Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 396
  • 704
  •   1
Отговори
# 495
  • Varna
Ladies!!!
Благодарско ви Hug

Агирева,
ВинУтУ тиЙ трепач newsm10 Ако щеш ми вярвай, но отидох и си налях едно студено и аз Wink

Капитанина шЪ сЪ забави....щото днеска таман сЪ качили на айропланО и ги свалили заради технически проблеми....ИзстръпнаФ Shocked Така, че изтърваха автобуса за тази вечер.  Добре, че БатЮ познава и района около Автогарата на Станбул, та знае къде да води момчетата да си починат и поспят без да се лутат и бавят много. Утре ще му метнат по един як бюрек със айран на закуска и в 9 часа се мятат на автобусО. Обади ми се преди малко...едва говореше от умора. Много седяне по летищата, много бе ooooh! На двете летища по за 8 часа плюс това изчакване заради техническия пробрем със самолета...и стана еднаааа....мамата си трака.....Важното да се приберат живи и здрави. Като си дойдат ще спат до октат.

ХаДи, че и аз съм ей, така

че до сега съм чакала да разбера, още ли са в Доха или са пристигнали вече в ИстанбулЯ

Лека ви и на вас Русалчици, и сладки сънища Hug

# 496
  • Varna
гЮТ мЬОрнинг Wink

КотЬО Ошо мЪ събуди за рЪна и аз цъфнаФ ощИ в 6.30....Таман бункеровах Гертрудата, да пИре, че да изсъхне това пране....и кЪт сЪ прИбИре Морския в късния слИдобяд....да мятам и онова пране миришещо на желязо и море.....Ама не миризмата на море която подушвам всяка сутрин от балконЯ...
а някак си....по различна.....знам ли как да ви го обясня я newsm78 Абе вие се сещате Hug

# 497
Добро утро!! Two Hearts  Nature Sunny
Делти,весели ти очички!! 4470Дано морския си дойде жив и здрав,прав и корав!! thumbsup Пожелавам ти една романтична вечер с мнооооого  txtloves Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts 1dating luvbed
Дезди,де изчезна??Не се напъвай много с ученето-оставяй време за релакс!!
Агирчеее,това изпотено винце ми иде да го налея още от сутринта JoyПодтикваш ме към лоши навици Embarassed
Айде,отивам да си налея сутрешното топло питиенце-не винцето разбира се!!
Пожелавам ви релаксиращ неделен ден!! wavey wavey  love001

# 498
Добро утро и от мен, русалки  Grinning
Делти на кафеце с усмивка няма как да откажа,а за довечера си оставям от прекрасното вино на Агира
Ей тия безумни престои по летищата как само ги мразех,дано сагата е към края си и много скоро весели очички.Аз тук вече изтрещявам тотално,ситуацията в Гърция е кошмарна и ужасно се притеснявам.Добре поне, че почти не остана докато си дойдем, след 10-тина дни отиваме в Пирея за няколко дни да видим морския  Heart Eyes и после направо продължаваме към Варна

# 499
  • Varna
Марийче,
Днеска си мислех тъкмо за тебе....говореха пак за Гърция и за това, че може да си върнете драхмата. Да ти кажа по УбавУ шЪ  станИ така... Няма да забравя, преди години когато въведоха Еврото в Гърция и една моя аверка отиде на рейс със съпругът си. Мъж и правеше предпоследен рейс и тя понеже беше зле с краката само от Гръцко си купуваше обувки, че много и бяха удобни....И връща се Нелито....Светла и памет, почина преди две години....много яка мацка.....та връща се Нелито бясна и вика....Абе що лъжат, че като въведат Еврото, няма да се променят цените към по нагоре. И почна да ни разправя на нас младите булки,- които не можехме да ходим с мъжете си заради малките деца- каква скъпотия в сравнение с предната година като ходила...и бясна, бяснааа.
Така, че Марийче,
може да е за добро това при вас. ХаДи чакамИ тЪ Hug

Надее, Надеее,
мЪ как така бе, как така шЪ ми пУжИлаЙш само Ина романтична вечИр Laughing ТолкУЗ ли ти сЪ УткъснЪ от душЪтЪ Joy... Майтапя се душко Wink   .Благодаря ти за пожеланията и на теб  bouquet

И да рапортувам....къщата лъсната, манЖИтИ гУтови.....И аз сЪ чудяяяяя ли чудяяяя newsm78 по парфюм ли самУ да ида гУ пУсреШна Wink таман и аз съм сЪ лъснала кЪт Ино слънцИ Laughing Ама само по парфюм няма да стане, че още съм сФаната а и можИ да стане някоя катастрофа докато ида да си го забера от спирката на НишиклитУ. НищУ, че е до нас, ама шЪ настина аз, ....по пЪрфУм дУвечИра.... Wink

Туко що сЪ обади Морския....едва сега влезли в България ooooh! Някакъв нов режим имат тия от НишиклитУ и обикаляли кЪт шашави да обират народ от Турска територия за към тУ нас. От 9 часО сутринта на път, та чааак към 18 часа ще си дойдат. Кой знае колко са грогясали момчетата ooooh!

ХаДи, по   Ино       afternoon caffee Ladies, че и аз туко що подвих крак. Да си го споделя с вас, че така миЙ най вкуснУ Hug

# 500
Ох, Делте, завалийката - голямо чакане чакаш ти! Хайде дано вече да е приключило!  Hug Към тая миризма на "желязо и море", дето викаш ти, аз бих добавила и аромат от тътрения по цял свят куфар и става "аромат на лято, а може би и нещо друго!"  Joy
Радвам се, че ви нацелих право в сърцата с питие и гледка, момичета, ма не съм се и съмнявала в сходния ни вкус! Simple Smile
Аз днес открих плажния сезон срам-несрам и вече няма  да шляпам из града с толкова бели кълки  Wink Изрових дупка в пясъка за тумбака и се попекох 2 часа. И щастлива, като плаж не видяла!  Joy

# 501
 wavey
Най-после намерих време да седна пред компа.
Изпуснала съм кафето и винцето и най-важното- приятната компания.Но имах доста задачки,преподреждах цветята на терасата,за да отворя място за новите.Слязохме и да поизчистим малко боклуци долу пред блока.За съжаление днешния вятър е заличил целия труд.Пак шума и прахоляци.
Сега отивам да садя новите цветя,които днес купихме от изложението.
Делти,весели ти очони,Делтов вече трябва да се е прибрал.Кой знае колко е грогясал от дългия път.Но като те види,май бързо ще забрави за това Wink
На всички морячки желая приятна неделна вечер! Hug

# 502
  • Varna
Грогясал Мамич,
Ама искал и той пикник ooooh! Joy

# 503
Ехееееее Делтиии  bouquet весели ти очички  Mr. Green Heart Eyes прибра се и твоят слънчо, мноого се радвам Hug Голямо пътуване верно #Crazy
Веси Hug имам още месец и нещо, но нямам търпение да приключва тоя курс, че това зубкане съчетано с хубавото временце навън  ooooh! Flutter никак не ми се съчетават Mr. Green На всички ви хубава вечер и спокойни сънища Hug
Искам и аз на пикник  Blush Mr. Green

# 504

Добро утро!
Отдавна не съм сервирала кафе.Свикнахме Мари да ни събужда.Сега къде ли в Лондон го пие.Ще разказва като се върне.
Делти,браво на Делтов.Щом иска ,ще има и пикник.Нали знаеш,като се върнат им се иска да наваксат всичко,което в морето го няма.
Дезди,успех в учението.

Приятен ден и спорна седмица(че ще е дълга) на всички морски Принцеси! Sunglasses

# 505
  • Varna
Разписвам се едва сега Hug
Днеска преди обяда, няколко пъти спираха тока.  След това водих Змея на Вега тест. Прибирам се набързо за да напазаря пресни домати, лук и там каквото се полага. И на бегом У дома да осавя нещата и да ходя на масаж на болното ми място. Бегом на масаж. Прибирам се ...искам да ви пиша пак спря тока. Накрая се трупясах да поспя един час....и на бегом с БатЮ до МолЯ за купя и аз последно китки-жълти. нЪл мЪ знаЙтИ, искам жълтУ. Късмет, намираме.....и шефа на фирмата ни ги дава и без пари напраУ smile3508 е между другото первам и чифт дънки.....щот нЪл уж нямам..... и ходя по без гащи Embarassed
ХаДи обратно за към нас и БатЮ вика....хаДи сега по комшйски да идем да сЪ почерпим в Кончето.....та така днеска де. И затова сега ви обръщам ФнИмание Hug

Ей,така съм Руселчици ooooh!

отивам да положа морна снага на лИглотУ. БатЮ преди половин час вече отпраши при СънчУ newsm49

# 506
Бравус,Делти!! newsm10Кат си тъй накрая в чепика,значи не си губила времето,ами си го използвала на максимум!! newsm68 а пък за романтичната вечер си правааа -искам да кажа началото на романтичната серия вечери след завръщането на ДелтуФ!! kiss lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet kiss kiss dancing
Марийче,хайде не остана.10 дена ще минат като миг!!И малчуганите сега са по-големи,пътуването ти се надявам да е по-леко.
Агирче,още рано душата,не се кахъри за белите кълки.То тоя топлик беше сбъркан-днес аз сложих пак якето щото си умрях от студ следобяда!Ще има втори дубъл на започването на лятото-по късно евентуално! Joy
Аз ви пожелавам лека вечер с една хубава песничка!
http://www.youtube.com/watch?v=K1WqSB_giS8 

# 507
  • Varna
ДобрЮтрУУУ!

Ей, сЯ ми скапаха хубавото настроение, като казаха....две седмици кофтар времИтУ rotfImao newsm45....но като не зависи от тебе, се снежаваш и си казваш.....каквото такова....по лошо да не е.

# 508
Добро утро!
Да се разпиша и аз  Wink  , че вчера някакъв проблем имах  ooooh!  , по-скоро технически ....неможех изобщо да приаря до вас. Пробвах от всички ПС в нас но неставаше  Rolling Eyes ....накрая вече какво ли не опитвахме ....спрях тока в нас и така рестартирах всичко, и взе че подейства тая гимнастика  Laughing
Както казва Емо Чулаков .....По-качествените, по-тъмни и по-купести облаци са за утре следобед, Морето става все по-морско с всеки изминал ден. За пореден ден вижте на картата какво си причиняваме. На картата така вали, та и студиото...
Взимам от кафето на Делти и ви пожелавам хубав ден на пук на мрачното време  Wink

# 509
Добро утро!
Делти,прекрасно кафенце  bouquetВземам си с удоволствие.Днес пак я подкарах от рано сутринта и имам нужда .Може времето да е лошо,но ДелтУв ще ти е слънцето тези дни Grinning
Вчера и при нас имаше проблеми с тока,после всичко докато се зареди отново.Сега също ми е много бавен нета.
Но напук на всичко,настроението ми е добро.Пожелавам и на другите морски Принцеси спорен ден и ведро настроение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт