СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • където мечтите се сбъдват
Абе то ако можеше щяхме да сме 90 розови и 10 сини аз като гледам. Не се плашете на сините гащи. Все са гащи.

newsm62 Ама наистина Peace
Направо е несправедливо момиченцата да са по-желани  Crossing Arms Аз искам и от двата пола и се радвам,че момченцето е първо  Simple Smile

# 346
Има ли някой, който ходи на ФМ във фемина? Какъв е ехографа 2,3 или 4Д? Разлика в цената има ли?

# 347
stefiss_1978, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156531.0
за тази таблица говорех

# 348
Много се радвам че всички сте толкова позитивно настроени и с чувство за хумор  Hug

Скайче, ами права си - все са си гащи .................... ха,ха,ха  Hug
Момченцата са много мили на майките, а пък и има време второ,трето до розови гащи  Hug

Хайде до края на деня се надавям още щъркелчета да се появят Heart Eyes

Успех на всички , които са на преглед днес Heart Eyes

# 349
Flowers,аз се записах за ФМ във Фемина за 8 май.Ето ти адреса на тяхната страничка да разгледаш http://www.mcfemina.com/bg/ Пише "Използва се целият арсенал от ултразвукови технологии: 2D-ехография, 3D-ехография, 4D-ехография, доплерова велосиметрия. "Цена не са обявили,но при записването на часа попитах-80 лв.без диск и 110 лв.със диск.Това знам аз за сега  Simple Smile  Peace На всички видяли пола честито Heart Eyes   bouquet

# 350
  • София

Много ме подведоха тези таблици и формули мен, всички ми дадоха момиче, а Господ май си ми е приготвил момче, даже не май а със сигурност:)

# 351
angel_bbb, благодаря и аз го гледах това и ми се стори странно Simple Smile

# 352

Много ме подведоха тези таблици и формули мен, всички ми дадоха момиче, а Господ май си ми е приготвил момче, даже не май а със сигурност:)

Интересно  наистина  Thinking Изкарва ми момиче, както миналата година, така и тази  Crazy
След малко док ще каже  Heart Eyes

# 353
На мен също с първата бременност ми е правилно  а и втората като първата Simple Smile

# 354
Здравейте!! Много теми сте изписалии, все интересни нещица! Покрай тази работа съвсем не влизам.

Честито на всички мами, разбрали пола на бебенцата си:) Ние още чакаме...всеки път се крие срамежливо. В събота сме на 4D и се надявам да разберем вече, че ми е много любопитно. Мили варненски мамчета, някоя от вас да е посещавала д-р Петинка Цветкова за 4D или за друг преглед? Ще се радвам да споделите мнение, понеже ще ходим при нея.

Относно витамините Прегнакеър - аз пия от началото Original  без прекъсване и се чувствам добре. Пия ги сутрин след закуска, понеже съм чувала, че е добре витамините да се пият сутрин за по добро усвояване.

Има ли някоя варненка, която желае да ходи на йога? Аз много искам, но незнам къде..пък и ми се ще да си намеря и компания:) Аз съм на работа до края на април и после се отдавам на почивка и разходки. Ако и на йога се запиша ще е супер!

# 355
  • София
По тази таблица първото трябваше да е момче, а сега да е момиче Naughty Абе тези таблици са повече за забавление Laughing
Истината е, че след като имам момиче и знам колко е прекрасно това ми се щеше още едно......Но с нетърпение ще очаквам и новите изживявания с един малък мъж Laughing А не е късно един ден и за още едно момиче Laughing нали така?

# 356
Здравейте, момичета  Hug
Инна , честито за щъркелчето  Hug Много хубава картинка е била вашата с малката. Дечицата са толкова чистички и невинни и винаги могат да те разчувстват с такива малки жестове  Heart Eyes
За тези витамини Прегнакеър, аз пия такива още от началото на бременността, не съм повръщала от тях. Дори смятам, че те ми влиаят толкова положително на  резултатите от изследванията, защото не смея да твърдя, че се храня много здравословно, а до момента ( да чукна на дърво ) изследванията са ми били чудесни  Simple Smile Но аз пия оригинал и ги пия всеки ден. Мисля, че по схема се пият тези с Омега 3. Но не съм сигурна и не го твърдя на 100%.
Искам да ви се похваля, че малчо мърда много. Много е сладичко  Heart Eyes Таткото ревнува много, но какво да го правя, не може да усеща всичко  Laughing Един ден не го усещах изобщо, вечерта като луда съм му се молила да ме ритне, след 1 час молби ме ритна  smile3532  newsm44

# 357
ох, с тия болнични дивотии човек може да се смее до припадък!  Joy

обаждам се да си запиша час за фетална ехокардиография и отсреща от регистратурата, след уточняване на доктор, дата и час, ми забиват следния въпрос: "име и възраст на детето?".... аз давам малко заето за известно време, през което едва се удържам да прихна и отговарям: "ами и аз бих искала да го знам, но предвид вида на прегледа детето все още е фетус." дамата в слушалката след известно объркване: "ама, вие сте бременна?!" ...аз: "очевидно!"  Joy "все пак - искам ФЕТАЛНА ехокардиография".....тя: "ааааа, това е съвсем друго!"

ooooh! направооооо...

# 358
  • София
ох, с тия болнични дивотии човек може да се смее до припадък!  Joy

обаждам се да си запиша час за фетална ехокардиография и отсреща от регистратурата, след уточняване на доктор, дата и час, ми забиват следния въпрос: "име и възраст на детето?".... аз давам малко заето за известно време, през което едва се удържам да прихна и отговарям: "ами и аз бих искала да го знам, но предвид вида на прегледа детето все още е фетус." дамата в слушалката след известно объркване: "ама, вие сте бременна?!" ...аз: "очевидно!"  Joy "все пак - искам ФЕТАЛНА ехокардиография".....тя: "ааааа, това е съвсем друго!"

ooooh! направооооо...

hahahaтова е като виц  Joy

# 359
  • където мечтите се сбъдват
Име и възраст на детето  Joy Леле,тази жена много бърза  hahaha
Аз бих и казала:Ами 16 седмици,име-още го мислим....

Общи условия

Активация на акаунт