Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 029
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Имаше май някаква тема за такива бисери ?
Някой да се сеща ?

Понеже тук едва ли ви интересува, че бебето ми има колики, защото в стерилизатора наливам вода от чешмата, та тя е гадна и ...

# 451
  • Burgas
Oф, като се сетя мойта свекърва с първото искаше да го повиваме, да слагаме сол във водата, да го мажем с мас  ooooh! нямам думи, добре, че моя мъж не позволи, че аз тогава първите дни незнаех на кой свят съм.

# 452
  • Пловдив
Имаше май някаква тема за такива бисери ?
Някой да се сеща ?

Понеже тук едва ли ви интересува, че бебето ми има колики, защото в стерилизатора наливам вода от чешмата, та тя е гадна и ...

Ето я темата за свекървите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655384.0

И ако не знаеш, ако духнеш в ухото на бебето и то се дръпне - задължитело има възпаление и е болно горкото. Hug

# 453
Аз пък най-много обичам да ми казват, че бебетата ми са глухи!  Crossing Arms

А за бабите - да са живи и здрави! Като ми е кеф ги слушам, като не ми е кеф не ги слушам, но без тях не мога!!!

# 454
  • Бургас
Мойта свекърва също е далеч,ама и никога не ми се е месела, за сметка на майка ми.
Най-много ме дразнеше,когато бебето реве,някой да констатира-"Има колики"-друга причина не може да съществува.А майка ми е убедена,че след 20:00 е много късно да слагаш бебето да спи ooooh! ooooh!
Общо взето гледах Денислав по мой  си възгледи  Mr. Green

# 455
  • Бургас
MuMka,да ходиш понякога на детската площадка между 15 и 16 блок в Славейков?Вече два пъти ми се иска да ти викна,че се в гръб те виждам(ако си ти разбира се  Laughing ),но като не ти знам името  Embarassed

А за съвети от свекърви,майки,съседки и непознати изобщо не ми се говори,човек не остана акъл да не ми е дал,дори и приятелките ми си го позволяват,въпреки че и те се оплакват и би трябвало да знаят какво е  #Cussing out  #2gunfire

# 456
  • Бургас
MuMka,да ходиш понякога на детската площадка между 15 и 16 блок в Славейков?Вече два пъти ми се иска да ти викна,че се в гръб те виждам(ако си ти разбира се  Laughing ),но като не ти знам името  Embarassed

Ходя да понякога,по често в парка или на прощадката на 10 блок.Името ми е Мария  Mr. Green

# 457
  • край голямата локва
Влизам да се оплача- срещнах две големи улични кучета в морската.  Tired Ужас ме обзема като си помисля за София и Варна. Има ли някъде където може да сигнализираме?

# 458
  • Пловдив
Влизам да се оплача- срещнах две големи улични кучета в морската.  Tired Ужас ме обзема като си помисля за София и Варна. Има ли някъде където може да сигнализираме?

Ако не  са показали агресия срещу теб или не си била свидетел на такава - няма какво реално да сигнализираш.Ако случаят е свързан с нападение от бездомно или домашно, но пуснато свободно куче - дежурният на Общината.

# 459
Влизам да се оплача- срещнах две големи улични кучета в морската.  Tired Ужас ме обзема като си помисля за София и Варна. Има ли някъде където може да сигнализираме?

Ако не  са показали агресия срещу теб или не си била свидетел на такава - няма какво реално да сигнализираш.Ако случаят е свързан с нападение от бездомно или домашно, но пуснато свободно куче - дежурният на Общината.
Аз отидох в общината и те ме препратиха към обществения ред,на място провериха за кучетата.
Странното е че това беше първия въпрос който ми зададоха дали са нападнали някой  newsm78.Нужно ли е да има нападнати за да се вземат мерки не знам,не мразя животните ,ама тези и не ги обичам. Имаме си мини глутница от 4 постоянни ( от време на време се появяват още 2-3) единственото което успях да постигна е да ги приберат кастрират и маркират и върнат с още 3 ,които дълго търсиха пътя към дома   TiredИмаме си няколко охранители на недовършени кооперации  и две бабки които ги хранят ,на входа ни  #2gunfire няма отърване.

# 460
Нее, аз не търся темата за свекървите, а за изцепките относно бебетата. Имаше такава със специално заглавие.  Simple Smile

За бездомните кучета признавам, че и мен ме дострашава някой път като ме наобикалят по-едричките...

# 461
Някой знае ли кога отваря сладкарница "MADO" на улица Богориди?Благодаря предварително! newsm53

# 462
Някой знае ли кога отваря сладкарница "MADO" на улица Богориди?Благодаря предварително! newsm53
Вчера питах момичето, което чистеше. Каза, че не знае точно кога. Каза ми: "скоро, тия дни"
Изглежда изчакват нещо, макар, че изглежда готово, само незаредено

# 463
  • pomorie
Здравейте,може ли някой да ми препоръча кожен лекар,работещ по здравната каса, в Бургас

# 464
Шефката на кожното работи със здравна каса. Сега не се сещам как се казваше, но работи във Кожната клиника зад Трета поликлиника. Приема след 15 часа. Препоръчвам я!
Аз да попитам ще се случва ли нещо интересно в Бургас за деня на детето? Гледах в сайта на общината, но няма нищо обявено.

Общи условия

Активация на акаунт