Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 935
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хахаххахаха развеселих се добре че ви имааа Hug
Влизам аз да ви се оплача даже на лекар мислех да ходя ooooh!
Вчера чета тук за череши чета във фейса кой какви череши си купил и аз да не остана по назад 2кила си купих  Laughing изядох едно кило на екс като не видяла хахаххаха
И през ноща....не съм мигнала едно разтройство едни болки в корема и болки ниско долу като от цикъл,не мога да стана от леглото толкова се стреснах и само чаках да стане 2 часа да ида на лекар и влизам да ви кажа колко съм уплашена и чета,че някои от вас също са имали този проблем Praynig
Не Знам да ходя ли на доки сега нямма стягане нямам болки всичко ми е ок Thinking
Как мислите?

Аз съм така но вече ми размина и май няма да ходя на лекар. То моята лакомия си е виновна ... вместо да изчакам когато им дойде сезона ям пръсканите боклуци  newsm78

# 466
Скай царевичната коса не я пия по схема. В литър вода след като заври пускам едно топче коса, колкото орех /аз така си го замервам/ и оставям да поври 10 минути. После изчаквам половин още половин час, прецеждам и си го пия за деня, когато се сетя. Не се соъбразявам с часове. Но като почна поне 5 дена го пия. А схеми различни, но не се съобразявам с тях. Ето  и едно линкче: http://bilki.bg/index.php?m=1&ws_m=2139

Аз с черешите проблем нямам. Вече 6-ти ден купувам по две кила и като заседнем с дечурята и дръжките ще ометем. Наистина са скъпички и като замисля почти 80лв съм хвърлила за тях, но до две седмици живот и здраве ще ям вече от дървото на бабето, че при нас малко по-късно узряват.

# 467
Hrisik,благодаря мила на всички ни желая това
канела...много мил пост разплака ме...
а рекламата на Уницеф е уникална,моята майка е много амбициозна,наследила съм го от нея надявам се един ден моето мъниче да ме просълзи от гордост Hug
мами,какво ще кажете за тези легълца дайте мнение кое според вас е най-доброто Thinking
http://www.como.bg/baby/baby-bed/trend.html
http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-leglo-adelina-luks-oranjevo-103-6244.html
http://kasida.bg/bertoni-detsko-leglo-maxi-blue-2011-103-3511.html

# 468
бъдик,ужасно е... Laughing направо си изкарах ъкъла та сега звънях на докито Blush той ми се смя...вика ти с тия газове дето си си докарала си стреснала бебето хахаххаха ама му е било готино да подскача на мехурчетата по червата ти хахаххаха и после сериозен стана типично в негов стил...ама как може така момиче,лакомия голяма внимавай....бебето не ти е виновно,че искаш да се тъпчеш и да нсико ти е бебето няма да спре да те боли корема и не спирай да си пиеш нош пато 3х1 и фолиевата и така при мен

# 469
Здравейте, мами  Hug
Гледам, че някои от Вас са си изпатили от черешите - на мен една близка жена, медицинско лице ми каза да не ги ям, но пък не я попитах защо  Thinking и засега мисля да се въздържа.

bydik, мила и аз съм от твоя отбор за болничните - вече всички ме знаят като момичето, което не иска болнични, даже ми заявиха, че такива кратки от по 10-15 дни не дават  Joy И аз мисля, ако юли е много жега, тогава да ги почна - живи и здрави.

Канела, стискам и аз палци всичко да мине ОК с твоята приятелка - и не ни натоварваш, поне мен (все пак да не говоря от името на другите мами, да не ми се разсърдят) нали затова сме тук, да си споделяме и подкрепяме, за да ни олекне  Hug

# 470
francheskasweet ,от леглата,които си показала на мен най-много ми харесва това на Baby Design Simple Smile. Но аз попринцип съм привърженичка на леглата на тази марка.Може да погледнеш и тези на Dibo  bouquet

# 471
  • Бургас
Франки, всички са много хубави:) Но Тренд май най-много ми допада. Даже нашето е нещо подобно.
Канела, hrisik Hug
Впрочем, сега пък сe лепнах за Baby Design Sprint Plus:
ЦЪК

Някой ако има преки впечатления, ще бъда благодарна да сподели Hug

# 472
francheskasweet, от тези които си показала, най ми харесва на "Аделина", то и на мен ми харесват тези по-големите, но ние нямаме много място в спалнята и за това съм избрала по-малките габарите и сега пратих на мъжа ми снимката по скайпа и той да го види. Мартичка това ще е и нашето легло! Simple Smile

# 473
Момичета, влизам с едно бързо питане, който знае, моля, нека ми отговори. Тези, които сте в болничен, за какъв срок ви ги издават, за да не се налага да влизате в болница? Мен ме посъветваха, че ще ми е по- изгодно да съм в болничен до края на бременността, звънях на лекаря ми по ЖК и ми каза, че трябвало да лежа три дни в болничен, за да ми издаде толкова дълъг, не може ли по- кратки и да се застъпват?
Канелка , стискам палци за приятелката то!
Хрисик, браво за куража!Дай Боже всичко при тебе да мине леко!

# 474
Василена, първия ми болничен беше 14 дена от АГ което води консултация по ЗК. След това ми издаде 30 дневен, който минава през комисия, но пак тя си го оправя, аз ходя само да си го взема. И така по 30 дневни без прекъсване. Не съм влизала в болница, но и на други места чета, че ги хоспитализират и така им дават големи болнични. Явно пак си зависи от лекаря. Нека се включат други, при тях как е било.

# 475
  • Бургас
Vasilena P, първият ти болничен е от 14 дни (без ЛК). Последващите са от по месец, с разрешение на ЛК. И се издават за всеки следващ такъв. Аз съм в болничен от самото начало, но моето АГ не е искало да лежа в болница. До колкото знам, влизането в болницата е свързано с одобрението на 30 дневния болничен, от ЛК. Но ако АГ-и има връзки с ЛК, това няма да се налага. Peace

# 476
Vasilena P Аз съм по същия начин. Първия ми го издаде АГ, което ми следи ЖК, за останалите ме праща на комисия /която е една лекарка/ отивам при нея и за 10 минути ми го попълва и си го нося веднага в счетоводството - плащам 15 лв на регистратура обаче. Не знам защо трябва да лежиш ... явно нещо по пътека. Защо не потърсиш друг лекар дето издава болнични - питай мамите от София, които взимат без проблем, при кого ходят  Wink
По принцип няма значение кой лекар ти го издава  Hug

# 477
И на мен първо ми издадоха за 14 дни после ми го продължиха за 30 и така ще е до края...Но аз се следя в частна клиника, която има договор с касата и те си имат собствена комисия и не са ми искали пари за болничните...само стават за два дена докато мине и другия доктор да се подпише...но една приятелка е в Плевен и лежа 3 дни в болницата за да и издадат болничен...Явно си зависи от доктора Simple Smile

# 478
Момичетааа,връщам се от лекар и увеличаваме розовия списък-Фейт слагай ми най-сладкия розов щъркел!!!Цели 370гр,всичко и се видя перфектно,и последен термин(аман от смени)-1 октомври!!!

# 479
Vasilena P Аз съм по същия начин. Първия ми го издаде АГ, което ми следи ЖК, за останалите ме праща на комисия /която е една лекарка/ отивам при нея и за 10 минути ми го попълва и си го нося веднага в счетоводството - плащам 15 лв на регистратура обаче. Не знам защо трябва да лежиш ... явно нещо по пътека. Защо не потърсиш друг лекар дето издава болнични - питай мамите от София, които взимат без проблем, при кого ходят  Wink
По принцип няма значение кой лекар ти го издава  Hug
И аз съм така, но ние с Фейт все пак сме при един доктор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт