СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Христос Воскресе,момичета.Да сме живи,здрави и наесен да гушкаме сладки бебчета.
Аз да Ви почерпя макар и виртуално,че днес моят брат има рожден ден.Става на цели 24 години.

# 181
Христос Воскресе! Много здраве и благополучие в къщите на всяка една от нас и дано на есен да се радваме на здрави и хубави бебоци.

# 182
  • София
Честит Великден!!! Да сте живи и здрави и на септември на гушкате страхотни бебчета Hug

# 183
Добрина в сърцето, сила в ръката и вяра в душата.Това пожелавам днес на всички,в деня който
е символ на нашата най-силна надежда, че доброто ще възтържествува по света.
 Нека бъдем добри,силни и чисти в помислите и делата си.Христос Воскресе!

# 184
аз от днес съм болна, температура само, но цял ден 37.6  Praynig
 всеки път като спя при свекървата се разболявам  Crazy
пия енгистол - хомеопатично http://apteka.framar.bg/30000319/%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D1%81% … B0%D0%B1%D0%BB-50
дано нищо да му няма на бебо

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 22:15 от anghella

# 185
Ами, ето ти една добра причина да не ходиш при свекървата!  Laughing Съжалявам, че си болна, Анхелка! Sad Дано е просто настинка, а не вирус! Оздравявай бързо!

# 186
и аз това казах на мъжо, свикнала съм да спя само на моето легло и да ходя в моята тоалетна, иначе се разболявам  Mr. Green

# 187
момичета искам да ви попитам за меда знаете ли дали пречи на бебчо  Embarassed пия си аз чайчета с медец Embarassed ама знам алерген е ....ама дали не е само за малки деца до годинка и малко или и за бебето в мен?

# 188
Аз също си пия чайчето и млякото с мед и смятам, че е по-полезно от бялата захар. Освен това някъде бях чела, че дори е хубаво да се яде по малко мед през бременността. francheskasweet нали знаеш всичко, ако е в малки дози е хубаво. Ти  предполагам не пиеш по 10 чая на ден и в този смисъл 2-3 лъжички мед дневно едва ли ще навредят. Hug
Момичета недейте чак толкова да се психирате на тема какво да се яде, какво не и т.н. все пак не сме болни, а бременни.
П.П. Анхелка стягай се Simple Smile желая ти бързо възстановяване!

# 189
Добро утро и от мен Hug
Не съм наясно за меда,но в началото на бременността ,когато бях болна за седмица изядох половин буркан  Embarassed
Иначе по принцип ям каквото ми се яде.Само избягвам да вкусвам сурови неща.
Анхела,мила скорошно оздравяване  Hug

# 190
  • Варна
Анхела, оздравявай бързо  Hug
Мед слагам доста в чая и не броя по колко. Не може да се ограничаваме от всичко в крайна сметка. Аз и не го правя

# 191
  • Бургас
Анхела, оздравявай бързо  Hug
Мед слагам доста в чая и не броя по колко. Не може да се ограничаваме от всичко в крайна сметка. Аз и не го правя
точно тъй Peace

# 192
  • Варна
Днес може ли да се пере или не?
Не стига, че коша ми е препълнен, а и трябва да пробвам пералнята, че има вероятност да не работи  Crazy

# 193
  • където мечтите се сбъдват
ВОИСТИНА ВИСКРЕСЕ!
Да сме живи и здрави всички и на есен да гушкаме здрави и сладки бебчета!
Аз цяла събота правих козунаци и боядисвах яйца.Ще кача и снимките.
Момичета,да ви кажа една възрастна жена много ме наплаши преди няколко дни,разказа ми ужасяващи неща за бременността и раждането.Два дни съм плакала.Пазете се от лоши и несъобразителни хора!Аз съм станала много чувствитена.Мога от най-малкото нещо да се разстроя.Вчера се разплаках,защото си мислех,че няма да мога да паркирам  ooooh!
Анхелка,оздравявай бързо   bouquet
Chiki,да не забравиш да покажеш сватбената рокля.Обожавам сватби  Heart Eyes

# 194
stefanel каквото и да ти говорят хората не ги слушай.Бременността и раждането са началото на нов живот и надали има нещо по-прекрасно на света.Хората сме много лоши и завистливи и се възползваме от слабостта на другите.Не забравяй дори за миг ,че няма по-красиво нещо от това,което ти се случва в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт