През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 142
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Фейтко, аз май ще сменям щъркела... Embarassed
Предния път ми показа пишка...
вчера  - малки и големи ср. устни...!
И най-странното е, че като ми ги показваше и двата пъти всичко виждах  hahaha

Засега да си стои щъркела... ще изчакам втората ФМ, за да съм сигурна...
И какви драми ме тресат с тия женски имена.... нямам категоричността както при момчешките... Rolling Eyes

# 541
Aglaya Изчакай наистина следващия преглед   Heart Eyes

ROSALINDA: Не е хубаво да имаш запек и най-вече да се напъваш. Пий повече течности, хапвай плодове - основно киви. Има и други тактики, но вече забравих какви. В нета може да има също полезно инфо  Hug

На първа стр. също има линк за бременноста по време на запек - погледи и там  Heart Eyes

# 542
Благодаря ти F.a.t.e.

# 543

Aglaya, кога ще правиш втората фетална Simple Smile

# 544
Честити щъркелчета,момичета!Роси,много се радвам за теб!А ти си мислеше,че ще е момченце!
И аз нямам търпение да дойде 17.04-тогава съм на преглед и силно се надявам на момиченце,макар че имам предчувствие за второ момченце....Ще видим!
Относно четенето на книги-няма лошо според мен.Преди да се роди Дени,имах някак идеалистична представа за нещата.В деня на изписването ме хвана такъв страх,не ме е срам да си го призная-казах си:"Боже,оттук-нататък оставам сама да се грижа за това безпомощно човече,какво ще правя?"Бях ходила на лекции,училища за бременни,уж гледах как се сменят памперси,как се държи при къпане и изведнъж трябваше да го правя реално....Кърменето също не е толкова лесно отначало,но....постепенно всичко си дойде на мястото.Последва захранването-и там тревоги,хиляди въпроси,имах чувството,че никога няма да свикне да яде с тази лъжичка...Но са толкова прекрасни моменти!Сега,като върна времето назад,виждам колко дълъг път сме изминали с моето слънчице и колко още предстои тепърва...

# 545

26.04 в Сф при Марков Simple Smile Надявам се да не остана разочарована от него...

# 546

26.04 в Сф при Марков Simple Smile Надявам се да не остана разочарована от него...
После разкажи за прегледа при него, защото аз съм си записала час при него за 8ми май и съм притеснена, че ми разказаха, че претупва много бързо.  Simple Smile

# 547
на мен ми гледа доктора някаква пъпка така я нарече дето в начало била еднаква при момченцата и момиченцата ама той гледал някаква ос Flutter Flutter Flutter
не знам кога наистина познават ама моето е момченце хахахах по последни данни на остта в 13 гс  Embarassed

# 548
Ех, мами, стискайте палци и аз скоро да видя някой щъркел Simple Smile Исках момченце, вече ми е все тая, искам просто да знам кое от намислените именца ще ползваме Simple Smile След Великден съм пак на преглед, дано този път се види нещо... Ама лекарката ми каза 5-6 месец чак, явно за да не се чудим всеки път...

Я кажете, кое име ви харесва най-много: Нася, Настася или Настя.

# 549
малеее, докато се завърна на линия сте изписали цялата нова тема... Утре ще ви чета с кафето, сега само да дам отчет - днес бях при доц. Томова на фетална морфология, всичко ни е добре и в норма, вече окончателно се потвърди, че ще е момче, така че ми слагайте син щъркел!

# 550
Настя:) и Анастасия Hug

# 551
future-maman - мечтите се сбъдват  newsm44 ще имам готината възглавница - кафява, ще я поръчаме в e-bay до амер.адрес и намерихме да ни я пратят евтино до Украйна  Party

http://www.ebay.com/itm/Todays-Mom-Cozy-Comfort-Pregnancy-Pillow … em48449f9425#shId

# 552
anghella, супер Simple Smile Аз имам ето тази и съм много доволна:

http://www.amazon.co.uk/PILLOW-PLEASURE-BIG-MATERNITY-SUPPORT/dp … 089163&sr=8-1

# 553
и тази е много хубава, аз 2 месеца мечтаех за такава възглавница  Mr. Green после ще я ползвам и за бебо  Party

от имената на мен ми харесва Анастасия - даже мъжо го беше предложил, но аз искам средно дълго, нито късо, нито дълго  Grinning

# 554
Stasy87 и аз имам час за 8 май при Марков - може и да се засечем Hug Моят е от 14.20 ч.

Общи условия

Активация на акаунт