Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 503
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Забравих да добавя, че на мен доки ми каза, да пия фолиева киселина до 6 месец, без да пия витамини за сега.

# 571
на мен пък ми кървят постоянно венците и ми се гади като си сложа четката за зъби в устата  Hug направо си ме е страх да не се развалят  Flutter

stefanel -  аз също съм на сватба на термина ми 1.09 - във Варна, но е невъзможно просто...

за количките - стигнах до извод, че ми трябва само зимен кош, защото бебето е есенно-зимно, столче за кола - сентекс  - показа и за 35лв, а май месец направо на лятна количка - хем евтини, хем удобни  Heart Eyes

# 572
Аз пък ще съм с големия корем на собствената си сватба  Mr. Green Планираме я за лятото,но така става който не може да се накани навреме  Embarassed ....За всички покупки реших да изчакам и проуча още малко,че се шашнах колко много варианти има.Много ми помагат вашите мнения и особенно на мамите с опит.
Слънчев ден на всички  Flowers Sunflower

# 573
Аз пък ще съм с големия корем на собствената си сватба  Mr. Green Планираме я за лятото,но така става който не може да се накани навреме  Embarassed ....

Аз същ бях в 5- ти месец като правихме сватбата миналата година. Изкарах си страхотно, въпреки коремчето  Hug
Така, че важното е да се чувстваш добре  Heart Eyes

# 574
  • където мечтите се сбъдват
Анхела,за венците по време на бременността-това наистина е проблем,предразположени са към кървене и възпаление.Отиди при стоматолог да ти направи едно професионално почистване.Веднага ще има облекчение.И си вземи някаква паста за венци.Например Лакалут актив,добра е.Може и някакъв разтвор за жабурене без алкохол.А,също и конец за зъби задължително.През бременността зъбките трябва да с мият по-често и по-старатело.

# 575
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
smiley_girl чудесно предложение, но ние утре заминаваме за Банско и няма да мога, но за следващ път с удоволствие.
От мен хубав и усмихнат ден  Hug

# 576
Ох, и моите венци много кървят...и Лакалут не помага, чудя вече с какво да ги лекувам! Sad 

# 577
  • където мечтите се сбъдват
Ох, и моите венци много кървят...и Лакалут не помага, чудя вече с какво да ги лекувам! Sad 
Mince,пробвай и останалите неща,които казах-вода за уста,конец,по-често и продължително четкане,посещение при стоматолог за клинична хигиена.Само с паста не става.

# 578
аз на стоматолог скоро ходих и не ги почистиха, защото нямало нужда (скоро били чистени), конец имам, но не го ползвам, просто трябва да се хвана в ръце - конеца, както и stefanel казва и някакъв разтвор трябва да купя за изплакване  newsm78

# 579
Момичета,попаднах на една снимчица и не се сдържах да не ви я покажа.Много се разнежих..

# 580
Здравейте момичета, отново прекрасен слънчев ден отдавна не съм писала, но няма какво ново да споделя, вече съм на работа.Минаха ми болките и вече се чувствам добре и на работа ми е по-хубаво от колкото в къщи. На мен също ми е голям кошмар миенето на зъбите сутрин нетръкъснато ми се гади и връщам стомашен сок, голяма гадост незнам кога ще спре това дано да е по-скоро, но не пропускам миене защото знам колко е важно. Колкото до покупките на мен ми е рано да мисля още незнаем и пола, само някакви предположения на които не мога да се доверя на 100%. Но това не ме пречи да обикалям и харесвам толкова много неща. Аз от баткото имам доста неща и ще вида какво ще ми влезе в употреба и приятелки се натискат да дават, а аз не отказвам.Количка имам, но ще взимам от една приятелка, която роди преди две години, и ще ползвам нейната че е много по лека и маневрена, моята е при племиника ми.Само за леголото мисля и нищо не мога да измисля колебая се, всичко на баткото съм дала пак на племиника и той е още малък на1,5м. и ползват нещата, затова се замислям за тези сгъваеми кошари. Прочетох много от вашите мнения по въпроса и обмислям нещата.Тази седмица обещавам и аз да кача снимка на коремче, аз както нямах и сега изведнъж се подух за 2 седимци и се оформи коремче.
Това е засега не пиша често, но всеки ден съм с вас!Поздрави на всички илеко бременеене!

# 581
Здравейте, момичета.
Да ви се оплача, от няколко дни ме боли корема точно както по време на М. Мои приятелки минали по този път ми казват, че така болят контракции, но от друга страна не ми се стяга корема или по-скоро аз не мога да се ориентирам кое точно трябва да ми се стегне. Малко се поуплаших и днес ще почивам цял ден. Ще изчакам да минат почивните дни и ако продължи да ме боли ще звъня на доктора. Надявам се да не е нищо, но знам ли...  Tired Надявам се просто да съм се попреуморила тези дни и затова да ме наболява, дано да е така  Praynig

# 582
Stasy87 След всичко това, което си свършила тези дни е нормално да се преумориш. Почивай си и вземи но-шпа да те отпусне  Hug

danaya80 Много сладка снимка  Hug

Моите венци също взеха да кървят понякога ... а с предишната бременност намах такива екстри  Crazy ... и сега съм в чуденка. Взех си по-мека четка за зъби и нещата понамалиха, но проблема си е още тук. Да се надявам, че скоро ще отшуми.  Whistling

# 583
Моите венци сащо кървят при миене на зъбите от няколко дни - ще пробвам с мека четка и някакъв разтвор за жабурене, макар че не съм спирала да ползвам конец за зъби и разтвор пак си кървят  Thinking

Stasy87 , повече почивка днес и се надявам да отминат болките  Hug

А колкото да магнерота и аз ще го започвам след две седмици - една седмица 3*1 , а след това минавам 2*1, но ми док ми каза да изчакам още малко и тогава да го почвам  Thinking
А дотогава ако се наложи само нош па

danaya80, много хубава снимка  Hug

# 584
Има специална четка за венци. След като си измия зъбите, ползвам нея, а след това жабурене с вода стягаща венците. Има ефект.
Това е четката:
Има различни марки. Намират се в аптеките. Цена около 12-15лв.

Общи условия

Активация на акаунт