СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • където мечтите се сбъдват
то и аз бях така, най-добре без предварителна нагласа, защото мен специално след прегледа от стрес ме болеше корема
аз май съм от малкото мами, които не пият магнезий (освен във витамините де) - та вчера се чудих дали да изпия един, но накрая се отказах   bouquet
И аз абсолютно нищо не пия,дори витамини.Досега нищо не съм пила освен фолиева киселина.И нея я спрях преди седмица.Скоро ще си правя вторите кръвни изследвания.Там ще се види как е положението.
Момичета,страхотни козунаци и яйца сте направили!Аз утре ще правя.

# 106
smiley_girl, пази се повече и крайно време е да спреш с тази работа, по важни за бебоците на този етап Hug и за почивки има време

Аз също имам тъмна линия под пъпа, но явно не при всички се появява
Ние също няма да пътуваме, чакам сестра ми на гости и утре ще се съберем  в майка - няма по хубаво от това да си със семейството на тези велики дни Simple Smile

Определено от Некст могат да се поръчат качествени и красиви дрешки ,правила съм поръчки няколко пъти качеството е страхотно.Сега ще разгледам и другия сайт за дрешки angelbaby.

# 107
Агира, страхотни новини ни носиш. Радвам се, че бебка е добре и че си прекарала един страхотен ден. Разходка край морето е мечта за тези като мен, които живеят далеч и го виждам само веднъж-два пъти в годината.  Laughing  Даа, Триумф са много удобни и аз се родих с този сутиен и не съжалявам за 50-те лева, които дадох.
Смайли, пази се повече. Почивай и всичко ще бъде наред.  Hug

На мен днес ми е един такъв заспал ден. Моите мъже ме оставиха сама вкъщи и скучая. Никаква работа не върша. Цял ден кръстосвам от единия до другия края на дивана за разнообразие  Laughing
Направих си списък с основните неща, които ще ми трябват за болницата и мисля скоро да започна да ги купувам. Верно, че е много рано, ама така ще съм спокойна.

# 108
tanya_d - как става по принцип поръчката от Некст?
аз отрих в 1 тема в бг мама, че сайтът не приемал бг карти - имаше фирма посредник, която поръчва вместо теб, доставя до Бг и после разпраща евтино по градовете http://britanyserv.webs.com/
изчислих, че при малка поръчка до 50 паунда - доставката ще ми излезе около 10лв всичко  Mr. Green

# 109
  • Варна
Агира радвам се , че прегледа и минал отлично  Peace Аз още не съм стигнала до Триумфа ,но тези дни ще го направя. Щом го хвалите този сутиен... За бременни да кажа, така ли?
Скай да ти кажа честно, първото така мечтаех да е момиче и то взе , че излезе такова. Сега исках момче колкото да ги нашаря  Mr. Green Момиченцата обаче са друго нещо, едни такива милички, помагат /поне моята/, абе момиченце  Heart Eyes
Анхела от Некст имаме много дрешки, качествени, както и ботуши, обувки...Влез тук и си избери сайт http://www.bg-mamma.com/index.php?board=79.0  Simple Smile Значи поне за България, поръчката от английския Некст е чрез посредник. От Немския обаче ми пристигат директно за 3 дни, естествено малко по-скъпички.
Аз не пия никакви витамини, нищичко.
Днес обикаляхме с малката цял ден. В Морската имаше благотворителна изложба и тя се утрепа да рисува естествено  Simple Smile

# 110
Barbera - благодаря  Hug

аз сега ще ви кажа, защо исках момиче, но няма да ми се смеете  Mr. Green (то още има шанс - 2-рото дете)

майка ми е на 50г и когато сме заедно обичаме да ходим на разходка хванати под ръка - имам брат и той едва ли ще обикаля с нея така по магазините както аз

та ми се иска 1 ден на 50г да си имам женска компания за разходка  Hug  Blush

# 111
millenitta, едва ли денят ти е бил по- заспал от моя... Аз буквално го проспах, станах сутринта, пак заспах, станах към 11:30 до 13ч, после пак сън с малкия до към 5ч. Какво е това чудо не знам. Едно ми е заспало цял ден.
Аз също нищо не пия, но от няколко дни ме боли корема. Мисля си, че е понеже матката нараства, но днес си взех Магнезий и нош-па за всеки случай, че нали ще пътувам. Кажете ми, моля, които пиете Магнерот 500 мг ли е?

# 112
Ударих му един сън и сега ставам  Whistling
smiley_girl До колкото си спомням ти пиеше аспирин протект, зацапването нищо чудно да е от него аз също имах в началните седмици до 3 месец.  Почивай си повечко и не се тревожи всичко ще е наред  Hug
anghella ако искаш да си пазаруваш от Некст защо не изчакаш намаленията след  два,три месеца   ще има много големи намаления  Party
Аз  не пия нищо друго освен аспирин протект и инжекциите дето бием през ден. Витамините са ми много голями и не мога вече да ги пия...взех си преди месеци едни хубави ама стоят така..а магнезия още не ми е дошъл.
Ама какви сте...никоя не ми пожела бързо оздравяване  Mr. Green Joy
Искам момиче защото не ми се забелват пишки  Crazy ама ако е мъжко ще му е забелвам какво ще правя  Joy Joy Joy Връзват ми се панделки, обличат ми се роклички  Heart Eyes може и да не съм се наиграла като малка  Joy

# 113
  • Варна
millenitta   Аз пия от почти от месец и половина магнерич 500мг. и но шпа 3x1.
Не се притеснявай, може да ги пиеш спокойно.

# 114
# 115
eva, оправяй се по-бързо! извинявай, малко по диагонал съм чела!  Hug
barbera, аз казах, че търся спортен сутиен. Първо ми изкараха един очебийно спортен, но после и този, който купих - triaction "trophy n". Вярно, много ми се видяха 50 лв., ама като влязох да го пробвам, не исках да го сваля  Embarassed Пък и все пак е Триумф. Поне няма да ми се разкапе след 5тото пране. А и китайските спортни така зверски спарват, че лятото не ми се мислеше.

# 116
Здравейте и от мен,мили тумбачета:)
Искам да пожелая на всички ви Весели празници,много положителни емоции и усмивки сред близки и приятели:) easter easter
И аз цял ден се търкалям в къщи и ми принасят като на принцеса:)Но така ще е:)Важното е бебчо да е добре.
За черната линия аз още я нямам,но за сметка на това корема ми е доста окосмен.Космите се появиха в самото начало:)
Страхотни сайтове за дрешки,на мен ми е раничко да купувам.Но много ви се радвам.
За сега само гледам и слагам в кошницата с желания:)
Хубава вечер и спокойна нощ:)

# 117
  • Варна
Agira ей сега ще си запиша името на този сутиен на листче  Mr. Green На Триумф имам 2-3 сутиена и са си супер, така  , че 50 лв ще ги дам на бързо.
Анхела това за магазините е така. Двете от сега си обикаляме без проблем  Peace

# 118
eva - благодаря, че казваш за намаленията, ще пазарувам по-късно - и аз като future-maman си събирам всичко в една папка с желания  Heart Eyes

бързо оздравяване, съжалявам и аз май съм чела между редовете  Mr. Green

# 119
Анхела, много добре си го написала от NEXT.co.uk се пазарува само чрез посредник който поръчва вместо теб и след това ги доставя до България и съответно до по големите градове.Не се приема бг.карта
Обаче има и сайт на Некст , който доставя до Бг.
http://www.nextdirect.com/bg/en?utm_source=Google&utm_medium … ch=sem%20mpch=sem

Цената на доставката е 5 евро и пристигат в пощата.Цената на стоките са в евро , а не като в английския в лири.Има и разлика и в цените и тук няма намаления.

Тук можеш да прочетеш точно как да поръчаш директно, аз засега само чрез посредник съм поръчвала.Но като гледам са доста завишени цените спрямо английския сайт.

http://www.nextdirect.com/bg/en?utm_source=Google&utm_medium … ch=sem%20mpch=sem

Но дрешките са направо разкошни

Общи условия

Активация на акаунт