пране на килими Варна

• 6 445
  • 7
  •   1
Отговори
Момичета, можете ли да ми помогнете да разбера къде могат да ми почистят килима . Неискам на автомивка или в Багра в Аспарухово, защото перат с маркучи и мръсотията се набива в килима. Знаете ли за машинно пране на килими да идват от дома и да могат да перат бързо независимо от температурите навън?

# 1
Zdravei, az dnes is vzeh kilima ot Himi4eskoto 4istene sre6tu kafe Amazonij kazva se CleanZone.  Perat gi po nova italianska tehnologij sas spezialni ma6ini a ne kato avtomivkite s marku4. Moge6 da si zanese6 na mjsto v himi4eskoto 4istene a moge i da si dade6 zajvka za tehen transport da gi vzemat ot doma i da ti gi dostavjt pak do doma. Az si zapisah dnes telefona im 0878 102621.

# 2
Момичета, можете ли да ми помогнете да разбера къде могат да ми почистят килима . Неискам на автомивка или в Багра в Аспарухово, защото перат с маркучи и мръсотията се набива в килима. Знаете ли за машинно пране на килими да идват от дома и да могат да перат бързо независимо от температурите навън?
Не мисля ,че почистването с машина ще е по-качествено -точно обратното ,когато е с водоструйка и качествен препарат  Hug-мръсотията трябва да изтече

# 3
Благодаря ти Ивелина 71:) Информацията много ми помогна защото аз определено неискам да ми се чистят килимите на автомивка с вода и да ми съхнат на слънце и да ми избеляват шарките. Възползвах се от услугата и първо че съм страшно доволна от химическото чистене а и в много къси срокове ще ми върнат килима с техен транспорт.Весели празници

# 4
Може ли малко повече информация - колко струва прането на килим и добре ли се изпира? Мога ли да оставя в това чистене килима и да го взема примерно след 2-3 седмици?

# 5
  • Стара Загора
Едната регистрирана на 6.04, другата една минута след нея -
е как пък се намерихте баш в тази тема?  Mr. Green
Работата на шизофрения прилича малко, питам си и си отговарям (ама на маймуница, щото
те тез лели тука са прости и няма да разберат).

# 6
Ooooooooo  #2gunfire

така ли се прави рекламата вече? Как не се сетих!
Вярно, че е тъпо newsm78

# 7
Аз ползвах вчера тая фирма https://fantasticservices.bg/pochistvane/prane-na-kilimi/varna/ , и да ви кажа дами, доста доволна останах.

Общи условия

Активация на акаунт