СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
 francheskasweet, самата кожа се пигментира!

# 91
Пигментация на самата кожа е. При мен се появи предния път в по- напреднала бременност.

# 92
ясноо,благодаря ви момичета Heart Eyes аз спях солариумите и доста беличка станах и се виждат косъмчетата по коремчето и викам хааа имам си линийка вече Grinning Grinning ама явно не Grinning а винаги на всяка жена ли се появява?

# 93
Не, на някои им се появява от самото начало, на някои в по-късен етап, а на някой изобщо не се появява! При все още няма такава, само повече косъмчета.

# 94
Anghela, на мен много ми допадат дрешките на  Mothercare.

http://www.mothercare.com/

Обаче май идват по-скъпи. Засега само гледам и нищо не съм купувала.
 Аз пак съм на вълна колички. Вече започнах и да се притеснявам, че не мога да избера нищо. Цяла нощ сънувах колички ама беше по-скоро кошмар, породен от напрежение. Ако харесам някой модел в нета като характеристики, на живо откривам недостатъци и пак съм в изходна позиция.  newsm78

sky, ти нямаш ли предпочитания за пола? Не ти ли се иска една малка госпожица?  Grinning

# 95
Ето ме и мен! Прегледът мина нормално. Понеже не успях този път да се вредя за Балев (бременният ми мозък малко късно се сети, че петък е неработен ден и вероятно ще записват в четвъртък), та отидох при един бивш шеф на АГ-Варна - д-р Мичев. Верно доста възрастен лекар, обаче толкова мил човек!!! И така обяснява - спокойно, показва кое как мери, какво вижда, кое как се смята, кое кога се гледа... разкош! 45 мин ми говори човека! Апаратът му висок клас техника. Изобщо, прекрасно преживяване беше. Но... не се видя пол Simple Smile Или поне не се видя нищо, което да прилича на пишле  Joy Което докторът коментира така - обикновено се вижда мъжкият пол, щом нищо не се вижда... сетете се сама.  newsm78 и аз мигах на парцали известно време. Естествено - нищо категорично и неоспоримо, но при мисълта, че може да е момиче, така хубаво ми стана и като цъфнах в една огромна усмивка.... Слязох до морето - разходих се по пясъка, после до фара. Видях двойка делфини в яхтеното пристанище, които скачаха и си играеха. После отидох в МОЛ-Варна и си купих спортния сутиен на Триумф!  Joy 50 лева, обаче толкова добре ми стана! Невероятен ден!

# 96
Страхотно време е тук  Party Направих си една дълга разходка, един пазар и се прибрах, сега пия чай , че нещо съм хремава. Утре ще се боядисват яйцата и ще се прави козунак и след това ще кача снимки в албумчето  Party Ние няма да ходим никъде за Великден, но ще си имаме гости  Party
Дрешките в Мадъркеар и Некст са почти на еднаква цена и качеството също...аз редовно влизам в тези магазини и съм си харесала няколко неща.Днес си взех и втория пакет Mam to Be  Simple Smile има вътре  купони с намаления и мострички на кремове, мокри кърпи, памперс, специален бебешки прах за пране, брошури и списания  Party
Да пожелая на всички весели празници и който ще пътува на някъде желая лек път  Simple Smile

# 97
Хей Анхела благодаря за пожеланията. Айде от твоите уста, та в Божиите уши. Praynig
Ето ви един линк за дрехи. http://angel-baby.eu/babyshop/ Моя позната пазаруваше редовно оттам, доволна е от качеството, а и цените са разумни. Смятам и аз от него да се обзаведа, но на по-късен етап. Simple Smile

# 98
antonia79, сайта наистина е супер и цените са добри! А те дали имат магазин или само по Интернет може да си поръчваш?

# 99
Mince не мога да ти отговоря. Но като се видя с дружката ще я разпитам по-подробно. То нейното бебе беше и все още е лице на тази марка. Спомням си, че като ходиха на снимки се връщаха с по две чанти с дрешки, но подробности незнам. Знам само, че и от сайта пазаруваше, че бяхме заедно, когато си получаваше пратката веднъж.

# 100
И на мен ми харесаха mothercare и angelbaby, но засега от Некст - най ще ми подхождат като цветове и цени, има още време, ще мисля...ще купувам и на живо от магазините, някои неща там са по-изгодни  Hug

Agira - и нашето бебче вчера гледаха орган по орган, мозък, гръбнак....май спеше милото, не ни обърна много внимание  Mr. Green ще ходим пак след 2 седмици - че само сърцето не се видя хубаво  Party
определено ако е мъжко се вижда  Mr. Green мъжо още разправя напред - назад колко му била голяма оная работа  Grinning

# 101
Здравейте момичета!
Аз имах гости и нямаше как да пиша...При мен малко неприятно се получава, имах 2 капки кафяво течение в събота и отидох на док, бебчовците са ОК, няма отлепване на плацента, нито нищо такова, но ми казаха "с тея две бебета ти е време вече да спреш работата"...И така ще излизам болничен до края...Забраниха ми и пътувания и всичко и то като превантивна мярка, иначе всичко било много добре...Ами каквото такова, ще пътуваме после 4-мцата и това е:)
Анхела честит син щъркел, да е здравичко най-важното Hug
Вчера инак цял ден месихме козунаци, боядисвахме яйца, правих и торта за РД на мъжа ми днес, качвам снимчица в албума Peace
el_sol аз забелязах, че при мен вече я има тъмната черта, леко забележима, но си е там, не е от косъмчета е по-тъмна пигментация Simple Smile

# 102
Анхелка, така ме разсмя, миличка!!!  Hug Благодаря!   bouquet Интересното е, че до сега като ме питаха какво искам, аз все не знаех категорично, но в мига, в който се зароди вероятността да е момиче, осъзнах, че май това искам. Същото беше и като имаше реална опасност да загубя бебето - тогава осъзнах колко много го искам и колко ми е важно. Все пак, гледам да не се настройвам, но се усещам как изпускам положението от контрол.  ooooh!

# 103
то и аз бях така, най-добре без предварителна нагласа, защото мен специално след прегледа от стрес ме болеше корема
аз май съм от малкото мами, които не пият магнезий (освен във витамините де) - та вчера се чудих дали да изпия един, но накрая се отказах   bouquet

# 104
Момичета, сега разглеждах албумчето! Страхотни неща правите! И яйцата ви са страхотни! Аз тази година няма да мога да боядисвам яйца, че тези дни и утре съм на работа! Sad  Добре, че майка ми идва на гости, та тя ще ги боядисва! Ох, днес умирам от скука, имам чувство, че всички почиват и само аз работя, а то и няма много работа, направо полудявам!

Общи условия

Активация на акаунт