Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кук нали го прибрахте,кво ревете  Crazy Joy Joy Joy
За какво съм го прибрала кат не се показва Crossing Arms

# 556
  • Berlin
Ей, тоя Пинокио сам се погуби значи. Crossing Arms Ама тая линия с бащата и годеницата не ми допада особено, макар че са я преплели с другите събития. Дано стане по-интересно.

# 557
Трета серия без Кук ... честно, аз откачам  #Cussing out
Направо ми е смешно да си го представям сам изгубен в Ню Йорк, облечен в кожи и галантен джентълмен  smile3544

Явно "годеницата" не само мен ме дразни, а и как изигра Пинокио ..... мама й ч.... Интересно ми е какво е станало с бащата на Оуен  newsm78, не че няма да разберем, но не мисля че просто така си е тръгнал.

# 558
  • На изток от Ада
а дали Реджина не го е задържала нещо бащата на Оуен

# 559
Ще се появи Хук не се кахърете, много се надявам Бей наистина да е Питър Пан за да си ги померят за Емчето и накрая #3 да спечели  Twisted Evil

BTW видяхте ли снимката на Хук в imdb, ако не сте не я гледайте  Mr. Green

Откраднат момент от снимките на сийзън финалето

Кой каза кожи   Laughing

Сега сериозно Румпи и плановете му към Хенри ме тревожат  Thinking

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 07:01 от Бумър

# 560
О, Кук, колко си прекрасен! smile3544 smile3544 smile3544 Нещо гледам с други очи и Чарминг напоследък.

Забравих да кажаколкое красива младата Кора! Heart Eyes Разкошна!

# 561
Цялата тумба пак от снимките на финалето

И още обяснението на сценариста за Пинокио

# 562
Тъй , тъй .. снимат финала вече . Браво  Mr. Green

А какво казвате , че най-вероятно 3ти сезон ще е половинка и последна  Thinking

# 563
  • София
Колко  епизода остават?

# 564
  • Berlin
Хич не ми харесва Хук, героят имам предвид. Simple Smile Възможно е Нийл да е Питър Пан, ама пък не трябваше ли да се познават с Хук, а май нямаше реакция като се видяха.

# 565
Сезона е 22 серии.

Точно това се чудех, те всъщност видяха ли се? Хук и Бей

# 566
Аа познават се  Laughing

Нийл каза ,че го познава и знае как се управлява кораб. Когато е бил в Невърленд е бил момче , нормално е Хук да не го познае  Peace

Освен това нали каза на Ема , че е бил и в друг свят преди да дойде в .. Америка . Иначе е щял да бъде на няколко-стотин години

# 567
Диди не знам още, вчера четох, че рейтингите не са очакваните, но не са се и сринали да речем  Thinking

Е, той Нийл и други работи каза, аз го разбрах като, че е бил в друго измерение, защото били минали стотици години на Земята. Така, че Невърленд пасва  Peace като друго различно измерение от Омагьосаната гора.

# 568
  • Berlin
А, да, спомням си и аз, че каза нещо такова. И аз го разбрах, че е бил в други светове.

# 569
На въпроса на Ема : Познаваш ли Хук , Нийл отговаря : Този свят не беше  първият , в който попаднах . Тук щях да съм на стотици години .

Всъщност Хук не видя Нийл . Той вече беше в безсъзнание , когато втория дойде . Нийл само възкликна : Хук .

Ако е бил в Невърленд , е бил момче . Т.е Хук не би го разпознал . Друг е въпроса дали е знаел , че това момче е Бей и дали Бей е знаел , кой е Хук , че е имал романс с майка му . Веднъж се срещнаха в кръчмата , но дали са се запомнили . Сигурно ще има епизод , в който ще ни разкрият тази част от историята.

Общи условия

Активация на акаунт