Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
И на ме не ми беше много интересен епизода, единственото по-интересно нещо е за сънят на Хенри и как ще развият историята да направят връзката между двата свята по този начин.
Мисля абсолютно същото.

# 316
  • при палмите и алигаторите,FL
Последните два епизода нещо не ми харесаха и на мен, липсва ми Румпелстицкен Mr. Green

# 317
Здравейте Simple Smile
Приемате ли ново попълнение Simple Smile
За два дни изгледах целия първи сезон и сериите от втория.....толкова ме грабна този сериал...И на мен много ми допада идеята Ема да е с ловецът.....а след като срещна Кук....някакси са ми много сладки двамата....бащата на Хенри не ми хареса никак и се надявам да не се появява повече.....Кралицата има много добро в нея което просто е обвито с лед и ми се струва,че този лед се пропуква......чакам с нетърпение следващия епизод.....но ми се струва,че г-н Голд отново ще има някаква изгода от съня на Хенри....или ако не и той се променя.....и може би втори сезон ще е насочен в битката с Кора....

# 318
  • София (Възраждане)
Има ли нов епизод newsm78  Помня, че се готвеше пауза, но се върнах да чета, става дума за 10 епизод, аз си търся 8-ми Sad в Арена, не открих Cry

# 319
  • в сърцето на един мъж...
Няма нов епизод, до 7ми включително са излезли Peace

# 320
Кога ще е следващия? Понеделникът ми не е същия.  Mr. Green

# 321
  • КиТ
Кога ще е следващия? Понеделникът ми не е същия.  Mr. Green

Другия понеделник,сега малко почивка  Whistling

# 322
И на мен ми беше криво като разбрах,че другия понеделник ще има  Sad

# 323
http://www.youtube.com/watch?v=h5_07b8vwK0  - промо

Последен епизод за тази година - 2.12 / 3.12

# 324
Най-накрая и аз наваксах със сериите до момента. На мен пък ми се ще бащата на Хенри да дойде в Сторибрук.

# 325
Ох, така ми се иска Хук да се окаже накрая на страната на Ема  Praynig Praynig Praynig Искам да си заформят нещо. Уникален е!

# 326
  • КиТ
Абе с тея двойни игрички  Thinking

# 327
  • София
Ох, така ми се иска Хук да се окаже накрая на страната на Ема  Praynig Praynig Praynig Искам да си заформят нещо. Уникален е!
Оф, да, само да не умре Crossing Arms. Хич не ми харесва промото на следващия епизод ooooh!

# 328
Искам Румпи и Бел Simple Smile Те са ми най-сладки до момента.
Снежанка-Мери Маргарет ми е толкова противна , особено с кравешката ревлива физиономия в стаята с огъня... Ужас... Тая Аурора ме дразнеше - радвам се,че няма да се задържи дълго. Муланката също ме нерви - да се маха! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хук, допада ми, но не искам да убива Румпи, ако не се откаже от тая идея - да умира, Кора да го убива Simple Smile Кралицата.... Май като нямаше съвест и беше зла ми беше по-симпатична...

# 329
  • София
Е как си представяте Кук да убие Румпи. Ония си върна силите все пак, няма да му е лесно ма Кукчо. Обаче ако трябва да жертвам някой, ще се разделя с Румпи, колкото и да го харесвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт