Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 505
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Еееее момичета супер ние станахме цял люлински отбор  Mr. Green ще ни бъде весело   bigdance2

Магита внимавай с гентамицина, че действа затягащо веднага, да не се получи обратен ефект в комбинация с останалите затягащи. Аз също бях 2 дни с разстройство и карам на печени филийки, но си мисля, че една от причините е магнерич-а, тъй като го бише в листовката, че може да има такъв ефект, но се чудя да ли оказва влияние  и върху цвета  newsm78 (извинявам се сигурно прозвуча гадно  Embarassed)

# 121
Направо може да си направите албум - Септемврийска люлинска дружина Peace
Този гентамицин ми дойде повече - извинете за което. Пийте много течности, компот от дренки, чай от джоджен, за да не допусните обезводняване. Като се стабилизирате малко хапнете препечена филия с обезсолено сирене. Айряна го оставете за по нататък Друго опасно при ентеровируса за бебето няма.
Лъки, семенцето при нас го е посял татко в корема на мама с въшебна магия, която всяко момче ще научи като порастне. Някой ден ще си говорим и за тази магия. На този етап това е достатъчно. Предпочитам да научава нещата от мен не от улицата, която често изгражда погрешна представа за нещата. За справка - тийнейджърските форуми ("целувахме се с език, възможно ли е да съм бременна", " ние се пазим, слагаме презервтива накрая" и т.н.)

# 122
sky* - много ми хареса обяснението за бебето  Hug сега се сещам, че като малка питах, какво е дамска превръзка (винаги си представях вратовръзка за жени) - а ми обясняваха, че като порасна ще разбера  Mr. Green

ето още 1 вид възглавница - ако на някой му е интересно - излиза 77лв с доставка

http://www.ebay.co.uk/itm/MATERNITY-PREGNANCY-NURSING-SUPPORT-BO … sh=item9758b81dbb

# 123
Благодаря ви Мария, Миленита, Мери-Гери и Скайче - дано да се оправя бързо. Мен също ме стресна гентамицина, но го изпих - много се стреснах като чух за болница  Sad. Дано да няма последствия от него пък сега. Ще пробвам сока от моркови. Аз айряна заради кръвното го пия по принцип защото честичко ми пада и с една чашка айрян веднага ми светва погледа. Ама до утре няма да посягам на мляко. Сега пия компота и тва е. Ако знаете други бабини илачи споделяйте - всичко ще опитам само да се оправя.

# 124
При разсторойство може дори ентерол да се вземе, но за сега чакай действие на гентамицина. Просто направо тежката артилерия са ти извадили без никакво основание за това. Че и с болница да те плашат. Симптомите на обезводняване ги има в интернет. Прочети ги да си наясно. Скоро ще започне сезона на ентеровирусите и всяка може да се сбъска с тях. За това ги пишаа тези неща - да не се плашите. Не е приятно, но минава. Следете симптоми на обезводняване и не позволявайте да ви манипулират 

# 125
maggitta - пожелавам ти бързо оздравяване, аз откакто прочетох тази статия, също си правя сок от моркови  Hug
http://poneshto.com/?p=4764

# 126
Маги , чувала съм за зърна на кафе и аз лично съм изпробвала отцет. Помага ми на мен, но не съм сигурна колко се препоръчва. И оризът запича. Но пък да не стане обратния ефект и после да е по-зле. Дано се оправиш по-бързо и да избегнеш болницата  Hug
Скай , моите съболезнования  Hug
Днес съм по-добре с ръката, май ми помогна тази арника  Praynig И аз не се вързах на ЛЛ с това, че е от бременността, защото не ми изглеждаше много много вероятно. Да се похваля днес се подстригах, махнах си 2/3 от косата  Joy мъжлето ще припадне като ме види, а аз се чувствам по-лека с 10кг  Whistling И като се прибрах вкъщи изживях ужас  Close видях "труп" на хлебрака ( много ме е страх от хлебрки ) и трупът оживя и тръгна към мен, как пищях само  hahaha чак съседката дойде да види как съм  Joy Как да обясня на жената, че съм видяла хлебарка  Laughing hahaha Joy
Фейтче , да ти дам идея за нови албумчета, ако искаш  Heart Eyes Някой още в началото даде идеята за албум с покупки за бебето, извинявам се, че не се сещам кой беше  Embarassed Също може по-нататък ако си направим някоя и др срещичка и се снимаме, пак албумче да направим  Grinning

# 127
Хайде ще потърся да пусна тема Софийски срещи  Mr. Green Така правим с другата ми отчетна.  Peace

Тъкмо идвам от ЖК. Не сме гледали бебо, имам си от време на време стягания, ниско кръвно и прочие но всичко засега е ок. Изкараха ме в 5 месец  Crazy Аз викам, бе не е ли от 18 седмица? Те не та не...еми...
maggitta  Hug Hug Споко, и аз минах през вируса, гадно е, но минава до ден два  bowuu

# 128
Значи мамите от Варна дружно да се засрамим Naughty
Спим и се ослушваме и ние за някоя срещичка.Айде да се организира ме
 Hug

# 129
Абе как.. хич не спя аз. Даже страдам от леко безсъние  Joy
Ще се организираме разбира се, само да се оправи малко, че виж днес какво е. А и Нико и той си е вкъщи от вчера, че нещо кашля, смърка. Та го спрях да се оправи.

# 130
Ан тъй Joy
Може другата седмица да измислим нещо.
То аз явно само съм си мислила,че Папи е болен,защото му няма нищо.Но айде един ден си поседя

# 131
Скай,моите съболезнования,мила.
Момичета относно пътуването в столицата,мин.седмица се качих на маршрутка и преждевременно слезнах.
Караше по Цариградско с 100,където е позволено 80.Газ-спирачки.Лашкаше ни вътре като картофи.
Аз естествено права,никой не стана:)И накрая слезнах и ходих пеш до вкъщи.
Та не знам кое е по-добре.Аз вече не карам кола,защото се усещам,че съм много разсеяна и ми липсва концентрация.

Вижте нещо интересно и не скъпо.Мисля,че и то ще е полезно.А тук в един магазин ги гледах 60 лв. Бяха ми поръчали да купя за погача на едно бебе.
http://www.ebay.com/itm/New-Safe-Anti-Roll-Pillow-Tool-Baby-Slee … sh=item3cbfd5043e

# 132
Здравейте момичета Simple Smile

Може ли и мен да ме включите във вашата група Simple Smile
Казвам се Катя
Термин 27.09
от Пловдив
на 29 години
втора бременност

Приятен ден на всички   bouquet

# 133
  • shumen
Sky,мойте съболезнования.
Момичета аз днеска съм с  Sick и хапнах лимон да видим ще има ли ефект?Иначе и аз мразя това време-дъждовно и ветровито.
 И на мен ме е яд,че дават еднократна помощ само на редовните.
П.С.Стискайте палци.Утре съм на изпит.

# 134
За редовните студенти имаш право на тази помощ ако от канцеларията могат да ти издадат удостовоерение че си редовен студен...няма смисъл да се гадае отиваш в канцеларията и питаш могат ли да ти го издадат или не Simple Smile
А докторските и календарните месеци се разминават доста защото ние знаем че бремнността е 9 календарни месеци а лекарите я борят 10 лунарни...един лунарен месец е точно 4 седмици по 7 дена...аз за да знам в кой месец съм си хващам датата на термина и връщам назад от 9 месеца и докъдето стигна Simple Smile А на нас ни е много лесно сега защото септември е 9ти месец от годината и ако термина ти е а 10ти примерно на всяко 10то число влизаш в следващия месец....май много объркано го обясних  newsm78 дано някой ме е разбрал какво имах предвид Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт