СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
anghella аз също се мажа с Палмърс, все още не ми се лющи кожата а по принцип е много суха.
За пазаруването още не съм, на 17 .05 съм на ФМ искам първо да ми кажат със сигурност пола ( надявам се на момиченце , даже и име си имам ) и тогава ще  си взема нещо, а от сега ме сърбят рацете  Laughing
За килограмите аз съм качила 5 - 6, имам чувството че са много , аз съм 155 висока- какво барбаронче ще стана не е истина.  newsm03

# 631
Barbera - благодаря  Hug даже май доставката е безплатна

сентекс - аз нали всичко съм избрала вече  Mr. Green завивка и възгл - ще са подарък от бабата - гъши пух http://shopix.bg/Komplekt-Gold-zavivka-i-vyzglavnica-ot-gyshi-puh

спално бельо - 59лв - долен, горен чаршаф, калъфка и 3 обиколници http://arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/36/6/%D0%9E% … D0%B5%D0%BA%D1%82 нали съм вече с момче, та синьо май ще е  Mr. Green

2рия спален комплект бабата ще го ушие - имам плат от памучен сатен - само се чудя, дали е подходящ за бебето  newsm78

# 632
аз ще си ги използвам докрай и Палмърса и Джонсъна, пък за бебо ще взема Веледа  Party

# 633
  • Варна
Здравейте! Hug Да се включа и аз.
За козметиката:Доволна съм от Веледа и за себе си и за дъщеря ми.Намирам разлика  в козметиката купена от тук и от чужбина,но това е "нормално" за повечето стоки май. Впечатленията ми от Джонсън са суха кожа и преглед при дерматолог.Сега за малката използвам Саносан .За себе си в момента ползвам Percutalfa.Ползвала съм Мустела и нямам следи от стрии на корема.Единствено бюста не успях да спася с нищо. Simple Smile Ако имате съвети ще се радвам да споделите.
За покупките:Все още нищо не съм купувала,тъй като още не знем какво бебе очакваме.От дъщеря ми съм запазила почти всичко и ако е момиченце ще сме подготвени.Колички сменихме три.Първата купена от оказион,втората подарък Graco Quattro Tour Sport (изключително стабилна и издръжлива),която в един момент обаче започна да ми тежи и сменихме с трета пак подарък.
За килограмите:Качени до момента около 2-3 кг.При първата бременност качих м/у 10 -15.
Поздрави на всички и радостни мигове с малките слънца.

# 634
  • Варна
anghella аз не бих взела гъши пух за бебето. Като нищо някоя алергия може да се докара.

# 635
anghella, внимавай с гъшия пух, доста деца са алергични към пух и пера и аз като малка бях, докато разберат от какво е .... а тогава масово възглавниците бяха такива. Simple Smile

За килограмите и аз съм качила 4-5, но и аз не съм от по-слабите, по-скоро съм с нормално тегло за ръста си Simple Smile

За пазаруването аз само си набелязвам за сега.

# 636
Всички бъдещи майки ли си пазарувате за бебетата от сега? Blush

И аз нищо не съм купувала, имам някой неща, а останалото когато таткото излезе в отпуск за две седмици ... края на юли, началото на август - тогава ще обикаляме двамата и ще си напазарим всичко  Hug

Oui Аз не съм, да чукам надърво  Wink но щом док ти го е изписал значи трябва да го пиеш. А и цяла седмица болнава, не е шега работа. Бързо оздравяване  Praynig Hug

# 637
Момичета,завърнах се!Мина амниото и слава Богу!Не беше приятно изживяване,бая се поозори и доктора,че и аз,ама както и да е,да не ви занимавам!Сега започва по-трудната част-чакането на резултатите!Само се моля всичко да е наред! Praynig
За мазането-още с нищо не се клепам,ама и коремчето ми засега не е голямо,не ме сърби,не ми опъва.
Не съм се теглила скоро,че да ви кажа как вървя с килцата...Но не се притеснявам,свалят се!

# 638
благодаря момичета  Hug ще внимавам, мисля да ги ползвам и 2-те като поотрасне малко бебо, а бабата още лятото ще ги купи, защото е много ината  Party

аз в момента спя с мъжо на итал завивки от гъши пух и съм много доволна (вярно пускат перушина), но с бебо ще поизчакам

дано да се метне на мама и тати и да е без алергии към каквото и да било  Mr. Green

Толи - всички мами тук стискат палци за теб, аз вярвам, че всичко ще е наред Grinning

# 639
Браво Толинка ... ти си герой  Hug Кога ще са готови резултатите  Praynig

# 640
Явно Вис Виталис в София не е като в Пловдив...Аз съм била и в двата пловдивски и съм страшно доволна Simple Smile Никой не ми се е натрапвал в избирането, а в същия момент като се обърнеш винаги има наблизо консултант да ти помогне ако имаш въпроси...Аз за тези по-големи покупки като колички легла и кошници за кола отивам в магазина подготвена и само гледам на живо това което съм харесала...ако трябва на момента да избирам мисля че по-лесно ще се подведа от продавачите, защото те винаги си хвалят стоката Simple Smile Аз вече окончателно съм избрала количка остава само да и направя тестдрайв в някой магазин, че засега само съм я побутвала напред назад 50см в един магазин Simple Smile Не ми се струва рано за покупки на разни малки неща, за големите е нормално да се поизчака, но ако сега ми падне количката на някаква промоция бих я взела Simple Smile
Честито на мамите разбрали щъркелите...явно тази година определено е мъжка или поне месеца септември ще е пълен с момченца Simple Smile

# 641
Честито на мамите разбрали щъркелите...явно тази година определено е мъжка или поне месеца септември ще е пълен с момченца Simple Smile

Не е само месеца  hahaha hahaha hahaha надникнах и в другите отчетни теми - там положението е същото  Mr. Green Високосна и мъжка година  Crazy

# 642
Хайде и аз да се разпиша! Simple Smile Днес се смлях от хайманосване. Бях на второ занятие на йога за бременни и отново същото прекрасно усещане. Съмнявам се, че изпълнявам правилно всичките пози, но накрая излизам с напълно празна глава и абсолютно умиротворена.
Относно феталната ехокардиография - не се различава много от другите, на които съм била, разбира се обектът вече е конкретно и само сърчицето. Докторът го огледа, обследва клапа по клапа, аорта... и т.н. Накрая видимо доволен каза нещо от сорта, че има стотици вродени сърдечни аномалии, но не вижда нито една от големите такива, които правят бебето несъвместимо с живота. Както и, че нищо не е на 100% гарантирано перфектно, но поне няма нещо, което е непоправимо откъм структурата на сърцето. Прегледът продължи около половин час.
Сега съм решила таткото като се върне от плаването, че ще го водя на кино - 4D - и приключвам със страничните прегледи и изследвания, освен тези, които ще си вървят рутинно по ЗК.

# 643
Здравейте,муцунки!
Днес цял ден хайманосвам и сте изписали целияяяяят свят!
За мазилата аз се мажа със био олио Наталиа и съм изключително доволна.Заличава стари стрии и белези.
За покупките....ние май всичко основно сме взели.Сега си обикалям за дрешки и си вземам това онова Blush
А за килограмите-все така съм минус 3...
Утре сме на преглед стискайте палци с нашата госпожица всичко да е ок.
Хубава вечер!
 Hug

# 644
Здравейте момичета, от Вис Виталис аз съм доволна, при каката купихме всички дрешки от там. Е поне за началото - бодита, ританки, блузки, пелени ... Доволна съм най-вече защото са памучни и са български. С добро качество, само на няколко бодита ми бяха паднали по 1 копче. Иначе съм й купувала на други български фирми и не бях много доволна, защото се късаха шевовете. Сега няма да купуваме нища защото от си имам всичко нужно, поне като дрешки. Сега се оглеждам само за количка.
Иначе за килограмине - качела съм 1 кг за сега и се надявам като с първата бременност да кача до към 9 - 10 кг. 

Общи условия

Активация на акаунт