През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Ще разкажа  Hug
няма ли някой на 26-ти час? Искам да се запозная вече с някой пък... Mr. Green

# 556
Stasy87 и аз имам час за 8 май при Марков - може и да се засечем Hug Моят е от 14.20 ч.
Моят е за 18:00. Бих ти пожелала, дано не се засечем  Laughing Не за друго, но жената на телефона ми каза, че се чака много, а да чакаш до 18:00 ще е грубо  Hug Иначе бих се радвала да се засечем  Heart Eyes

# 557
ами да ви кажа... аз съм първа за деня си и съм от 14.00
значи чики е втора от 14.20 ... - значи по 20 минути отделя на коремче...
такива сметки правя... Rolling Eyes

# 558
  • Варна
eva_82  Hug Hug Hug
Едно голямо браво! За първи път ми се получи козунак на конци. Твоята рецепта за тези кифлички е златна. Утре ще кача снимки в новата папка.

# 559
Така е по график, но жената, която ми записа часа на телефона, ме предупреди да не си и помислям, че ще влезна в 18:00 и че се чака много  Laughing Но аз съм свикнала, при мойто АГ обикновено сме записани най-малко  по 3 за 1 час и чакам около час-два задължително  Laughing

# 560
за имената знам,че име с над 6 букви е царствено и носи многоооо добри вибрации Hug
моля се да е момиче имам уникални имена  Embarassed

# 561
eva_82  Hug Hug Hug
Едно голямо браво! За първи път ми се получи козунак на конци. Твоята рецепта за тези кифлички е златна. Утре ще кача снимки в новата папка.

Moже ли да ми пуснеш линка за тези козуначета пак (на лични) да не ровя назад, че го бях отворила да чета и евентуално да правя, а моя мъж минал след мен и го затворил  Praynig Много благодаря  Simple Smile
Аз съм от тези, които буквално се изхранват с тесто. Първите 3 мес основното хранене ми беше препечени филийки с масло, а като премина лошото стана неконтролируемо... няма да изброявам  Embarassed Но козунак купувам всеки ден....

За имената... аз като си харесах Лъчезар, съвсем не се замислих как ще го изговарят това трудно име в чужбина  Crazy А за бебока още за имена не сме говорили. То и за баткото имахме само един разговор със споменатото по- горе име, моя мъж нищо не каза- нито става, нито не става, за него нямало значение. А е с "Л" на майка ми, понеже само тя си нямаше кръстено на нея внуче. Мислех си, че като родя ще обсъдим въпроса с името, дори като звънях да се хваля казвах, че още няма име. Докато не ми звънна майка ми да каже "Еее, вие Лъчезар сте го записали", а аз "Така ли?"  Crazy

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 00:47 от Lucky*

# 562
Anghella, много се радвам за възглавницата.Ти толкова силно я искаше,  че това потвърждава и теорията. Ако искаш нещо много силно то се сбъдва.Моята пристига в петък,вече ще съм в къщи и нямам търпение да я пробвам. Веднага ще споделя как е;)
За запек-сироп фрутилакс или лактулоза.Препоръчани са от гинеколога ми и двата изпробвани.Действат скорострелно;) Успех
Спокойна нощ;)

# 563
името Матео-Чезар за момче е уникално Peace

# 564
Лъчезар е чудесно име. Матео-Чезар не е по моя вкус. Аз съм голям традиционалист за имена и най-вероятно ще ползвам популярни БГ имена. В женски вариант се бях спряла на Емилия, но моята братовчедка роди скоро и кръстиха бебето Ема, та това ми отпадна. Ники е измислил едно мъжко име и е категоричен, аз пък друго. Баща му си трае по въпроса и изчаква пол. За женските имам пак два варианта.
И аз филийки хапвам. Особено на закуска изобщо не мога да мина с мюсли например. И първите 3м ядях само препечена филия със сирене. Добре че зеленчуци поне има да хапвам, че и с подовете не се обичаме.
Моля ви линка на eva го пуснете пубично, че и аз искам да ги пробвам тези козуначета на конци.

# 565
Аз също ще помоля за линка за козунаците!
Много се радвам на хубавите новини от прегледите ви!
sky, много се радвам на всичките ти коментари Hug Аз понякога се чувствам като луда, когато започна да споделям с други майки за храненето на детето ми. И аз й правя само домашна храна. Не е изяла нито едно бурканче, не е яла купена каша, нито е пила от бебешките или пък натурален сок. Всичко си приготвям сама от домашни продукти! Не давам пържено, за разлика от познатите ми наоколо. Не слагам и захар в закуските! Напоследък започна да яде повече хляб отколкото ми се иска, та тази седмица ще си купим фурна за хляб - имаме брашно от мелница. Микровълновата също не ползвам за нейни храни. Даже сега мисля да я подаря, за да не я ползваме изобщо:) Само с болестите нещо не можем да се справим. Постоянно е лепнала или вирус, или пък я простудявам! Коларголът ни е пръв приятел! Всеки път всичко започва с хрема ooooh!

# 566
Laughing
За хлябът може да минете на пълнозърнест да свиква отрано. Всички деца обичат хляб. Аз за това умишлено го забравям, че може само с хляб да се наяде. В супата не слагам, че той и без това недолюбва попарести неща. Но пък и да яде не ме плаши защото е един клечо.
Когато Нико беше малък основното, от което боледуваше беше ХРЕМА. Просто всеки месец, не спеше от нея. Един път пробвах Коларгол и се отказах от него, като изчетох как изсушава лигавицата на носа. Тогава четох и за това как хрема не трябва да се подтиска. И нищо не капя вече. Вярно че се лекуваме хомеопатично, но с годините хремите се поразредиха. Особено след като смених единия класически хомеопат с друг. Оказа се че и там има не съвсем класически. Сега боледува веднъж на 3м от хрема. Но вече си е голям. Батко ще става. От както научи за бебето се държи и доста по зряло и се възмущава на другарчето си - "Уж е батко , мамо, а виж го как се държи."

# 567
Дубрютруууу  Crazy  Hug

Калинас ... айде и на теб честити гащурчета  Heart Eyes

След великден явно ща стане щърковалеж  Crazy Само дано няма много срамежливковци  Mr. Green

Хубав ден милички ... аз днес и утре ще щъкам малко по задачи, но ще ви следя, да не изтърва края на темата  Mr. Green

# 568
  • Бургас
Лъчезар е чудесно име. Матео-Чезар не е по моя вкус. Аз съм голям традиционалист за имена и най-вероятно ще ползвам популярни БГ имена. В женски вариант се бях спряла на Емилия, но моята братовчедка роди скоро и кръстиха бебето Ема, та това ми отпадна. Ники е измислил едно мъжко име и е категоричен, аз пък друго. Баща му си трае по въпроса и изчаква пол. За женските имам пак два варианта.
ИМоля ви линка на eva го пуснете пубично, че и аз искам да ги пробвам тези козуначета на конци.

PeaceИ ние сме така с мъжот. Честно, никога не бих си кръстила детето с някакви фешън имена...ВИж ако единият родител си е чужденец, да, но при двама българи, едно засукано име и отзаде традиционната фамилия, завършваща на "ОВ"Simple Smile)) На мен лично са ми смешни подобни комбинации. Аз лично не виждам ннищо лошо в традициите. Благодарение на тях сме се съхранили като нация столетия наред. Имена, чието значение е уникално и тн., но естествено това си е само мое мнение.  Hug Синът ми е записан Никола (много харесахме името и за щастие моят татко също е Никола, тааа така:)
За храната - аз всичко правя сама - хляб, кексове, манджи. Никола така и не прояде детска кухня, та си влязох в ритъм от рано. Фурната за хляб е мнооого добро решение Flutter

# 569
Добро утро Simple Smile

Да си кажа и аз, че съм традиционалист и дори, ако трябваше да се родя пак бих си избрала времето на нашите баби и прабаби  Blush Когато четях "Железния светилник" си мислех, че това е моето време, въпреки всички трудности. Сега всичко модерно и съвременно ми идва малко в повече... Не, че не ползвам кабелна телевизия, интернет, GSM и прочие, но предпочитам нещата да са по- прости и по- близки до природата. Ако моя мъж не беше върл противник на селския живот бих се забила на село, да си копам градинка, са си гледам цветя и птичките да ми пеят и да си гледам децата как тичат боси по тревата  Heart Eyes Може би защото моето детство е било такова и много ми липсва. Но аз съм странен случай.. Аз като вляза в Мол (или дори в Джъмбо) излизам със зверско главоболие, все едно всички тези хора са ми "изпили" енергията  Crazy Явно не съм като "хората"   Laughing
Та за името и аз смятам да е традиционно българско. Даже точно Никола ми се върти в главата, но нека стигнем до там... има време.
А микровълнова никога не сме имали, въпреки, че всички за сватбата се натискаха точно това да ни подаряват. Реших, че е ненужна вещ, още повече, че не е и полезна. И щом 5 години се оправяме без, едва ли сега ще ми потрябва.

Общи условия

Активация на акаунт