Вчера пак си хапна пюре от ябълка и морков, явно трябва да има нещо в плодовото пюре, което убива киселия вкус. Тези дни смятам да се разходя до пазар Ситняково, за да купя батат. Този пазар е ужасно скъп, ама има всичко. Все за един батат ще дам пари. Днес ще атакуваме Произведено в БГ. Дано да са останали лети гащеризончета за младежа. 
И преди е посягал към храната, но от вчера и предъвква ли какво прави, едни муцунки ми измисля...
и суче на празен ход - без да има гръд в устата.
Спа, спа, че като се събуди хем го забавлявах, хем не искаше да стои в столчето за колата - схвана се, омръзна му, кой знае още какво. Но вчера беше големия екшън - не мога да стигна от централна поща до нас, три пъти спирах, пишман станах, че отидох за роклята.
Пиши после как е реагирала педи на новината.
Пфуу проби това зъбче, а колко ви измъчи. За сметка на това ви пожелавам да е много бяло и здраво и скоро да му се появят другарчетата безусетно.
Ама Боян голям хитрец.

На мен това ми е най-голямата мъка, аз и затова се спотайвам и не захранвам още, че аз сега не мога да му хвана спатиите на какво ми реагира, пък какво остава, ако започна и на него да давам храна... 
Една седмица докато отидем на консултация и заместващата лекарка каже, че щом няма температура, значи не е страшно.
Че той и сега няма температура, а нямаше и когато беше болен на 15 дена. Брех и симптомите дето се търсят. По тая логика и сега е абсолютно здрав.
Но пък тази нощ аз не можах да спя - кашлях, лошо ми беше, гадеше ми се, повърщаше ми се, ако и на него му е така - не е добре положението. 
Сега пак се връщам на положението преди няколко месеца в търсене на идеалното мляко като този път хич не ме вълнува дали го засища - то и това мляко напоследък го засищаше по 2-2,5 часа.

Днес за пръв път ще давам пуе6ко и месо изобщо. Понеже нали като се въвежда месото се два всеки ден, мисля да направя така: днес 2 лъжи4ки в домашно пюре, утре-4, вдругиден- 6, в4ера яде яйце, и в петък пак яйце. Другата седмица по същия на4ин пиле6ко, следващата пак така заешко и на четвъртата по същия на4ин-теле6ко. Нали сега по4вам да и въвеждам месо. И след това ве4е ше давам два път ив седмицата злен4уково пюре с месо, два пъти зелен4уково с жълтък и и другите три дни само зелен4уково, като ги редувам: яйце, месо, зелен4уци. Дали е добре така
Ще се радвам някой да си каже мнението 

Пожелавам му бързо да се оправи
и пак да се оплаква6, 4е яде по много и не можете да го изхраните

Кой ше и купува сега бяла дре6каа, за дето е видял първи зъб4ето-мама ли

Установих, че преди да забременея никога не съм имала време и идеи за такива глезотийки
После открих Грабо и........за малко пари изглеждам скъпо-поддържана 
Юлия вече започна да си смуче долната устна от зор и сърбеж,но зъб няма. а на мен ще ми липсва беззъбата и широка усмивка, та не бързам.....само да не се мъчи
Надявам се да стане. Мисля да си приготвя 1 картоф - самоковски на пара, после с пасатора и малко кърма. Някои приготвят ли си сами пюретата /е които може/. Може ли да споделите опит? Аз ще пробвам. Само месни със заек, пуйка и с меса, които не мисля да ги търся ще купувам. 

Приели са Кристиян в болницата с обилно повръщане,включили са го на системи и сега е на антибиотик!

Очаквам да се включиш с малко смях за въшките!
да спира да кашли Ая вече и да не те притеснява повече! Желая ти със все сърце
Аз все си мисля, че може би не са я доизлекували нещо. И с някъкъв кратък курс инхалации ще се оправи.