Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 499
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
ей, и аз се чудя един ден как ще обяснявам на детето, че щъркела носи бебетата  Mr. Green

# 106
ей, и аз се чудя един ден как ще обяснявам на детето, че щъркела носи бебетата  Mr. Green
smile3532Като го видях тоя голям клюн чак се страснах .

Скайче,съжалявам за загубата!

# 107
 Joy Joy Да показвам нагледно ли?
Когато бях бременна с малкия, на мъжа ми племенницата тъкмо се беше сдобила с братче. И в детската им обяснявали как тати слага в коревчето на мама едно семенце и от него се развива бебче. Та чакаме си за преглед, аз, моя мъж и тя с нас и по едно време тя пита "Чичо, а КАК точно тати слага това семенце в коремчето на майката? "  Joy

# 108
да, Лъки, все един ден децата ще разберат, ако не от нас, то от някои приятелчетата, много е деликатна ситуацията  Heart Eyes

# 109
Ина значи сме почти комшийки  Peace Може да се видим и по-нататък заедно да си тикаме количките  Wink ако нямаш с кой де, че аз почти никой не познавам тук   Tired
С най-голямо удоволствие! newsm10
Тъкмо се чудех дали съм сама в люлин и аз никой не познавам, само бабите от входа  Joy Направо ме зарадвахте хихих  Grinning Цели две сте Simple Smile Аз пък съм от 3ти  Laughing

# 110
  • Варна
Много са ви хубави коремите ама защо сте си отрязали главите  Thinking Само аз съм си показала моята  Wink

# 111
Фейт, може ли паролата за албумчето....искам и аз да разгледам снимките и да кача някоя и друга

# 112
  • София
Ина значи сме почти комшийки  Peace Може да се видим и по-нататък заедно да си тикаме количките  Wink ако нямаш с кой де, че аз почти никой не познавам тук   Tired
С най-голямо удоволствие! newsm10
Тъкмо се чудех дали съм сама в люлин и аз никой не познавам, само бабите от входа  Joy Направо ме зарадвахте хихих  Grinning Цели две сте Simple Smile Аз пък съм от 3ти  Laughing
Супер lalalala

# 113
Здравейте красавици! Много сладки тумбита имате всички. И аз тези дни ще се мобилизирам да кача някоя снимка. Сега да се оплача - пипнала съм този вирус, с разтройството  Sad. От 5 сутринта пазя тоалетната направо ужас. Звъннах на доки и ми каза, че не мога да пия нищо освен еднократно 1 ампула гентамицин. Изпих я и карам на изцедени лимони, компот от дренки и препечени филии. Каза, че до утре ако не спра влизам в болница. Много ми е отпаднало направо ужас. Имам чувството че и кръвното ми е паднало а не смея да пия солен айрян. Някой знае ли дали ще ми попречи ако изпия една чашка или да си трая.  newsm78.

# 114
Много са ви хубави коремите ама защо сте си отрязали главите  Thinking Само аз съм си показала моята  Wink
Аз моята не нарочно. Снимах се на самоснимачка и каквото влезе в кадър...

# 115
Inna_78,  Stasy87, meri-geri и ние след като родя отиваме в Люлин 4. Да не ме забравите за разходките. Hug

# 116
  • София
Inna_78,  Stasy87, meri-geri и ние след като родя отиваме в Люлин 4. Да не ме забравите за разходките. Hug
Мацки станахме цяла армия ще бъде весело passifier passifier passifier passifier  bigdance2

# 117
Ихааааааааааа, станахме добра компания Simple Smile

# 118
 maggitta и аз бях така вчера- повръщане и разтройство цял ден нищичко не можах да хапна или пийна,но  си помислих че е нещо от бременността  Embarassed Днес съм ок но мъжа ми е с тези симптоми,та чак когато и той се тръшна болен загрях че е вирус ooooh! На мен реално ми мина за 1 ден,но май ще отида след малко при лл за всеки случай.Дано се оправиш и ти бързичко Hug

# 119
Магита, на мен млякото винаги ми действа разхлабващо. Можеш да пробваш да спреш разтройството с водата на варен ориз. вариш ориз  в повече вода и пиеш водата. Също така сок от моркови действа запичащо. Има едни бебешки сокчета от моркови на хип против разтройство. Ако не помогнат поне няма да ти навредят.
Бързо оздравяване

Общи условия

Активация на акаунт