Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Ани, като приемат единия близнак, май тръгват двамата или нещо такова.
От утре и аз съм с две деца вкъщи. Мая днес е за последно на градина и лудницата ще е пълна.
На есен е първокласничка, а сега се замислих, че ще е най-малката в класа - повечето в класа са родени първата половина на 2005 г., тя е през май 2006.

# 421
Ани,налага се да се върна на работа,а поне единия искам да приемат,че после другия ще има предимство и по-бързо ще влезе,а ако се наложи да се пращат при баба им поне да не са двамата,колкото и да ми е мъчно поне докато го приемат.Нямам избор.Гледачка и частна ясла не можем да си позволим.

Ани2, нямат предимство за съжаление,единия ако влезе вече другия ще има и ще е по лесно.Ако бяха близнаци щяха да имат,но кой ти гледа породените с малка разлика....

# 422
Опс, те не са близнаци, ама съм заплес...
Криси, а програмата за бавачките от Бюро по труда не ви ли върши работа?

# 423
Тя не е ли до октомври тази година тая програма?Поне така четох скоро... Thinking

# 424
Ще я удължат. Питах в Агенция по заетостта. Мисля да се възползвам. При мен вариант детска ясла е невъзможен.

# 425
Мамо Звярке, ти от 6годишните си я записала. Нямат ли в училището клас само със 6 годишни!? Иван сега ще кара предучилищна и следващата година ще е ученик.

# 426
Няма такъв клас, тя е единственото 6-годишно записано дете. Ани, ти не писа ли, че си го записала в училище?
Тя вече мина предучилищната група, може да чете и пише. Не иска повече в градината. А и няма ваксината, която трябваше да сложим сега. Повече не може да остане в градината.

# 427
Здравейте.

Бътърфлай, честит рожденик.

Ире, честито проходило момченце.

Шунче, Нико е от най-големите, а още не ходи. Предпочита да пълзи... не е само Макси Simple Smile

Криси, ужас, някакви други алтернативи?

За пишката- майка ми е изчакала и се е стигнало до хирург, така че аз мисля да не се водя от течения и моди,  а направо да го заведа да му я забелят докато не помни.

За памперсите - ползвам на Памперс 4+

При нас много нови неща, но ще споделям, когато имам повече време. Иначе Нико има 5-то зъбче. Вече казва ало, тате, баба, пляска и дава целувка... това ни е новият репертоар. Чувства се прекрасно тук, аз също. Почти не се спираме. За полета- мина много бързо. Нико нищо не усети. Пътувахме 40мин. със самолет, а после час и 40 мин. с кола за 60км...  Rolling Eyes имаше пороен дъжд и затворена магистрала. Crazy

# 428
Чин, има ли проблем, че се налага да се забели, или просто не се е отлепила кожичката? Питам, защото и аз се колебая как да постъпя? Отлепва се постепенно, но много бавно. Ако се отлепи наведнъж насилствено, можело после пак да слепне. Знам ли...
Шунка, нормално децата прохождали до 18-тия месец, каза рехабилитаторът. Ако няма очевиден проблем /както беше при нас/, нямало поводи за притеснение. НО: Най-късно на 9 м. детето трябва да сяда само, най-късно на 10 да се изправя! Ако не, незабавно се търси специалист, а не като при нас, ама аз съм патка заспала...

# 429
Добър вечееер Simple Smile

Честит рожден ден на Виктор! Да е здраво и усмихнато малко съкровище Simple Smile

Аз да благодаря за поздравленията и за нашта месечинка, затаили сме се на опашчицата и за рожден ден Wink Точно днес отбелязвах, че се събират 3 празника един след друг при нас - имен ден, 1 юни и рожден ден, та Косето вбъдеще за 40 дни ще събира 3 пъти подаръци Simple Smile

Ние сме с вирус и двамата Sad Тъп, ама вирус - болно гърло, мен много ме боли, а той доста кашля. Подпукахме торбата с витамини и лекарства... да видим. Не смея да го пусна по люлките да не заразим някой и гледаме жално отстрани. Но още малко, надявам се. Иначе дадоха да пие един имуностимулант и днес следобед яде, та чак ушите му плющяха Grinning Ани2 и на нас ни е мъчно, дано скоро сме на линия. Иначе сме тук. Браво за яслите!

Мамо Звярке, не се обвинявай толкова. При нас зъбите са налице, но думите са едносрични повторения, без особен смисъл, а "къде е" е абсурд Simple Smile Научи се да маха за чао и здравей, но когато си иска, иначе не дава въздушна целувка, а дирекртно напада да лигави. Много ни е любвеобилен Simple Smile Като най-малък и не ходи, и опити не прави, но чат пат се пуска и задържа прав.

Памперс Премиум 4 ползваме ние, по настояване на тати. Сменям по 3-4 на денонощие, колкото и да е пълен, ако е само пишкане е сухо дупето и не се е подсичал досега.

Чин, супер за самолета, че мисля и ние в средата на юли да полетим до морето Wink

# 430
Здравейте, първи ден вкъщи ииии не се спряхме! 100 неща имам да свърша!
Мама Звярка,Дара също няма нито един зъб,казва мама ,баба ,ии пляска с ръце ,танцува много ,показва колко е голяма и това е! За памперсите като ви чета как ви пропускат -еми досега памперс от тези френските в Лидл не ми е пропуснал! Взимам 5тица! За кисело мляко и сирене -повече е домашно ,но киселото мляко взимам Елена 2% или някоя друга марка!
 Ирето,честито на проходилото момченце! Hug
Бътерфлай,да ти е живо и здраво детенцето! Hug
Чинче,супер звучиш!  Hug
 Оххх имах още да пиша ,но Дара се разпищя ,както спи!

# 431
Аз тази вечер съм сама, дори целия ден съм си сама, но през деня не се брои. ММ изобщо не се прибра от работа. И до през нощта ще е на работна среща. Да му имам работата.  Laughing

Мамо Звярке, записах Иван на училище, но за 2013г. Той не е карал предучилищна. В детската градина и трета група я водят предучилищна, но не учат кой знае колко. Знае само някои букви.

# 432
Добър вечер!

Ние сме добре-ако може да се каже така недоспиването от 3 дни,постоянното мрънкане и пререваване на Краси,1 взет изпит и нови намеси от свекървещицата....Дойде ми до гуша от тази жена,казвам ви ако спра да влизам повече от 1 седмица да знаете,че са ме вкарали в лудница или затвор.....

Във вторник ми е предпоследния изпит и ми е много напрегнато за него.Трябва да почвам да се стягам за РД и в общи линии е това.

Ире честито проходило дете!

Рексдалия бързо оправяне и на двамата! Hug

Чин много хубаво,че с Нико се чувствате добре  Peace

Ваче честито завършване на Саша!Все така да ви радва!  Hug

За памперсите сега сме на Пусфис 4 и да ви кажа за сега съм доволна.Преди тях бяхме на Памперс Актив 4+,но взеха да пропускат нещо и затова ги смених.На ден ползваме 3-4 бр. зависи колко вода пие  Mr. Green

# 433
Мама Звярка, по принцип забелвах сама, но от 5 месеца не мръдва на никъде, явно ще се наложи намеса.

Тина, просто спри да обръщаш внимание. Ще се чувстваш добре, ще видиш. Така само й храниш злобичката.

Рексдалия, ако можеш от сега си купи билет, може да хванеш някоя промоция. Аз гледах за догодина чак...  Crazy иначе до Варна на бълг. самолетна компания се плаща и за детето 7 евро, което на фона на останалите 130евро ти се струват стотинки, но...си е удобство за детето.

Ичка, много са сладки като танцуват, нали?  Heart Eyes Удивително колко музикални могат да бъдат. Simple Smile Нико също танцува, а вече си има и любими песни.

Тези памперси различни от Памперс не ви ли се струват дебели? На мен всичките ми изглеждат едни твърди и дебели, отбелязват му се по крачетата чак.  Rolling Eyes

Ние цял ден днес имаме гости. Вчера отскочихме до Варна, а вечерта ходих да се видя с приятелки до Шумен...общо взето си хайманя докато мога, че скоро ще ми секнат излизанките...

# 434
За самолетите - най-удобното/бързото на фона на автобус или влак, но има още много какво да се желае.
На мен примерно ми е тежко това, че детето ми е все в ръцете. Невъзможно е да се отиде до wc примерно. Вярно, че са 40 мин, но за по-дълъг полет става проблем
Също когато дават вода/сок все се намира кой да го разлее /последния път беше баткото, но все пак/
Във Варна има едни безумни стълби точно като слезеш от автобусчето и всички много ми се радват и ми се усмихват като се пъна да ги премина с количка. Кога ли ще доживеем топли връзки...
За смяна на памперс в самолета няма да си мечтая...
За по-дълги полети знам, че има кошчета за бебетата. Веднъж ми предложиха да си взема столчето за кола, но това става само ако самолета не е пълен
Всъщност аз съм пътувала и в нощен влак, спално купе с децата /беше само за нас/. Добро решение е. Моите деца спят цялата нощ. Екстремно стана когато влакът закъсня и вместо в 7 пристигнахме в 10:30. Легалата са ниски за седнал човек и е неудобно. И двамата бяха будни, гладни, Косьо искаше до тоалетна и какво ли още не. Поне намерихме някакви други дечица и им пуснах филмче на компютъра в коридора и се занимаваха
Пътувала съм и в автобус Сф-Вн с Косьо. За него беше добре, но аз се изгърбих. Все ме беше страх, че шофьора ще спре рязко и заспалото дете ще тупне от седалката.

Общи условия

Активация на акаунт