СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Христос Воскресе!Много здраве и благополучие!

Момичета,вече се хвърлям в паника.От доста време не усещам нищо в коремчо Sad.Преди нещо като къркорене,побутване ,а сега абсолютно нищо.Дали наистина е нормално или се вкарвам в разни филми  newsm78

# 166
Христос Воскресе мили момичета ! С пожелание за повече здраве, късмет и благодат за напред  easterSimple SmileЧестит празник на всички и Честит Имен Ден на всички именници  Hug

Даная, ве пак е още малко и е нормално според мен да не го усещаш всеки ден , но за твое успокоение отиди да го видите утре на ехограф  Hug

# 167
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! Живи и здрави да сте всички момичета, както и вашите семейства!  bigdance2
danaya80 не мисля, че има място за притеснения. И аз все още не го усешам, а ми е трета бременност. Чакам си търпеливо и толкова. Скоро и на нас ще ни сритат.... коремите. Laughing

# 168
Христос Воскресе!
Много здрави мами и още по-здрави бебчета! easter

# 169
Во истина воскресе!
Бъдете здрави, усмихнати, търпеливи, добри и честити! Мир и любов на семействата Ви, вяра в красивото бъдеще и успешна да е бременността до края за всички нас Praynig Hug Peace
С кеф да си хапнете козунаците, да уцелите най-здравите яйца, но най-вече а споделите светлия празник с любимите си хора  bouquet

# 170
  • Варна
Даная и аз преди го усещах по-често, но на последък не. Не съм се запритеснила още, успокой се  Hug

# 171
Милички,много ме успокоихте  Hug.Добре,че ви има   bouquet

# 172
Аз пък мами,го усещам главно нощем.Даже понякога се чудя дали сънувам или усещам наистина.Съня е трудната част-но вече свикнах да се будя поне по 2 пъти ,а и всяка нощ сънувам бебешки неща,бебета и всичко такова..дори започнах сутрин будейки се да се замислям няма ли да се появява вече Simple Smile)

# 173
Честито  Възкресение Христово, момичета! С пожелания всички да сме живи и здрави, както и нашите бебчета!  Praynig
Аз изкарах ужасен ден вчера и предната нощ - силни спазми горе високо над пъпа и повръщане, но днес да чукна на дърво всичко е наред. Оказа се, че сигурно съм се натровила с някаква храна, защото звънях на доки и тя ме успокои, че не е от бременността.
Дрешките в Next са много сладки, а аз си мислех че за момченца няма толкова хубави  Simple Smile
Иначе да Ви се похваля - избрах си рокля за сватбата и тази седмица ще я поръчам  newsm53
Пожелавам на всички Ви весел празник и да си хапнете яйчица и козунаци и за мен, че аз съм на препечени филийки  Mr. Green

# 174
ХРИСТИС ВОСКРЕСЕ,мили мами Hug пожелавам ви мир в душите,здраве в семействата ви и успешна и лека бременност на всяка от нас Heart Eyes
и дано ни се сбъднат желанията за пол на бебчетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Честит Великден!!!

# 176
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Пожелавам ви много усмивки и лека бременност  smile3525

Мен днес ме наболява корема доста (може от нервите) пих Но-шпа ама няма промяна , дано мине до после Praynig

ПРИЯТЕН ПРАЗНИК  Peace Peace Peace

# 177
  • Бургас
Христос Воскресе!
Пожелавам ви всеки ден от живота ви да е малък празник.

# 178
  • Бургас
Воистина Воскресе!
 Hug

# 179
Христос Воскресе!
Нека да прощаваме повече, да се обичаме и подкрепяме.
Тогава ще усетим истинския смисъл на живота.
Бъдете здрави и усмихнати. И винаги вярвайте, че доброто ще победи!
   easter easter

Общи условия

Активация на акаунт