СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
аз сега се премерих 54кг - 5кг съм качила - принципно се меря сутрин и тогава съм по-малко  Hug

Barbera  - може ли пак линка за Веледа - че предния път не го запаметих - там мисля, че бяха много добри цените - англ сайт мисля, че беше  Party

на мен почна да ми се люспи кожата от страни на корема, а уж се мажа с Палмърс или бебешко олио на Джонсън

# 616
  • Варна
anghella заповядай http://www.feelunique.com/brands/weleda  Simple Smile
Аз в момента се мажа с олиото против стрии на Веледа.
А тези люспи нищо чудно да са от Джонсъна. Никога не съм вземала от тях за малката. Много лоши мнения от познати за шампоаните им и за всичко  Naughty
Ох, килограмите...Ами май са повечко от 6. на всичкото от горе преди да забременея качих някое и друго килце  Confused

# 617
Barbera ти ще ходиш ли на 5.05? А мисля да ида и ще ми е за първи път..какво се прави на тия лекции newsm12?

millenitta,  F.a.t.e. - благодаря за споделените килограми..малко ми поолекна Hug. Аз слагам навсякъде, а пък корема ми тепърва тази седмица започна да проличава.

# 618
  • Варна
Ами най-вероятно няма да ходя . Както писах по-напред събота съм с детето и трябва да го мъкна и него.
Какво се прави ли? Ами идват разни лекари, представители на бельо, козметика...и почват да обясняват кое, как и т.н. Ако те впечатли нещо си записваш.

# 619
Ами най-вероятно няма да ходя . Както писах по-напред събота съм с детето и трябва да го мъкна и него.
Какво се прави ли? Ами идват разни лекари, представители на бельо, козметика...и почват да обясняват кое, как и т.н. Ако те впечатли нещо си записваш.

Мерси за инфото  Simple Smile

# 620
  • Варна
Днес търсих спални комплекти и одеалце, обаче всичко беше примесено с полиестер. Дали се получават алергии от него? Гледам, че го слагат и в детските дрешки.  Confused

# 621
  • София
Днес търсих спални комплекти и одеалце, обаче всичко беше примесено с полиестер. Дали се получават алергии от него? Гледам, че го слагат и в детските дрешки.  Confused

Всички бъдещи майки ли си пазарувате за бебетата от сега? Blush

# 622

И аз това се чудя Rolling Eyes аз още за нищо не съм мислила, толкова съм неориентирана Blush..чакам да излезна в отпуск, да ми е по-спокойно и тогава да се ориентирам към покупки Simple Smile

# 623
  • Варна
Ами аз купувам основни работи на изгодни цени. Горе долу докато обикалям всичко съм купила случайно  Mr. Green

# 624
Аз не съм купила нищо освен един чифт чорапки от Пикадили:)

# 625
  • Варна
На мен все ми се струва, че няма време, а аз още колко много неща трябва да купя.

# 626
Разглеждането на магазини и избиране на необходимите неща е такова суперско удоволствие, че не бих се лишила от него  Laughing
Ние обикаляме в търсене на количка, както не веднъж съм ви се оплаквала, в супер задънена улица се чувствам. Все нещо има, дето ни отказва, а пък тези, които харесаме, цената ни отказва   Rolling Eyes
И покрай разглеждането си тръгвам с нещо дребничко, което ми хване окото.

Аз мисля, че не е рано, а е точното време - преди да съм станала трудно подвижен слон и докато имам време за чуденки. Ето онзи ден в магазина имаше забързани много бременни мами със списък, които сякаш на тагъдък купуваха всичко наред. Стори ми се много стресиращо. Ние един-два часа разглежзахме количките и вече бях така изморена, че покрай другите неща само преминахме. Представям си какво е, ако трябва в кратки срокове да се купят много неща.

Искам да ви се похваля какво си купих
http://arnicagroup.com/pizhami-i-noschnitsi-vienetta-secret/damski-razmer-s
много сладурски ми изглеждат. Мойта е с розови ръкави и копчета.

# 627
аз съм качила 4,5 кг., но си имах по-сериозна основа от мамчетата тук.  Като разказвахте преди, че сте по 45 кила, направо свят ми се зави Simple Smile

# 628

аз не..

# 629
Момичета, някой пил ли е антибиотик досега? Предписаха ми Klacid, че нещо го закъсах и вече цяла седмица се влача болна, правейки се, че нищо ми няма.
Питам основно за кураж и дали някой не е минал по същия път, иначе искам, не искам ще пия, за да не стане по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт