СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте,
И аз най-накрая си качих снимка на коремчето. Още не ми личи много и се надявам да изчака до 5.05, че тогава ми е сватбата, а роклята ми е  доста вталена.
А пък този сутиен с който съм на снимката струва само 6лв., а съм адски доволна, даже спя с него, но моя бюст е малък и не знам при по-големи дали ще е добре.
smiley_girl знам, че при контракции корема се втвърдява. Твоя как е?

# 136
Понеже чета, че спите със сутиени, аз имам много малък бюст де и не ми пречи, може би на някои просто много ви пречи и затова, но все пак да кажа, че сутиените са главни виновници за масово плоските и хлътнали зърна в днешно време и последвалите масови проблеми с кърменето по такава причина - зърната изскачат навън по естествен начин, когато се трият в дрехите, особено когато се носят по-свободни дрехи. Освен това сутиените стягат и пречат на правилното функциониране на млечните жлези, та се препоръчва колкото е възможно повече без сутиен да се ходи, не само при бременност, но особено тогава - поне през нощта, ако не друго  Peace
Само още нещо - прословутото обтриване на гърдите по време на бременност е крайно непрепоръчително от своя страна, защото прекаленото стимулиране на зърната може да доведе до контракции - точно по този начин при кърмене се свива бързо матката, в първите дни особено е много шашкащо - бебето засуква, почти веднага усещах контракция и веднага след това усещам как се излива някаква кръв от мен - какво нещо е природата - за всичко е помислила!!!  Shocked
Смайли, най-вероятно е от рязкото разтягане наистина, мажи сега яко против стрии и си лежи повечко  Hug

# 137
Smiley това,което си описала за стягането с коремчето ми е познато и на мен.Както нямах корем почти така изведнъж стана доооста голям и сега имам чувството ,че  расте със всеки изминал ден.Когато съм седяла повече време седнала или съм бързала си ме стяга порядъчно.Доктора каза ,че тия усещания нямали общо с контракции,всичко се дължало на бързорастящата матка.

# 138
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile
Качих малко снимки на великденски яйца  Simple Smile
Тук е малко облачно и се чудя дали да излизаме  на някъде

# 139
момичета,аз мога съвсем официално да ви се похваля,че вчера бебчето ритна наистина  newsm44

по повод сутиена и зърната аз имам обици там и съм си изрязала сутиена да не ме притиска Embarassed
а със стягането ,моето е многоооо силно,даже забележимо Cry вижда се ясно как е очертана матката като грейпфрут и е мнооого твърдо Confused

# 140
smiley това е от нарастването на матката особено както ти носиш две бебчета нещата стават два пъти по бързо Simple Smile аз както наскоро съм раждала и не са ми се стегнали мускулите пак като ми порасна малко корема и почна да ме стяга като се изправям или като се протягам не са контракции недей да се притесняваш...почивай си повечко и си мисли за бебоците Simple Smile

# 141
мамиии ,днес ли се ходи на църква в 12 часа Embarassed

# 142
Мерси за отговорите момичета, наистина тези дни ще ги изкарам почивайки, яйцата и козунаците са ми готови от четвъртък...Иначе планираме някой лежерен пикник на полянка и чист въздух, който мисля няма да ме натовари, а ще ми се отрази добре Peace И аз си мисля, че не са контракции, защото все пак пия и Магнерот 3х1 дневно...Просто усещам корем натоварен и то само при усилия, по-резки движения и т.н., не е като прорязване...
Относно гърдите, аз просто си купих няколко сутиена по-голям размер, моите гърди не са и супер големи де...Иначе когато съм облечена по-спортно се възползвам от удобството на спортните сутиени и съм много доволна Peace

# 143
Здравейте, момичета  Heart Eyes
Току що приключих с яйчицата си, станаха страхотни  newsm03 ДОбре че послушах майката на моя приятел за варенето, защото като слушах мама все ми се пукаха, а сега нямам нито едно счупено  newsm44 Но няма да мога да ви ги снимам, че фотоапарата не е вкъщи  Simple Smile
Смайли , тези болки са си точно от разтягането на матката, още повече, че при теб се е случило така изведнъж порастването  Simple Smile ПОне аз така си го обяснявам, защото и мен ме боли от време на време, особено когато стана рязко или клекна  Crazy
Искам да ви пожелая момичета много весело посрещане на празника и много усмивки  Hug   bouquet

# 144
ехеее Стейси,кажи каква е тайната да не се пукат чйцата Rolling Eyes

# 145
Здравейте,момичета!
Току-що приключихме с боядисването на яйцата.Много съм доволна,пукна ни се само едно newsm44
Е, и Паоло изтърва едно,но това е друг въпрос   rotfImao Качих ви и снимки да ги видите.
Искам да ви пожелая много светъл празник ,изпълнен с много любов и хубави емоции.
Прегръщам ви всички ,до скоро!
 Hug Hug Hug

# 146
smiley_girl Почивай си повече  Hug
rossy-pm Тези който пият аспирин протект им е напълно ясно, че се спира някъде в началото на деветия, 32-34-36 седмица, всеки доктор казва различно, нали не мислиш, че някой ще си го назначи сам аспирин протета  Peace
Mince Много се радвам, че ти харесва и са се получили  Hug
Ние сега правим казунака а после ще почвам да боядисвам яйцата и ще кача снимки  Party

# 147
Момичета, страхотни яйца ви се получиха, направо приказни!  Grinning

# 148
Голямо браво за яйчицата момичета  smile3508
Гледах и в албумчето с коремчетата-поуспокоих се...до скоро смятах ,че моето е твърде малко,сега си мислех ,че е много голямо..Е ,като на повечето от вас е.Хаха,нямам си и аз друга работа та все за глупости се притеснявам.
Кристина много ти е сладко малкото коремче.Не мисля че до 5 май ще стане чак толкова голямо ,че да не ти става роклята.Пожелавам ти красива и незабравима сватба.
Барбера прекрасна е малката ,така се старае с яйчицата:).
Хубав ден от мен,аз ще готвя дроб да си помогна малко за утре:).
Смайли..на това угощение ,което си снимала не знам кой би могъл да устои   chef Flutter

# 149
Mince сега видях козунаците в албумчето  Heart Eyes ммм страхотни са..прииска ми се да си чупна един голям залък  Party браво!  Party

Общи условия

Активация на акаунт