СЛЕД ЕСКАПЕЛ моля за информация

• 1 676
  • 2
  •   1
Отговори
Имах много редовен цикъл,но от както пих ескапеле  против забременяване  прокървях след няколко дни и то беше..много слабо кървене на капки с черно червеникав цвят за период от два три дни ...и сега трябваше да ми дойде до сега,но не  ми идва. и не знам въобще,кога ще ми дойде  Sad дали цикълът ми ще бъде пак редовен,но с друга изместена дата.Смисъл много хора се оплакват от нередовен цикъл аз имах един от  най-редовните и го развалих с това хапче. Sad И ми е много притеснено.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 01:52 от dandarova

# 1
  • София
Има поне няколко теми за хапчето и дори не са толкова стари. Можеш да ги прочетеш, да се запознаеш с тях.
Ако имаш притеснения, можеш да посетиш и гинеколог. И тъй като съм попадала и на други твои теми, които са ми направили впечатление в разни подфоруми, няма да е зле да проведеш някой разговор с гинеколога ти, за да ти даде съвети и напътствия.

# 2
Здравейте! Понеже това е най-актуалната тема относно Ескапеле, която успях да намеря, пиша тук.

На 20 години съм, имам поликистоза на двата яйчника, която "лекувам" с прием на противозачатъчни ("Хлое"). Все още не съм попаднала на добър гинеколог, който да предприеме някакво друго лечение, "било нормално за младите момичета". Реших да направя почивка след година и половина прием на хапчетата, последният ми цикъл беше на 15 март. Както очаквах, следващият не дойде и нямам представа имало ли или не овулация. На 25. май презервативът се скъса, но разбрахме след приключване на половия акт. След 1 час пих ескапеле, не усетих никакви странични ефекти освен появата на няколко пъпки... На 31. май направих 1 тест за бременност, отрицателен. Вчера, 1. юни получих кървене, нормален червен цвят, количество точно като за началото на моя месечен цикъл, с малко на брой и големина съсиреци. Днес продължава нормално с леки болки в областта на яйчниците. Започнах отново приема на противозачатъчните. Въпросът ми е, кога отново да направя  тест за бременност и дали приемът на противозачатъчните би оказал някакво влияние върху резултата? Нямам възможност да се консултирам с гинеколога си в близките 2 месеца.

Благодаря предварително за информацията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт