В гранд-мола днес започва изложение на цветя / за тези които им се гледа / Спокоен ден на всички.

# 482
Добро утро!
Мари, чайчето е страхотно    bouquet  а за изложението непременно ще го посетя! Като се върнете ще се видим  Peace  приятен престой в Лондон!
Аз днес съм като истинска принцеса  Heart Eyes , морския ме събуди със закуска поднесена в леглото  Heart Eyes
Сега ще се насладя още малко на глезотиите в хотела  Wink  и ще се приготвям, имам приятни срещи с любими хора  Heart Eyes
На всички хубав ден   Hug

# 483
  • Varna
ДобрЮтрУУУ!!!

Мари,
Лек да ви е пътят и весело изкарване.  newsm10 Ще има да ни разправяяяяш, като се приберете Wink

Мацурани, запазих нашата маса.

# 484
 newsm51 newsm51 newsm51
Минавам набързо  animal037 щото монтирах перката!
Мари,благодаря за чайчето ииииии да си изкарате чудесно в Лондон.Там има толкова много за гледане и разходки,чееееее просто благородно ви завиждам!Вече се пренесох за минути в някой от красивите им паркове и се видях заобиколена с катеричките около мен  smile3531 smile3531 smile3531
Веси, luvbed Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts 1dating newsm10
Благодаря ти Делти,наредени сме вече на масата bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
Агирче,дръж са  preggo,чакаме те!!
Пожелавам ви ден пълен с усмивки и  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 485
Здравейте, русалки!

Мари, лек път и да напълниш паметта на фотоапарата само с усмихнати моменти!

Аз днес бях на една лекция в МОЛ-Варна и минах през изложението "Здраве и красота" на първия етаж. Има интересни неща - козметика, храни... нямах много време да обиколя всичко.
После в другия МОЛ изложението на цветя е отвън, където беше коледния базар - доста мащабно ми се видя, но аз се целех към други обекти, където да оставя парички, та не минах. Но, Веси, ти каквато си цветарка, 100% ще си много щастлива!

За утре - слагам си алармичка на телефона, че каквато съм блейка недоспала, като едното нищо да проспя срещата  smile3507

# 486
Добро утро!
Вчерашния ден мина страхотно  Laughing , надявам се и днес да е същия  Wink  . Ооооо голям шопинг дръпнахме  Wink , много съм доволна  Heart Eyes  , а после обяда беше повече от обилен....а ястията превъзходни  bowuu ....за виното  Wink , ма как го омешажихме  Laughing  , то не беше италианско ...то не беше френско  Laughing
Днес ще се въздържам  Wink , за вечерята  Wink  ще наблегна на витамините  Laughing
Хайде до скоро  Hug

# 487
  • Varna

Още се помотвам, а трябва да ходя до Колхозния пазар, че от там си купувам едни маслини, които ги няма тука на ЦентрУтУ при нас, а след това и на масаж трябва да ходяяяяя....тежка миЙ прУграмата, а Joy

ХаДи, че нямам търпение да се видим и да се      lalalala

# 488
 smile3507Момичета,тая биричка с рибката така ми подейства,че въобще не мога да си консумирам моминството тази вечер.Мъжете ги няма и аз за срамотиите ще се хоризонтирам с кокошките! Weary Ама добре си побъбрихме и както винаги можехме и още толкова да уплътним с приказки!!
Лека вечер от мен и  Hug Hug Hug
Вълшебни сънища! smile3524

# 489
  • Varna
Гутенпредиобеден Hug

Още се мотлявя момичета, и съм по пижами. Таман ставам да влизам У банята
и батЮ ви ДелтУФ на СкайпО. По осем часа на летище ooooh! чакат. Но не скучае, има 9  души от Варна и 4-ма от БургаШ Wink  Добре, че фирмата им уредила рейсО да ги вземе от летището в Станбул. ДЪн сЪ трепят момчетата допълнително с таксЕта до Автогарата, че не е малко разстоянието както знаЙтИ.
ХаДи отивам аз да действам по днешнитИ задачи newsm49

# 490
Здравейте!
Прибрах се най-после, така ми е хубаво у дома  Heart Eyes  . От сношната буря тук нямам поражения и съм много доволна..... само дето ме притесни синковеца.  Купона беше на макс  Peace  прибрахме се на разсъмване,  а краката ми от тонците са пребити  Laughing  и за капак днес на изложението, ама хубаво си напазарих  Laughing не остана място за багажа. Морския се намуси, ама като подредих сега, навън цветята му хареса обстановката  Wink
Делтти, май броени часове ви делят.....весели ти очички  hug 
Аз лягам пред ТВ и ще мързелувам тия дни  Wink

# 491
Здравейте мимичета! Hug
Весе,браво на вас-радвам се ,че сте си изкарали толкова добре.Сега ще ралаксираш след купона и танците.

# 492

понеже знам, че ще го оцените Wink

Делти, весели ти очички! Стискам палци, всичко да мине наред и да си прегърнеш моряка много, много скоро!

# 493
Здравейте Simple Smile)
Не съм се разписвала отдавна тук ...  Blush
Агирче много хубаво винце с прекрасна морска гледка ни предлагаш  bouquet Делти Hug весели ти очички Heart Eyes каква радост само Peace Веси радвам, се че кратката почивка е била на макс Heart Eyes
На всички ви пожелавам една прекрасна вечер  Hug   bouquet

# 494
Дами, то от толкова емоции забравих да попитам....включихте ли се в кампанията днес? Аз малко късничко, но поне изчистих покрай къщата, че вчера дъжда толкова боклуци е довлякъл  ooooh!  .....за да може поне тая седмица като вали шахтите да поемат повече вода....
Агирче, страхотно е, напомня ми за Кушадасъ.....миналата година всяка вечер се наслаждавахме на такава гледка повреме на почивката ни .....благодаря ти вирна ми приятни спомени   bouquet
Дезди, де се загуби? изучи ли английския  Wink
Аз май от моногото танци и спането на климатик съм си докарала едно лятно неразположение ....сега ще трябва да се лекувам  Sad  бързо....че още доста емоции ми предстоят  Heart Eyes
Хубава вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт