СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
ехеее Стейси,кажи каква е тайната да не се пукат чйцата Rolling Eyes
Просто за първи път ги варих повече от час без да им позволя да кипнат  Grinning Надявам се да са сварени де  Laughing

# 151
 eva_82, мерси много, много се стараех. Ама то и рецептата ти е доста подробна, точно така като за мен, че до сега не съм правила такива работи, само някакви кексчета. Simple Smile
 Канелка, и вие с Паоло страхотни работи сте направили, и той, колко е горд! Simple Smile

# 152
Здравейте,и ние с майка ми днес боядисхаме яйцата и имахме доста счупени-цели 9...моя син няма търпение да ги чупи цял ден пита кога мамо ще ги чупим,чак утре му се вижда доста далече!
Една от нас бих искала малко информация относно отричането за забелването при момчецата,моята педиатърка ми казваше да не насилвам процеса просто съвсем леко да дърпам,и нашата се забели изцяло след 2-рата годинка,но аз не съм го правила и доста често нито доста силно,колкото да няма мръсно,получиха си се нещата във времето.Но ми е интересно пък и мисля полезно още малко информация по въпроса!

# 153
Това момичета със забелването и на мен ми е ужасно тъмна Индия ,наистина ще помоля мъжките ни мами за компетентни мнения.Аз като искаща девойка ,надявам се да не го прилагам ама си е полезно инфо:)

# 154
  • Варна

Stasy87 не е ли много 1 час ?
Аз ги слагам в студена вода, като яйцата са на стайна температура. Като заврят според желанието на ядящите ги държа още 7-10 мин. Никога не се пукат Peace

# 155
Barbera , ми аз в студена вода ги сложих и на 3 ми беше котлона, като моят има 6 степени. 1 час бяха общо на котлона, като водичката не ми кипна изобщо  Crazy    Grinning

# 156
  • Варна
Ами и аз ги варя на слаб котлон, за да не ми кипне. Както и да е , важното е, че са станали  Peace
На мен май нещо имунитета ми се е сринал . На преглед съм чак на 27-ми, а не ми се чака и мисля да си взема някакви витамини. Не можах да открия в предните теми къде ги разисквахте. Предната бременност пих на Хип, като сокчета.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 16:45 от Barbera

# 157
Барбера На мен доки ми препоръча Прегнакеър Ориджинал - по 1 табл. дневно.
Момичета аз пък днес цял ден съм из морската по разходки нищо, че беше облачно от време на време. Въпреки, че слънчицето се скриваше не беше студено, а и си изкарах страхотно!
Аз си мислех довечера да ходим на църква, но семейството ме разубеди. Като знам каква лудница е и колко голяма е вероятността да те подпалят и успяха да ме убедят да не ходим.

# 158
и аз боядисах яйчицата,ама козунака го купих никога не съм правила самичка Embarassed
а и аз с мойте псотоянни диети Grinning от както съм бременна  сладко,газирано ,хляб -бял,и каквото и да е пържено или панирано не съм хапнала Embarassed ям под строг режим в грамажи и часове Grinning ама сега ще си позволя и козунак и агнешко хихихии Naughty

# 159
# 160
  • shumen
Момичета страхотни яйца и козунаци сте направили.И аз боядисах днес яйчицата, а козунака го купихме.Никога не съм правила нищо,че имаме хлебопекарна и в нея също може.Утре сутрин рано потеглемя на Шумен при нашите и само как ми се иска да поостана там малко,но няма-имам изпити и трябва да се чете,а там по цял ден не ми се прибира.
И аз понякога спя доста,а понякога ставам рано,но и на обяд си дремвам малко.

# 161
Христос воскресе!Пожелавам ви от сърце много,много здраве,радост и щастливи искрици в очите,мили момичета!Нека на този светъл ден бъдем малко по-добри,усмихнати и обичащи! Hug
И нашите яйчица станаха хубави-шаренки.Дени се наклепа едно хубаво,нямаше такава радост!По-късно ще кача снимки да видите малкия майстор!

# 162
Добро утро мами,Христос Възкреси!На този светъл празник искам да ви пожелая само положителни емоции и всички бебчета да са живи и здрави!

# 163
Христос Воскресе момичета! Да сте живи и здрави и през септември да гушкате своите здрави и пухкави съкровища Hug

# 164
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Нека бъдем здрави и усмихнати! Домовете ни изпълнени с щастие и любов  easter

Общи условия

Активация на акаунт