Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е тъмната линия под пъпа?
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е тъмната линия под пъпа?
-
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Усещането по време на бременност може да включва различни симптоми като къркорене, гъделичкане, ритане или туптене в корема. Тези усещания могат да варират от жена на жена, като някои жени ги изпитват по-рано, а други по-късно. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно усещанията си.
-
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
-
Какви усещания в корема може да изпита една бременна жена?
-
Какво е усещането на бебето и кога обикновено започва да се усеща?
аз спях солариумите и доста беличка станах и се виждат косъмчетата по коремчето и викам хааа имам си линийка вече

Или поне не се видя нищо, което да прилича на пишле
Което докторът коментира така - обикновено се вижда мъжкият пол, щом нищо не се вижда... сетете се сама.
Направих си една дълга разходка, един пазар и се прибрах, сега пия чай , че нещо съм хремава. Утре ще се боядисват яйцата и ще се прави козунак и след това ще кача снимки в албумчето 

Интересното е, че до сега като ме питаха какво искам, аз все не знаех категорично, но в мига, в който се зароди вероятността да е момиче, осъзнах, че май това искам. Същото беше и като имаше реална опасност да загубя бебето - тогава осъзнах колко много го искам и колко ми е важно. Все пак, гледам да не се настройвам, но се усещам как изпускам положението от контрол.
Добре, че майка ми идва на гости, та тя ще ги боядисва! Ох, днес умирам от скука, имам чувство, че всички почиват и само аз работя, а то и няма много работа, направо полудявам!