От утре и аз съм с две деца вкъщи. Мая днес е за последно на градина и лудницата ще е пълна.
На есен е първокласничка, а сега се замислих, че ще е най-малката в класа - повечето в класа са родени първата половина на 2005 г., тя е през май 2006.

Точно днес отбелязвах, че се събират 3 празника един след друг при нас - имен ден, 1 юни и рожден ден, та Косето вбъдеще за 40 дни ще събира 3 пъти подаръци 
Тъп, ама вирус - болно гърло, мен много ме боли, а той доста кашля. Подпукахме торбата с витамини и лекарства... да видим. Не смея да го пусна по люлките да не заразим някой и гледаме жално отстрани. Но още малко, надявам се. Иначе дадоха да пие един имуностимулант и днес следобед яде, та чак ушите му плющяха
Ани2 и на нас ни е мъчно, дано скоро сме на линия. Иначе сме тук. Браво за яслите!
Научи се да маха за чао и здравей, но когато си иска, иначе не дава въздушна целувка, а дирекртно напада да лигави. Много ни е любвеобилен
Като най-малък и не ходи, и опити не прави, но чат пат се пуска и задържа прав.

иначе до Варна на бълг. самолетна компания се плаща и за детето 7 евро, което на фона на останалите 130евро ти се струват стотинки, но...си е удобство за детето.
Удивително колко музикални могат да бъдат.
Нико също танцува, а вече си има и любими песни. Препоръчани теми