СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Феййййт Wink Wink Hug честит мъж миличка.Сега като се сетя първите снимки на кореми-ми че твоя само дето беше по-голям...Иначе моя подобен на вашите с Анхелка...Момченца викате...ми утре ще видим дали ше се присъединя.Едно еуфорично ми станаааа Crazy

# 391
Еееее супер Фейт! Още в петък на ЖК ще си запиша час за фетална за началото на май! Hug

# 392
  • София

el_sol - мен най-много ме е страх от връзката майка-син и нали не вярвам много, много в Бог и казвах на мъжо, Господ ще ми прати да съм свекърва и то така и стана  Mr. Green просто не искам да съм толкова привързана, защото виждам майка ми как е с брат ми  Blush ама....то не пита...

И мен ме е страх, мила. Майка ми ни е обичала еднакво -сигурна съм, но първата грижа й е била за брат ми. Факт е обаче, че го няма тоя елемент с глезенето. Говори си му като на голям и като заслужава си го нарежда и си му се кара и всичко. Докато моята свекърва се държи със синовете си като с малки момчета, говори им на маме, миличък, мами, любими Sick То лошо няма, сигурно се разтапяш от кеф, ама когато те са на 25-30 и то пред жената, за която  трябва да са мъже, а не на мама момчетата... Абе ще видим, трябва да се оправим някак. newsm78

# 393
Свекърви или тъщи все ще сме неприятни персонажи хаха.Одеве си говоря с моя татко и ми каза ,че съм създадена да бъда свекърва Simple Smile).Иначе естествено е да се спре с "маме" ,"миличък" и тн...както и с миличка:) Децата порастват и е някак неприемливо по някое време.Както казвате той вече  ще е мъж пред жена си ,а ние ще се глезим отстрани..неприятно:)

# 394
Честито  F.a.t.e.  stork-boy да е здрав и на есен с песен ще буташ синя количка ,чувството и за таткото ще е  newsm44

# 395
F.a.t.e.честито то мъжленце, да те радва много, аз се надявам на момиченце.
Ева - 82 много хубави покупки- исках да те попитам от къде си взе втората част Mum - to - be,  аз си помислих че вчера акушерката ще ми я даде , но забравих да попитам.

# 396
  • При моите мъже...
Tolinka,  благодаря че сподели Hug Щях да ти пиша и на лични, защото знам че си минала през това, но не исках да те притеснявам Blush

Чики, всичко ще е наред! Hug

Фейт, как стана от момиченце - момченце Wink да пробваме обратната магия Laughing
Честито:)

# 397
  • където мечтите се сбъдват
Smiley_girl,ама ти какво очакваш от д-р Папазова,тя си е тра-ла-ла отвсякъде  Joy

# 398
Stefanel явно, но аз не съм гледала "световноизвестното" предаване "На кафе" и не съм следяла изявите и...Като се прибрах от чист интерес си пуснах няколко записа, тра лала, ама много! Party Laughing Joy

# 399
Evaa, на мен ми се гадеше от Прегнакеър-а. След като го спрях, нямах никакви проблеми. Не пия никакви витамини и фолиева киселина и изследванията ми са норма и бебето си върви по график.

За феталната ехокардиография - лекарят, при който правих втората ФМ, ми препоръча д-р Шивачев. После четох, че е най-добрият детски кардиолог във Варна. Прегледа е в МЦ Надежда в двора на Окръжна и е 50лв. Не знам защо реших да го направя - то е като ФМ за Даун и Спида бифида, но правят морфология за вродени пороци на сърцето на бебето. Пих антибиотици във втори месец, по бащина линия имат хипертоници и диабетици... ей-така, за мое успокоение.

Фейт, честити сини гащи! Никога не е излишно да те обича още един мъж! Wink

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 17:52 от Agira

# 400
Фейт, честито ти мъжленце  Hug

# 401
   Lunichkatta Можеш да го вземеш пакета от Сейсбъри,Супердруг или от Боотс,  аз си го взех от боотс.  Попълваш брошурата и отиваш в някой от магазините с нея  Simple Smile даваш е на някой от персонала и те ще ти дадат пакета  Party Не забравяй обаче, че след като ще сменяш адреса а не знаеш новия не знам как ще ти изпратят третия пакет...мисля третия беше по пощата и един при раждането на бебето  Simple Smile
Ти взе ли безплатен пакет памперси  huggies от Теско? Аз много късно го занесох ваучера и беше изтекъл срока  Embarassed

# 402
  • Варна
Сега си купих Прегнакеър да видим на мен дали ще ми се гади. Оригиналът били до началото на 6 -ти месец после някакви си други.

# 403
eva_82 не мога да намеря такъв ваучер за хъджис , или съм го запиляла или аз не го виждам Thinking
мерси за инфото още утре отивам Hug Simple Smile

# 404
Fate, честито  stork-boy  Mr. Green
Честито на всички, които са разбрали пола.
Ама големи лошотии сме се събрали в тази тема, болшинство свекърви. Нали знаете, че момичета раждали жените, които не били достатъчно зли за да бъдат свекърви  Mr. Green
Това за високосната година го чух наскоро, големия го раждах преди 4 години и пак така всички наборчета покрай нас все момчета бяха... Единствената ми молба е да е живо, здраво и да си му е всичко наред, не се и съмнявам колко много ще го обичам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт