Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 036
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
имам бойлер 200литра - заповядайте ПРОМОЦИЯ 10лв.на човек при група цената е 7лв.
на теб ти е смешно ,но на повечето не е ,аз искрено им съчувствам  защото 6 г в София като дойдеше лятото и почваха профилактиките  Sick направо ад Sad

# 496
J_M_M, че не е смешно, не е, но какво да правим да почнем да ревем ли? Поне да се посмеем докато се чудим как да се оправим  Grinning

# 497
имам бойлер 200литра - заповядайте ПРОМОЦИЯ 10лв.на човек при група цената е 7лв.

Колко човека се смятат за група  Whistling
Зависи от степента на "замърсеност" и броя на завъдените паразити!  Mr. Green

# 498
  • Бургас

п.с. нещо не намирам тема за стоматози в бургас, видях само една с 3 мнения
Заповядай!  Grinning

# 499

Колко човека се смятат за група  Whistling
Зависи от степента на "замърсеност" и броя на завъдените паразити!  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 500
LaDiDa , мерси много   bouquet ... аз търсих в съседния подфорум, че с търсачката други работи открих

а за водата ... какво се чува? докато си платят Топлофикация няма да ви я пуснат ли ? или сега само предупредително и сплашване ... ужас

# 501
  • у дома
Сега четох това - http://burgasnews.com/component/content/article/99-malka-novina/ … -ostavat-bez-voda - не знам до колко е вярно, ама ако първо уведомяват комисии, НС и ала бала, а после преговарят, нещата ще се проточат  Tired

# 502
  • Burgas
 ooooh! какво ще правим ако до ден-два не пуснат водата Thinking

# 503
  • у дома
Не знам, аз тази сутрин станах рано, за да стопля вода и да се изкъпя, после топлих вода за мъжа ми, довечера пак за нас и децата, ужас!!! Замислих се да сложа бойлер, ама като знам, че наште имат и не го ползват с години  Rolling Eyes

# 504
  • Пловдив
Сложих си два малки проточни бойлера аз и съм щастливо разведена с Топлофикация.То не бяха сметки, не бяха профилактики по 10 дена, сега съм в пъти по-доволна.Едни от най-разумно похарчените пари в живота ми бяха това.

# 505
  • у дома
Какво е това проточен бойлер и колко е малък  Praynig

# 506
  • Burgas
Какво е това проточен бойлер и колко е малък  Praynig
И колко струва?

# 507
  • Пловдив
Какво е това проточен бойлер и колко е малък  Praynig

Проточните са малки, бързонагряващи - за мен много удобни.
Моите и двата са този модел:
http://www.pazaruvaj.com/bojleri-c3622/stiebel-eltron/dhc-6kw-p69518589/
Разбира се има и български, доста по евтини, но са едни сложни истории - въртш копчета преди да се къпеш, пък после го спираш преди да спреш водата, пълни недомислици.Аз искам да пусна водата и да тече топла без да се занимавам с друго.Бяхме сложили някакво Теси, което още на пускането на водата му изби клапана на налягането и мъжа ми скачаше отгоре му ( буквално).
Размери: 36 x 20 x 10.4 см, Тегло: 2.1 к, перфектни за монтаж на стена и под окачени тавани.Не са гъкнали и двата, косумират само когато се ползват, не е нужно да се пускат по един час преди това и т.н.Изобщо копчета нямат:) Цената е сериозна, но си струват всяка стотинка.

anik79, зависи от марката колко струва, българските са по 120-150 лв.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 11:00 от Горгона

# 508
  • Burgas
И топлата вода не свършва така ли като при другите бойлери?

# 509
  • Пловдив
И топлата вода не свършва така ли като при другите бойлери?

Няма как да свърши, това не е бойлер с вместимост, а само бързонаграяващ.

Общи условия

Активация на акаунт