СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Толкова мило ми стана като ви чета Hug
На всички мамчета ознали пола на бебоците честито. Simple Smile

Довечера сме на 4D. Таткото няма търпение приготвил е флашка, гледа клипчета в нета, как щяла да се вижда и т.н... Simple Smile
 F.a.t.e.   и ние не сме я виждали от близо месец и всики ден се питам дали всичко е наред,  наддава ли и т.н общо взето голяма паника съм. Хубаво, че има равновесие и таткото ме успокоява.
Искам да попитам момичетата които пият витамини Прегнакеър дали им се повръща от тях. Аз ги пия вечер след вечеря, като 30 дни ги пия и после 15 почивам.
Успех на всички мами с прегледи днес. Hug

# 331
  • София
Толкова мило ми стана като ви чета Hug
На всички мамчета ознали пола на бебоците честито. Simple Smile

Довечера сме на 4D. Таткото няма търпение приготвил е флашка, гледа клипчета в нета, как щяла да се вижда и т.н... Simple Smile
 F.a.t.e.   и ние не сме я виждали от близо месец и всики ден се питам дали всичко е наред,  наддава ли и т.н общо взето голяма паника съм. Хубаво, че има равновесие и таткото ме успокоява.
Искам да попитам момичетата които пият витамини Прегнакеър дали им се повръща от тях. Аз ги пия вечер след вечеря, като 30 дни ги пия и после 15 почивам.
Успех на всички мами с прегледи днес. Hug

И аз пия Прегнакеър по същата схема, но не съм забелязала да ми се повръща от тях. Heart Eyes

# 332
Здравейте момичета, честити щъркелчета на всички!Аз също съм на Прегнакеър оригинал, но ги пия откакто съм бременна всеки ден. Не съм правила почивка. Не ми става лошо, но ги вземам веднага след като се наобядвам по една таблетка. Вие защо правите почивка? На тях пише, че са някакви естествени витамини. newsm78

# 333
tiya_4 най вероятно е късна овулация...аз с предната бременност съм забременяла на 30 и някой ден от цикъла ама докторката на ЖК продължаваше да смята по последна менструация(за която имах много бледи спомени кога е била) докато не направи ехограф и и показах и старите снимки да види че не е така...чак тогава благоволи да ми премести термина където наистина трябва да е...А този път доктора не ми взе цикъла под внимание защото той не е редовен ами единствения след раждането и направо смята термина по ехографа и бебчето си върви даже няколко дена напред...по принцип измерването е най-точно в първите седмици когато е само точка, после всички бебета си растат различно Simple Smile

# 334
  • София
Здравейте момичета, честити щъркелчета на всички!Аз също съм на Прегнакеър оригинал, но ги пия откакто съм бременна всеки ден. Не съм правила почивка. Не ми става лошо, но ги вземам веднага след като се наобядвам по една таблетка. Вие защо правите почивка? На тях пише, че са някакви естествени витамини. newsm78
Ами моят доктор ми каза да го пия по тази схема. И с дъщеря ми пиех витамините по схема. Simple Smile

# 335
  • София
За късната овулация - аз съм забременяла с такава, последния цикъл ми беше на 4.12., а съм забременяла към 8.1. най-вероятно. По ПРМ терминът ми е 11.09.2012г., но по размери на бебето е за края на септември. Днес докторката ми каза - по-малко е, но с оглед късната овулация си е перфектно.

И айде още един щъркел, който се знаеше, де, ама за по-сигурно. F.a.t.e. , мила слагай ми синичкото, мъж ще е, да ми е жив и здрав Hug

# 336
добро утро ,мами Hug навън е многооо дъждовно,но аз съм в много хубаво настроение  Embarassed
отивам на доктор да давам кръв за втори тест за Даун Embarassed
А за мамите в София,в Шейново има безплатни прегледи за преждевременно раждане цял месец продължават Winkтелефонът,на който можете да звъннете за записване е 029659470

# 337
И айде още един щъркел, който се знаеше, де, ама за по-сигурно.
F.a.t.e. , мила слагай ми синичкото, мъж ще е, да ми е жив и здрав Hug

Честито  Hug Hug Hug

# 338
Zdraveite mamcheta , az si vi cheta redovno , no ne pisha zaradi kirilicata kogato opravim kompa shte se vkliuchvam po chesto, tazi sutrin napravo ne razplakahte ( kakto ne moga da se zdarjam posledno vreme ) mnogo se radvam za vsichki, az sam na FM chak na 17.05, i kak shte izdarja oshte edin mesec neznam
Vchera bqh pri akusherka da mi kajat rezultatite ot kravnite izsledvaniq, vsichko e nared edinstveno che sam otricatelna kravna grupa - obqsnqvaha mi za injekciite - no chesno ne mojah da razbera vsichko, da ne kazvam nishto.
 Mnogo polojitelni emocii v tova dajdovno vreme i samo usmivki .

# 339
Zdraveite mamcheta , az si vi cheta redovno , no ne pisha zaradi kirilicata kogato opravim kompa shte se vkliuchvam po chesto

Пробва ли да натиснеш горе в дясно кредора ... да стане на БГ  Hug

# 340
lap topa e nov, neta mi e ot flashka i e mnogo zle, i ne sme izteglili bg ,chakam dnes da doidat da mi prikarat " istinski " net Laughing che skoro shte zapochna da darpam kosite
shte moga li da pomolq za parolata na albumcheto, da vi vidq tumbachetata i az da pokaja moqta tumba  Crazy

# 341
Inna 78 Честито,да ти е живо и здраво ,знам че и ти като мен се гласеше за обратното,та хем ти се радвам,хем си мисля че и мен довечера ще ме изненадат със синичко,но не това е най-важното,спокойно момчетата са по-лесни от момичетата или поне моите наблюдения са така,и аз незнам как се гледа момиченце но то ще си дойде от само себе си чуството и подхода,при все че всеки индивид си е различен без значение пола.

# 342
  • София
Момичета благодаря ви за поздравите! Hug Пожелавам да всички живи и здрави бебчета, и ако може на всяка да се падне желания цвят щъркел Heart Eyes

# 343
Абе то ако можеше щяхме да сме 90 розови и 10 сини аз като гледам. Не се плашете на сините гащи. Все са гащи.

# 344
  • София
Абе то ако можеше щяхме да сме 90 розови и 10 сини аз като гледам. Не се плашете на сините гащи. Все са гащи.

newsm62 Ама наистина Peace

Общи условия

Активация на акаунт