През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 097
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
В училището за родители ми бяха дали мостра мисля, че на Авент за зърна. Не мисля да се мажа от сега поне аз.

# 676
Явно съм ударила 6-ца от тотото Simple Smile при мен няма велика сряда или четвъртък, а велики 9 месеца. Моят мъж ми е забранил да пипам каквато и да е домакинска работа / освен готвене и то само ако ми се занимава/. Сега му е паднало да мързелувам, че после .......
Еййй завидях ти да знаеш  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 677
barbera, хич не ми завиждай!!!  Mr. Green то си тежи не на майтап! мъжа ми умря от кеф, а на мен ми идеше да го убия като му гледам доволната муцуна  ooooh!

колкото до разраняването на зърната, на лекцията на Ла Лече Лигата обясниха, че това обикновено е резултат от изсушаване на кожата от прекалено често измиване с препарати и неправилно кърмене. Гърдите не трябвало да се мият с измивен препарат, защото се отмивала естествената смазка, която се произвежда от жлезите, разположени в ареолата. Така че, в аванс няма много смисъл да се прави каквото и да е.

# 678
мами,да ви кажа аз от както си сложих имплантите съм със спортен сутиен на триумф три екшън енерджи се казва.уникален е:) събудих се с него още в болницата след операцията Embarassed
сега като забременях се обадих на лекаря ми да му кажа,и той веднага каза не го сваляй през цялата пременност и 2-3 месеца след това,и да си взема един номер по-малък Embarassed
сега си взех още един и с единя спя с другия съм навън Hug

http://triumph.timarco.eu/sports-bra/sports-bra/triumph-tri-action-energy-profi-n
наистина е много удобен Wink

# 679
след малко отиваме да видим пола, дано да ми е на късмет розовата тема, че ако се върна по обяд - сигурно вече ще е новата синя  1crib

# 680
анхела, стискам палци!

# 681
колкото до разраняването на зърната, на лекцията на Ла Лече Лигата обясниха, че това обикновено е резултат от изсушаване на кожата от прекалено често измиване с препарати и неправилно кърмене. Гърдите не трябвало да се мият с измивен препарат, защото се отмивала естествената смазка, която се произвежда от жлезите, разположени в ареолата. Така че, в аванс няма много смисъл да се прави каквото и да е.
newsm10
Моите сутиени са ми добре, но за кърменето си бях взела сутиен за кърмене от бебешкия магазин. Без банели и с капачета, адски удобрен. Като се наплънят гърдите пак такъв ще ползвам. Трябва да е от хубав стегнат памук и да не притиска гърдите. Триумф са ми много скъпи, а и аз като Агира с чашка Д и трудно намирам.

# 682
Добро утрооооо   Hug

Анхелче ... успех на прегледа и дано бебе не е много срамежливо, че да го видите  Mr. Green Hug

По темата за сутиените - с предишната бременност изобщо не ми се наложи да си го сменям  Blush Бяха леко подути, но в границата на нормалното. Сега обаче  ooooh! съм с два номера отгоре - не мога да повярвам ... мъжо много се радва от цялата тази работа  Laughing
Ама ще се радва още малко ... после цицата е запазена за бебчо  hahaha hahaha hahaha

Аз сега се заемам с вареното и боядисването на иЙцата ... после малко подреждане и стягане на багажа ... че довечера дълъг път ни чака  Crazy

Хубав ден милички ...  Hug

# 683
Добро утро!
Не съм писала ден и половина и вие запълнихте темата #Crazy
Мен вчера пак ме беше хванало неразположение ooooh!
Мъжът ми се шегува, че като доближа работното си място и ми става лошо, защото вчера ходих да си нося болничния. Между другото накараха ме да напиша декларация, че ще ползвам болнични докато изляза в майчинство с цел да могат да назначат човек на мое място.

# 684
Добро утро!
Анхелка,пожелавам ти от сърце да ни се похвалиш с така мечтания розов щъркел!
За предварителното мазане на зърната мненията са противоречиви...Аз лично започнах да се мажа с кремчето на Авент,но бяха минали 2 дни,откакто кърмех и понеже съм с плоски зърна,нямаще как да не се разранят.Ползвах и силиконови зърна-направо се родих с тях!Дени не можеше да засуче от едната гърда,просто нямаше зърно(толкова хлътнало беше) и добре,че са го измислили хората!
Яйчица ще боядисваме в събота....Толкова от мен,че с едната ръка пиша,а с другата държа малчо,който се катери по столчето си за хранене.

# 685
Боядисах си вече яйчицата и станаха хубави  easter ....  newsm53 Наистина повече няма да взимам никакви български бои, тези гръцките си заслужиха парите  Heart Eyes
После ще направя едно фото и ще ги кача в албумчето  Heart Eyes

# 686
добро утро,
аз ще боядисвам яйца довечера - дано оцелеят след варенето Simple Smile
почти е сигурно и че моят щъркел е розов, дано не се получи изненада другия път надявам се
весели празници на всички!

# 687
  • София
Добро утро мами Simple Smile
Аз съм експерт по сутиените Wink Нося сутиен 95Д на Триумф по-принцип (110 ми е гръдната обиколка) Wink Да ви кажа с две ръце съм за спортния сутиен на Триумф. много е удобен. Изобщо на Триумф за уникални сутиените и банските също (ако намериш светна разцветка) Който е като мен знае как боли гърба и т.н.  Тези сутиени определено си заслужават парите. Hug
Хайде хубав ден за сега , отивам за бели яйца до магазина  Peace

# 688
Добро утро и от мен Hug
Анхела,мила имаш стиснати палци за розов памперс.
Фейтче,пусни някоя снимчица,че да дадеш идейка за боядисването нещо по-различно да направя.
Аз ще боядисвам в събота и много се надявам да няма поражения.Миналата годинина наистина нямах поражения по счупените яйца.Как успях всички да се напукат  newsm78.Ама,не че не ги боядисах и така де  Laughing

# 689
Фейтче,пусни някоя снимчица,че да дадеш идейка за боядисването нещо по-различно да направя.

Ами тези дето ги правих се мажат в/у ръкавицата на ръката ... до сега не бях правила такива. Винаги съм ги цапотила с памук, но този начин също много ми допадна  Heart Eyes

Иначе качих снимки ... пак не станаха както искам, но поне не са като последните две години ... с българските бои дето изсветляват и яйцето си остава все едно небоядисано  Mr. Green
Тези уж станаха, но боята попи малко в тъмното яйце и взе та избледня  smile3511, но поне цвета още е там  Laughing. Ако бяха чисто бели яйцата щеше да е супер, но в тая криза ... не мога да купувам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт