ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 020
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Банбитке, редактиране на пост става до 24 часа. Изпущила съм ги. Така че за юли идват повече обаждания. 20 номера не са фатални

Аз имах предвид,че не са се обадили на 13898 или 13989 както се оказа - поста на rosicaal Момичето искало да сподели, че наближава нейния номер, а не че се е сдобила със заповед.

Така, че Сигмичка няма какво да редактираш  Simple Smile

# 541
аха -аз помислих, че в моя бакаласки тефтер има грешка  Mr. Green

# 542
  • София
Току що ми се обадиха  Simple Smile....,13862/от 06.10.11/ отива за заповед на 12.07  Grinning...,последен опит!

# 543
Нямам търпени вече! Нашият номер е за август, но така ми се иска да се обадят по-рано...Гледам движат се бързо. Но, да предстоят отпуски. Чакахме толкова много, а сега и месец ми се вижда вечност Simple Smile
chares честито, първият етап от голямото чакане свърши Simple Smile пък и дано няма да имаш нужда от повече...
Хубав ден момичета!

# 544
dali 6te mi se obadat tozi mesec 14510

# 545

Едва ли. Доста номера има до теб. Confused

# 546
  • София

galqalbian без да ми се сърдиш за следващото  Simple Smile
препоръчвам ти да използваш този метод за отговор

# 547
  • СОФИЯ

Не няма да ти се обадят. Виж има статистика на предната страница изготвена от Сигма ... виж на колко горе-долу двойки на месец се обаждат и пресметни на теб кога ще ти се обадят/въпреки, че няма да е точно/ пък и с парите не знам как стоят нещата.

# 548
обръщам се към всички момичета, които задават въпроса: "дали ще ми се обадят този месец?"

тук е форум и всеки изказва мнение. дори благодарение на ивка и сигма си имаме и статистика за броя обаждания на месец. всеки може сам да си погледне и да си направи горе-долу сметка кога биха могли да му се обадят. оттам нататък можем само да хвърляме боб...

момичета, нищо лично. ама е абсолютно безмислено да задавате този въпрос тук.

лека вечер   bouquet

# 549
За заповедта може ли да се ходи и на по-късна дата без уговорка с служителките, че не зная половинката, кога точно ще пътува за Сф

# 550
  • СОФИЯ
За заповедта може ли да се ходи и на по-късна дата без уговорка с служителките, че не зная половинката, кога точно ще пътува за Сф

Ами мисля не може, те затова като се обадят питат дали тази и тази дата Ви е удобна/мен поне ме питаха/ но те съветвам да се обадиш във Фонда и там да питаш, ще ти дадът точен и ясен отговор.

# 551
13900 получи обаждане от фонда

# 552
Честито Синя фея Simple Smile

# 553
Здравейте,
Искам да попитам след приключване на опит трябваше ли да се информира фонда за резултата и в какви срокове? И как става само с обаждане или писмено?

# 554
Здравейте,
Искам да попитам след приключване на опит трябваше ли да се информира фонда за резултата и в какви срокове? И как става само с обаждане или писмено?
Ако не се лъжа клиниката по служебен път ги информира.
Иначе за повторно подаване на документи ти издават нещо като Етапна епикриза, където пише, че не е настъпила бременност и отново подаваш.

Общи условия

Активация на акаунт