СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Честит син щъркел и от мен на зорница !
И аз съм против прекаленото пазене. Ето нашия батко си хапва разни нещица от земята ...не че го оставям много , но понякога не мога да сваря и той като го лапне и край! Няма сила която да го накара да го изплюе , а не мисля че е редно да му ровя из устата...

Зайче , абе вие щъркел видяхте ли , че нещо не съм е час ?  newsm78

# 571
Мерси милички;) Сега съм в период на адаптация преди да се израдвам истински на нашия син щъркел.Много сладки кученца сте качили в албума,после ще кача и аз моите питомци.
Фейт мерси мила за подготовката:).То аз наистина си знаех от началото дори си помня думите като казвах на бащата - "много искам да е момиче,но няма да е".След това вече ме водеше само желанието,не усещанията.Всъщност наистина осъзнавам колко е важно да чуеш как всичко му е наред.Пък и имаме право на втори опит-за малка принцеса ,която баткото да пази Wink)).Като че ли и мен повече ме притеснява факта ,че съм малко по незапозната с малките момченца ,но
ще се свиква какво да се прави.
bydik подмина ни,какво да се прави:)).Ще са щури малки хора с колички вместо с кукли:).
Lucky като се замисля има известна логика рибките да са по-опасни заради средата им.Все пак във водна се завъждат по-лесно всякакви микроорганизми.Но ако аквариума е далеч от бебето надали ще е проблем.
zornica85 ееегати щъркела Simple Smile))).Честит:)

# 572
Evvaa мен за запека много ми помага киви на гладно с нещо топло - чай, кафе, до 10 мин максимум съм се изстреляла към тоалетната Peace
За морските дарове рибата е супер полезна и не пречи, ако не се прекалява, веднъж на две седмици например...Не трябва да се ядат поради повишените нива на живак риби като меч, акула и т.н., които така или иначе не са много популярни тук.
http://pregnancy.medical.bg/pregnancy/information/foods-to-avoid/seafood.html
Отделно пък всичките сирена, може да се ядат, когато минат топлинна обработка,защото тогава умират въпросните бактерии..., аз онзи ден правих паста със сирена... Peace

# 573
cassiopeia_vn,мила хъскито е меко казано страхотно Heart Eyes.Само като си помисля,че може да се отдели от любящите си стопани ми се къса сърцето. Cry.А и големите породи кучета са по-толерантни към бебетата  Peace.За стерилната среда за отглеждане на бебе и аз съм твърде против.

# 574
  • София
smiley_girl Аз наистина не се притеснявам за кг. Ама приятелите и колежките  ми постоянно ми  казват , че едва ли не ще ставам слон 100 кила и то неминуемо почнах да се шашкам.

Леле момичета помагайте имам ужасни киселини които не знам как да спра. Направо не ми се яде само като си помисля после кво ме чака. Вчера едно тележко варено си хапнах и после ужас..... Да не говорим за WC. Там не си спомням от кога не съм ходила  newsm78 ама и не искам то такава мъка няма.  smile3556Некви свещи ми дава свеки (подозирам от "добри чувства"  Laughing )   и те не помагат за съжаление. Не знам какво да правя Peace

# 575
antonia79, Lucky* на мъжа ми чичото има зоо-магазин. Ние си гледаме рибки и той изрично ми каза, че от рибите няма никаква алергия или опасност. Проблемът идва от храната за рибки, (той спомена точно коя, но ние не ползваме такава и не я запомних). Така че ако храната я държиш хубаво затворена в бурканче или на терасата няма да имаш проблеми.
Не се панирайте излишно Simple Smile

# 576
Ооо киселини  ooooh!.Постояяянно!Даже един ден не издържах и пих сода.Знам ,че е вредно ама ..
За тоалетната поне за сега проблеми нямам Simple Smile

# 577
bydik,и мен не мъчат ужасни киселини и WC-то Sad.Миналата седмица се насилих да поработя здраво на киселата туршия и доматения сок.После ела виж  Laughing.Но сега пак така...

# 578
bydik Талцид? Аз засега нямам киселини, но кака ми миналата година като бременееше това я спасяваше...
едит вчера ми свърши мустелата против стрии и си взех олио на Weleda, което се води като био козметика, страхотно е, много добре попива и мирише хубаво...ама и цената му е бая солена Confused

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 10:50 от smiley_girl

# 579
На мен киселини ми се появяват,ако ям нещо по- мазно или пържено, затова избягвам. Иначе като имам нищо не пия, чакам да си минат  Crazy
Извинявам се за спама, но нашата храна за рибки е такава:
http://www.lapwater.co.uk/ekmps/shops/lapwater/images/sera-vipag … food-5g-459-p.jpg
kalinas, дали е от "лошите"  Rolling Eyes
Май, май ще зарадвам племенницата с 3 рибки... да му мисли сестра ми  Mr. Green

# 580
smiley_girl добре обработени бяха мидите, все пак аз ги приготвях, а съпруга ми предния ден ги извади от морето, но явно ще трябва да огранича съвсем морските дарове, които са ми любими поне до края на бременността. След случилото се да си призная и рибка ме е страх да хапна.
За животинките, аз мога за моя сиамец- котарак да ви кажа, като се роди малката се притеснявах, защото си е животинка има инстинкти и все отиваше в кошарата при бебка да спи в краката й. Мислех си, че я пази сякаш , а аз все го махах като видех, че се е наместил вътре, после й влизаше в шкафчето с дрешките и се настаняваше там, голяма лепка. Като мина 1 година и малката проходи и взе да го разнася из къщи се чудеше къде да се скрие миличкия и само като заспеше й лягаше пак на крачетата. Не беше най- добрата котка на света нас ни е драскал, но детето въпреки изтезанията -никога.  
за киселините пия  газирана вода с лимон -минават бързо
За рибките и аз знам, че проблемът  идва от храната и за бременни не е препоръчително да ги хранят даже. Не знам обаче коя храна точно или всички newsm78

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 11:17 от elfy

# 581
  • София
Ей, още щъркели:) На мен вчера ми излязоха резултатите от ПКК и урина. С урината всичко ОК, СПИН, сифилис, Хепатит Б отрицателни, глюкоза в норма, всички показатели екстра, ама нисък хемоглобин и ми изписа Малтофер Фол, 1 на ден за дъвчене - има вкус на ефизол.

# 582
За киселините , аз имам такъв проблем още преди бременността. НО сега не ми се пият лекарства и послушах някой, който ми сподели ( не помня вече  Embarassed ) да пия газирана вода или содичка ( безалкохолно ) . Лично на мен ми помага, като си пийна по няколко пъти  Grinning
И да ви споделя, вчера ходих до Вис ВИталис. Няма да се върна повече там така като гледам. Питах за колички в общи линии, но като ме попитаха за сума и аз като казах не повече от 800 лв, се държаха с мен като последния мизерник и сякаш искам да дам 50 лв за нещо, което е безценно. Много зле се почувствах  Blush

# 583
rossy-pm Нямаме щъркел още! Чакаме го на 23  Mr. Green
Киселини  Sick Редовно...даже само салатка да ям пак се почва..И аз нищо не пия минават си.

Stasy87  ooooh! Тея пък! Сигурно си попаднала на някакви кифли...ние си купихма нашата от ХипоЛенд преди 2 години и беше намалена на 279, е кво ся за циганка ли да ме смятат  Mr. Green

# 584
  • София
И аз вчера бях във Вис Виталис, до Мола, който е. Бях с майка и само си разглеждахме, много е рано още за покупки според мен и постоянно ни следваха, което на мен ми е много неприятно. Не ми харесва тоя магазин хич.

Общи условия

Активация на акаунт