Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тина, това прозвуча много злокобно.. "ако не влизам една седмица..."  Mr. Green
Не й обръщай внимание, и аз се присъениявам към съвета на Чин.

Чинче, абе те чудесно изглеждат Памперс, и са тънки, и са меки, ама на Рали дупето е все влажно. Като я пипнеш отзад по панталонките при пълен памперс дупето е влажно. Аз изумях като установих, защото наистина със Саша само Памперс ползвах и не е пропуснал нито веднъж. А на Либеро сега има едни компактни, много тънки. Пакета е като на половина на другия. Е, да твърдички са, ама омекват като се сложат.

# 436
  • Sofia
Здравейте, аз още приспивам караконджул, в момента вече лежи препариран и гледа в една точка, скоро май ще се  предаде.

Мама Звярка, мерси за съветите! Той иначе е голямо шило, просто не му се ходи още. Не съм се притеснила, и дъщеря ми се пусна да ходи сама на 1г. и 1 месец.

Чин, 130 евро ли е до Варна? Ужасно много ми се струва за вътрешен полет. Те хората до Лондон отиват за 30 евро...  Crossing Arms

# 437
  • София
На този ден преди една година станах майка! Да ми е жива и здрава малката порастнала Ади!
малка почерпка за вас  Embarassed

Честит празник на всички дечица! Те осмислят живота ни! Да са здравички и само да ни радват!

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 07:46 от StefyD

# 438
Честит празник на Ади!  Hug

Честит празник на всички деца! Растете весели дечица.

Моите си получиха подаръците и сега се забавляват. На Ники торба с топки, да допълним кошарата, а за Ивко кариоке. Сега пее и двамата танцуват.  Laughing

# 439
Честит празник на всички дечица!Много весели игри!

Честит празник на Ади!Да расте здрава и щастлива!

Чин,нямам друга алтернатива,моята майка работи и гледа баба ми и няма как да вземе поне едното при нея,а тя ми е по-близо,а и татко вече го няма да и помага.Надявам се много и се моля да ги приемат в самостоятелна ясла до октомври има време,а тепърва предстои там да се освободят места  Praynig Praynig Praynig.Но догодина пак ще го мисля за големия,пак чакане класирания....

Тина,дръж се  Hug

# 440
Добро утро.

Честито на рождениците от вчера и днес. Да са ни живи и здрави.

Мама Звярка, притесненията ти и според мен са неоснователни. Hug

Криси, програмата за сега е одобрена до октомври, но очакват да я удължат.

Шунче, Йоана ходи само ако дядо й е на скайпа да й казва браво. Иначе не иска.

Тина, и аз се присъединявам към съвета на Чин.

За памперсите ме учудвате, на Йо никога не й е било мокро дупето. Или пиша по-малко или улучвам партиди. Ползвам на Карфур или на ДМ.

# 441
Здравейте
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!!! ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ,ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО РАДОСТ И ИГРИ!!! Hug
 ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС! НА ПРЕКРАСЕН ДЕН СА РОДЕНИ! Hug
Тина Т,уффф наистина не й обръщай внимание! Hug
Деска, и Дара никога не е била с мокро дупе!
Чинче,да по-дебелички са наистина ,но й държат дупето сухичко!
Ани ,браво за подаръците! Hug
Ние бяхме да си напазаруваме и между другото й купих една книжка от тези малките с животинки -е няма такава радост! Grinning
Вече си получи и първия подарък от вуйчо -английски много сладки дрешки!  Laughing
Весел празник на всички днес! Hug

# 442
  • София
         Здравейте!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!!!
Честит рожден ден на принцеса Ади newsm51
Честити празници на патерица, на всички които пропуснах за тези две седмици. Embarassed
Това ми е трети опит да публикувам нещо и все се затрива. Жестоко се изнервих #Cussing out, така че това е за сега.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 21:13 от yanavasi73

# 443
Честит Рожден ден на Ади!
Честит празник на всички големи и малки деца! Simple Smile
Нека поне на този ден си припомняме, че най-важно е да запазим детското в себе си, да се радваме на света, да се усмихваме и да намираме щастието в малките неща Simple Smile

В този ред на мисли, Тина, не се връзвай толкова. И аз се връзвах, после си наложих да си повтарям, че няма да получа разбиране и добро отношение, каквото търся, дори само защото не си нейно дете винаги ще има определено по-студено държане към теб и няма да прощава така както на сина си Simple Smile Така че  Whistling свиркай си и си живей живота  Hug

Ние вече си направихме сутршната обиколка и Мечо получи един Мечо Пух на балон, но много му се спеше и сега кърти оттатък. И аз ще лягам, че гърлото ме боли и главата ме цепи, поне малко да почина, а после пак навън да видим ще стане ли снимков материал с телефона.

Чин, наистина много скъпо до Варна?! Аз до 6м. бременна редовно пътувах с БГ еър до Бургас. Имаше едни промоционални билети по 56 лв. в двете посоки и беше идеално. На всичкото отгоре дават закуска и кафе и са ме местили в бизнес класа на по-широко като е имало възможност. За малчо доплащането е ок. 5 лв., а в момента еднопосочния билет е 60 лв. някъде, което ме устройва за веднъж, после ще ни прибере ММ с колата. Но ще видя пак, че може и да ги надуят цените за лятото.

Хубав празник на всички момичета и момчета Simple Smile

П.П. Уф, наистина са ги вдигнали билетите за лятото Sad Таксата за малчо е 3 лв., но за мен еднопосочния е 98... Ще мислим май други варианти.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 10:54 от rexdalia

# 444
  • София
Честит празник на дечицата!!! Живи и здрави да бъдат!
Скрит текст:
Само аз ли не подарявам подаръци на 1 юни  Rolling Eyes
Честит Рожден Ден на Ади!!!

Саша днес започва една програма в училище, следобед е на плуване и аз цял ден съм насам-натам.. като капак имам работа и времето е гадно. Разминава се празнуването  Wink

Лек ден на всички! Hug

# 445
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ! На всички пораснали и непораснали дечица!

Ваче и аз не подарявам подаръци. Мисля обаче довечера да отскочим до любимата на квартална пицария, а точно срещу нея е и Люлинския лунапарк, та да я пуснем и на някой батут.

Честит рожден ден на Ади и рожденниците от вчера!

Ваче, браво на Сашата! Умницата на мама е тя.... Hug

Моето момиченце вчера също завърши успешно 3та група в ДГ и ходихме на представлени по случая: Белата имаше пак 2 роли - на прасенце и министър!  Party Много бяха сладки! А Оги пощура от кеф. Едва го удържах да не отиде на сцената. Наложи се да се преместим от първия ред, че все се отскубваше от ръцете ми и се опитваше да се покатери на сцената, то и успяваше де! Crazy

Така ми върви на празници тези дни! Сега докато малкия спи да почна па да се приготвям, че утре каним най-близките от родата - баби, дядовци, и вуйчото и чичото, че да отбележим рожденния ден на Белата - този път домашному-че и рожденния ден на малкия, че и прошъпулник. Нямам нито сили нито желание за нова суматоха след 2 седмици. Иначе мъника вече тичка, ама нека все пак му метнем питката, както си е адета.

Каката има големи подаръци предвидени от родата (нов плеър за колата за филмчета, колело и др.), а за Оги ще има от количките дето си ги бутат с крачета, точно са за тази възраст, едно камионче с разни всякакви джаджи по него, вкл. да пъха формици (за развитие на моториката), а мисля и магазинчето за дървени играчки, което наскоро открих на нашия пазар да посетя- имаше едни много сладки идейки.

Да драсна 2-3 реда и за сухарите. Сухарите са много по-лесно усвоими от хляба (знаете че при проблемен стомах се препоръчват препечени филийки). При препичане се променя вида на въглехидратите в хляба и пада гликемичния индекс, което прави сухарите много по-лесно усвоими за бебоците. А и напоследък доста страховити неща пише за вредата от хлебната мая (ето тук има ако някои иска да се постресне  Wink за маята). Не знам дали написаното е вярно, но аз почти не мога да ям пресен купешки хляб (то сигурно не е само заради маята), та редовно го препичаме вкъщи. Термичната обработка убива дрождите на маята.

Хубав и слънчев ден на всички!
Скрит текст:
(Макар днес на мен хич не ми е празнично покрай гадостите които едни хора продължават да се опитват да ми струпат..ама май вече съм имунизирана)

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 14:23 от heberlea

# 446
Честит първи рожден ден на моята племенничка Ади! Желая й много здраве, щастливо детство и най-малко изпълнителен директор да стане! А след малко ще си я нагушкаммммм!!!!!

# 447
Здравейте Hug

Честит Рожден ден на Ади  bouquet

Честит 1ви юни на всички деца по възраст и душа[/size][/color]  bouquet

Ние се разходихме преди обяд, но тържеството е в 17 часа, дано не завали Praynig. Отчетох се на детето с един пищящ чук (да пере баща си по кратуната Twisted Evil) и едно балонче. За мен 1 юни без балон е като 8 март без цвете Naughty. Запазихме си и едни сандалки в магазина (не бях финансово подготвена Mr. Green), мислех да взема за РД, но май ще му потрябват по-рано Heart Eyes.
От мен толкоз, имам страшно много за разтребване Cry

Хубав и слънчев празник, нацелувайте дечицата Hug

# 448
  • София
Хеберелеа, стискам палци да се наредят нещата при теб и да спреш да хабиш нерви! Praynig

Кити, миличка, как е първият работен ден?

Ире, няма 8 март без цвете и за мен  Wink Както и 1 юни без веселба за децата. Аз го свързвам тоя празник с концерти, с интересни неща на открито. Подаръци не взимаме специално на Саша. Е, случвало се е ама повече от немай къде. По-скоро й подаряваме по това време книги за завършване на училище. Колко гадно, при условие, че тя не обича да чете  Crazy Crazy Crazy

# 449
Здравейте!
Днешния ден мина чудесно. Отидохме в Градската градина. Имаше концерта и различни занимателни игри за децата, балони! Малко разногледа станах, защото Никола вече не иска в количка, иска да бяга и той напред назад. Но пък се събрахме една група майки от групата на Иван и те се оформиха банда и си играха много добре. И двете баби наминаха, за да подарят подаръци на децата, е, от тях по щастливи нямаше. Какъв чудесен ден.  Laughing

За памперсите - аз докато кажа че натуралните на бейби лав не са ми пропускали и тази нощ имах изненада. Нищо че са с двоен ластик, още в 2.30 памперса беше пропуснал. Но и Никола яко го беше напълнил, такова чудо не е било.

Ваче, не си само ти! Днес се срещнах с приятелка, която каза че подаръка за дъщерите й е, че просто ги е завела да поиграят с Градската градина.

Общи условия

Активация на акаунт