Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 938
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Канела, стискам палци за приятелката ти, всичко да мине успешно  Praynig

Не съм лош човек и бързо забравям лошото,  но виждам, че не всеки е така...това ме кара да запомя два ника от този форум  който щом не желаят да си стиснем ръцете .....то тогава ще е другото....

С този пост, показваш точно обратното, че въобще не забравяш и продължаваш да дълбаеш. Мисля, че разпалваш на ново не нужни страсти.

# 421
Ева - мисля края на май да ги поръчам  Hug аз си пиша директно с производителя, защото ми трябват индивидуални размери

избрах тези чашафи - защото искам да са изчистени като цветове и без картинки - тези са с бродирани картинки, а не картинки върху плата  Heart Eyes

а обиколниците ми харесаха, защото може да сложиш или 1-я или всичките - както ти харесва - и според ситуацията  Mr. Green

всъщност другия комплект от бабата ще е с картинки  Mr. Green както и да е - харесаха ми  Heart Eyes

# 422
  • Варна
Днес при Гала говореха за очните заболявания на бебето. Беше много интересно. Аз не знаех, че трябва да се води бебо на офталмолог още на 6 месеца. Ако има проблем можело да им се сложат очилца още на 10 месеца. При много от децата тази ранна корекция помага, особено ако е нещо леко. Доктора каза, че е много важно ако има такива заболявания в семейството, да се вземат мерки, защото много от тях са наследствени. Можем и сами да проверим очичките чрез наблюдение дали всичко е наред. Ние с таткото и двамата сме с астигматизъм, а той е наследствен, така че на 6 месеца съм на преглед  Mr. Green

# 423
И аз не го знаех ... по принцип ще разчитам на педиатъра да ме осведомява за тези неща   Heart Eyes

# 424
sentex,това е много ценна информацийка.Благодаря ти Hug.И ние тогава ще сме задължително на преглед.

# 425
Миленита, нашия шезлонг е Бертони. Вършеше ми работа, сега пак него ще ползвам, защото си е като нов. В началото и при захранването го ползвах вместо стол за хранене. Иначе ти си прецени колко парички да отделиш  Peace
Кошарата ни е дървена(от плоскости) Бертони, и наистина се оказа боклук. Но така е като аз уж харесвам и казвам, а родителите ми пазаруват докато аз съм в родилното  Crazy

# 426
Миленита, нашия шезлонг е Бертони. Вършеше ми работа, сега пак него ще ползвам, защото си е като нов. В началото и при захранването го ползвах вместо стол за хранене. Иначе ти си прецени колко парички да отделиш  Peace
Кошарата ни е дървена(от плоскости) Бертони, и наистина се оказа боклук. Но така е като аз уж харесвам и казвам, а родителите ми пазаруват докато аз съм в родилното  Crazy
Ох, и ние не сме доволни от бертонито, сгъваемата кошара се накъса, повивалника се цепна на 100 места, само столчето за хранене е здраво, но ние и не го ползваме отдавна. Имам възглавница за кърмене, която аз си я ших към 10 пъти, че само се късаше, но поне става  Peace.
Съвсем забравих, дървено легла имаме на Арбор, правят ги в Асеновград. Доста сме доволни!
Ето линк към сайта им:
ЦЪК

# 427
  • София
Здравейте,
не влизам много често, но се опитвам да ви изчета, макар,че едва ви смогвам  Simple Smile.
Ако ми позволите като по-възрастна от повечето да ви дам съвет:
всички ни свързва едно нещо и това е нашето прозвище- да бъдем майки,
бременни сме и сме се регистрирали в сайта, за да черпим инфо и да даваме такава ,ако сме по- добре запознати,нали не бъркам?
Не се впрягайте в нечий изказвания,та ние сме 150 майки, ако не се лъжа, нормално е да сме с различни статуси, нива на интелигентност и морални ценности- бъдете по-либерални и нека този форум единствено и само да ни носи удоволствие и полезна информация.
Пиша ви това по повод изказването на Eva 82,че някои хора са спрели да пишат по повод на схапването от един-два ника.

# 428
  • Варна
Ето ви един крем за зърна , ползва се по време на бременност . Дадоха ни и мостри на училището http://apteka.framar.bg/30019770/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82- … -30-%D0%BC%D0%BB-

# 429
Ох, и ние не сме доволни от бертонито, сгъваемата кошара се накъса, повивалника се цепна на 100 места, само столчето за хранене е здраво, но ние и не го ползваме отдавна. Имам възглавница за кърмене, която аз си я ших към 10 пъти, че само се късаше, но поне става  Peace.

И на кумата ми повивалника се нацепи жестоко ... на Бертони. Явно тази марка не е от най-добрите, поне в някой отношения.

Забравих да кажа ... за мамите от Пловдив, че на 29.05 от 12.00 часа ще има ден на отворените врати в ОБ в АГ отделението. Преди малко звънях да се запиша, но никой не ми вдигна  Crazy
тел. 032/906-185 ст. акушерка Благова.

# 430
да, чаршафчетата, които показах са Арбор Асеновград

за очилата - аз като дете съм носила и сега не нося - имам зрение на орел - наистина в детска възраст лесно се коригират тези проблеми  Hug

# 431
Аз пък си купех бебефон на Бертони. Мислех, че всички вършат една работа. Но този такъв неясен звук издава. При всяко включване издава шум като от радиостанция, който ме стресира. Уф ама и аз го обясних.  Simple Smile Не знам другите марки как работят, но определено този не ми допада.
Гледах и кошниците за кола и добре че навреме видях разликата между тези на Бертони и Чиполино и по-скъпите. Та вече знам каква марка и модел да взема.
Ще го мисля шезлонга, има време, но май няма да се престраша да рискувам с Бертони . 

# 432
Забравих да кажа ... за мамите от Пловдив, че на 29.05 от 12.00 часа ще има ден на отворените врати в ОБ в АГ отделението. Преди малко звънях да се запиша, но никой не ми вдигна  Crazy
Фейт и аз туко що звъннах, ама няма кой да ме отрази..после ще пробвам пак.

# 433
И аз не го знаех ... по принцип ще разчитам на педиатъра да ме осведомява за тези неща   Heart Eyes

И аз мисля, че тия неща педиатъра трябва да ни ги казва!
Но приятелка ми разказваше, че на една мама не са и казали, че на 1-я месец трябва да отиде на преглед при ортопед за костите /за рахит и т.н./и е отишла на 4-я месец и сега детенцето и било с каиши Sad

# 434
Фейт и аз туко що звъннах, ама няма кой да ме отрази..после ще пробвам пак.

Ами ако не ме отразят, ще запаля колата и ще ида тези дни  Crossing Arms

Ева, наистина много неприятно, за това е хубаво да попаднеш и на свестен педиатър, ама ...
Ше разчитам явно повече на мамите в компанията да ми казват  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт