Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ето нещо наистина зареждащо..боже колко имам нужда от романтика и топлота тези дни. И вяра че любовта съществува
уникално предложение Heart Eyes

Ваче  Hug

Почвам питката след секунди! Стискайте палци да стане!

# 451
А аз днес... подивях. Щерката така умело и успешно ми лази по нервите, че празнично ще я накажа след мъничко. Сутринта от тръшкане не отидохме никъде, на обяд дойде с мен и малкия на рехабилитация, и одивя света, а сега се кани да си зарине стаята с боклуци. На уволнение от градината ли го е подкарала, що ли... И заяви, че без подарък няма да си легне вечерта, пък аз съм като Ваче в това отношение  Twisted Evil, не купувам принципно, ама ей-сегичка ще скокна до Била за четка и паста за зъби да й подаря /не че си няма/, че като прегледах набързо колко са й чисти зъбите, изумях. Иначе чинно симулира миене два пъти дневно.
Аз вземам памперси Бейбилов, № 4.

# 452
Добър ден и честит празник!
Дано малките ви слънчица са здрави и усмихнати!
Аз пак съм изтървала 10 страници, уж чета, ама явно съм пропуснала няколко дни  Crazy
Дилянчето все още не ходи сама, пълзи скорострелно, изправя се, катери се, но не се пуска да върви. От седмица окончателно я обтих, мина много леко и се получи съвсем естествено и без стрес и за двете ни. Един ден ми беше набарала телефона и беше звъняла на Анна 2, явно е искала да ме изкаже, че закрих мандрата  Crazy
Също така вече повече от 10 дни ми влачи хрема - бистри, течни сополи. Първата седмица давах вит. Ц, калций, Коларгол 1%. След като цяла седмица не се подобри педиатърката и изписа противоалергично Зиртек, Коларгол 2% и Макситрол в носа. Били и надути лигавиците и леко червено гърло. Вече 5 дни я лекувам, но няма никакво подобрение.  Решила съм ако до понеделник не се оправи, или поне не започне да се оправя да я заведа пак.
Има един напращял венец, но пък толкова дни да не се повлиява тази хрема от нищо?
Извинявам се ако скоро е имало детенце с пободни болежки, ще се върна да прегледам страниците, но реших да си излея мъката и тук, пък може и на друг  да му се е случвало скоро.

# 453
  • София
Здравейте. Влизам да честитя на рождениците ни  Simple Smile

Честит рожден ден на Виктор на Бътерфлай!
Честит рожден ден на Ади на Стефи!

# 454
Здравейте.

Честит празник на всички пораснали и не толкова деца.. Wink

Хеберлеа, ти такава душа, защо си хабиш нервите? Simple Smile

Ваче, явно зависи кое как пишка и по колко. На Нико никога не му е било влажно дупето от Памперс. Пробвала съм други, но го дразнят, отбелязват му се, правят му дупето странно.
Аз подарих само балон днес. Люлки и разни други джиджавки получи от баба си и дядо си.

Теди, бързо да минават сополите.

Мая, аз за първи път пътувах с Нико. И друг път ми се е случвало да пътувам със самолет до Варна/от Варна, но не бях обърнала внимание на стълбите. Сега обаче очите ми извадиха, направо се потресох в 21 век да молиш хората да ти помагат на летището.

Рексдалия, скъпичко е, да. Пътувала съм и за 25евро в двете посоки на промоция...

Криси, направо не ти завиждам. Не очаквах при вас да са толкова сложни нещата. Въобще..думи нямам, оставам с впечатлението, че родината ни е мащеха за децата ни.

Ние днес пак обикаляхме насам-натам. Странно как не сме се засекли някъде с Ани, защото и аз ходих до градската градина днес. Видях се с приятелки, поразходихме се и се прибрахме.

# 455
  • София
Честит празник на всички деца! Много усмивки!
Искам да ви питам за месец май получихте ли майчинството ?

# 456
Честит 1-и юни! нека децата ни растат щастливи, а ние покрай тях изживеем следващото си детство!
Честит рожден ден на прекрасната Ади, да расте здрава, умна, красива и да стане добър и стойностен човек!
Теди, да минава хремата! Да цункаш Дилянка!
Ние се разходихме следобеда семейно, срещнахме и Косето и Рексдалиа, прибрахме се и преди съвсем малко Румен заспа уморен от празничния ден.
Хубава вечер!

# 457
  • София
Ани, бе я ги снимай тия памперси натурални на бейби лав  Wink Аз взимам едни в кашонче. Никъде не пише да са натурални и последните партиди са с единичен ластик.

Мамо Звярке, бе ти си по-голям звяр и от мен, бре... аз съм зла, ама ти с таз четка за зъби изби рибата   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хеберлеа, питката ще стане, няма къде да ходи. Аз чакам снимки на вашите питки.  Wink
Абе нещо не ми се отвори и тоя линк, и предния за маята.

Лори Хю, за май месец е рано за майчинство.. Другата седмица чак. Ако говорим за това дето е до края на първата година.

# 458
Честит 1-и юни!

И ние днес пошетохе. Софи е по добре вече, не се виждат много пъпките. Хубава програма имаше на центъра, Криси не успя да се трогне (както винаги  Whistling), но на Софи много и хареса.

Ваче ми той Крисито никога не е ял кашкавал, пармиджано да, но по малко. Сега не знам какво му става, дадеш му едно парче и няма спиране докато не го свърши целия кашкавал. ooooh! Даже сега няма да купувам, че много му дойде тези дни.

Много ме е домързяло цял ден сме навън, прибрахме се на обяд да спим и после в 7 като приспахме Софи пак си излезнахме с Крисито. Нали сега тук е фестивала за народни танци, малееее какви таланти. Shocked Какви деца на по 6,7 годинки, направо ме шашнаха, с такъв хъс, такава енергия браво браво.

# 459
Хайде разписване и от нас...

Честит празник на всички малки и пораснали деца!
Честит рожден ден на Ади!   bouquet
Ние днес пак хаймани,но времето ни прибра с развалянето си и сега така духа навън ще има буря почти на 100%.Моля се утре да е хубаво,че сме на детски РД на едно комшийче и не ми се ще да ни затварят вътре.
Като цяло днес моето дете ме слуша и беше много спокоен,спа 2 часа......но дойде момента на прибиране и среща с татко му-амии подивя,навсякъде е намазано с пръстчета по паркета,защото откри,че шишето с водата може да пуска капки като се тръска надолу и така е интересно мазането  #Crazy
За капак ММ реши,че иска ягодов чийзкейк и утре ще трябва да му правя,защото обещах.И аз къде ми е езика,не да си го държа зад зъбите...никак не заслужава напоследък тоя човек...

Благодаря за съветите за свекървещицата ще опитам да не ѝ чувам злобните коментари,но съм първосигнална и понякога просто не мога да се успокоя веднага  #Cussing out
[/bВаче аз днес взех на дечко само една блузка с къс ръкав,но го водих на едно заведение,където имаше много деца и клоун,не че се трогна,но все пак няма 1 година-какво да му купя или направя,за да усети празника?  newsm78
Отивам да се гътвам,че едва гледам.Лека и спокойна нощ на всички  Hug

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 23:19 от TinaT

# 460
Чин, бих се радвала да се видим!  Laughing Аз бях в Градската от 10 до към 15ч. До сцената постояхме съвсем малко и бяхме предимно в детския кът с люлките и пързалките. Но постоянно бягах след Никола и да си минала просто не съм обърнала внимание.

Лори, последното ми изплатено майчинство е на 6 май, най вероятно е за април.

Ваче, натуралните не са в кашонче. Ще ги снимам ей сега
ААА ето открих ги в нета:
http://sivichkoto.blogspot.com/2012/05/blog-post_7736.html

# 461
TinaT моля те.. от последните ти постовете само нерви и ядове. Не дей така! Има толкова хубави неща покрай теб... радвай им се.
Моя приятелка загуби детето си скоро.. беше колкото Косьо. Днес ми звънна за празника и ... не знаех какво да кажа. Предложих и да се видим почивните дни да хапнем сладолед, но било задушница и те ще ходят на гробища. Е всичко ми се сви  Cry Никога няма да забравя този разговор!
Не пиша това, за да ви натъжавам или да ви развалям празника. Искам да не забравяте какви щастливки сме!
Мила, ако четеш постовете ми.. прегръщам те силно  Hug Не сме го забравили, само мълчах глупаво...
Знам, че винаги има по-голяма мъка от нашата и това не я прави по-безмислена.. но все пак. Не се ядосвайте за глупости, моля ви

# 462
TinaT моля те.. от последните ти постовете само нерви и ядове. Не дей така! Има толкова хубави неща покрай теб... радвай им се.
Моя приятелка загуби детето си скоро.. беше колкото Косьо. Днес ми звънна за празника и ... не знаех какво да кажа. Предложих и да се видим почивните дни да хапнем сладолед, но било задушница и те ще ходят на гробища. Е всичко ми се сви  Cry Никога няма да забравя този разговор!
Не пиша това, за да ви натъжавам или да ви развалям празника. Искам да не забравяте какви щастливки сме!
Мила, ако четеш постовете ми.. прегръщам те силно  Hug Не сме го забравили, само мълчах глупаво...
Знам, че винаги има по-голяма мъка от нашата и това не я прави по-безмислена.. но все пак. Не се ядосвайте за глупости, моля ви

smile3505
добре че си ти, че да ни връщаш на земята.
Да сме живи и здрави само..

Ани, и аз бих се радвала да те видя, но днес не съм, явно сме се разминали някъде.

Лори Хю, би трябвало да се забави. Превеждат го в първия четвъртък от месеца или иначе казано този месец на 7-ми.

# 463
  • София
Мая...  Tired

Ани, да тези съм ги виждала. Видяха ми се по-скъпи. Я кажи много по-скъпи ли са? Ще кажа на мъжа ми да вземе от тях. Аз сега купивам Либеро за 60 броя - 26 лв. По-скъпи са от Памперс, но пък и по-хубави още от времето на Саша. А пък Хъджис... леле.. каква цена имат  Confused

# 464
Мая Confused

За майчинските - вторник или четвъртък. Аз имам мейл за превод на 5 юни Peace

Общи условия

Активация на акаунт