Да хвърлим зимните плетки,време е вече за рокли и жилетки!

• 125 420
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, момичета, за похвалите! Hug

Каква е подплатата и с каква дължина е?
Подплатата е купена жарсена "фуста" на ластик с дължина до началото на долния бордюр. За съжаление успях да намеря само черна и бежова. Търся подходяща материя и в други цветове.

Кармела,   bouquet прецизна, както винаги, и в изпълнението, и в представянето! Обичам да гледам твоите неща!

# 451
Много красиви неща видях Браво   bouquet
Благодарение на форума се запалих по едната игла и не съм спряла да плета,като гледам колко красоти творите.Моите са дребни нещица,но ме вдъхновяват да продължавам да се уча.
Ето малко неща от мен за лятото.
Това е готова пола и измислих това  от горе

# 452
Това е готова пола и измислих това  от горе
Много хубаво попадение! Страхотна рокля се е получила!  bouquet
А сандалките, толкова са ефектни! Да си ги носи с удоволствие детето! Heart Eyes А ти да и направиш и лилави, като роклята! Peace

# 453
Момичета,прекрасни сте!
Гледам и се радвам-красота след красота!
ЗЛАТНИ ВИ РЪЦЕ!  bouquet
Снежи,
винаги съм се възхищавала на това,което правиш.
Нямам думи ,с които да опиша това,което изпитвам,когато гледам твоите творения
и винаги се чудя,кога намираш време за всичко това.
Завиждам на твоите манекенки Simple Smile

На всички желая много нови творения,много красоти и за сега една хубава и спокойна нощ! Hug  bouquet

# 454
Писенце, страхотна рокля се е получило.

Снеж,  Hug а тез "фусти" от къде ги взимаш?  Blush

Кармела, аз  плетох подобна чанта, но дръжките са отгоре и са кръгли. Доста се отваря от страни. Сложила съм по едно магнитно копче като закопчалка и от двете страни. Така директно ги прободох, но май трябваше да има нещо допълнително между копчето и чантата, че се разшириха дупчиците в мястото на пробождането от честото отваряне (дърпане).

Някои да има на идея това как е плетено? Приемам всякакви схеми, интересува ме по скоро кройката, отколкото самата плетка.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:01 от pepito21

# 455
Някои да има на идея това как е плетено? Приемам всякакви схеми, интересува ме по скоро кройката, отколкото самата плетка.

Пепи, това става ли - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/06/blog-post_12.html

Писенце, разкошотии са всичките! Simple Smile

# 456
# 457
Момичета отново се опитвах да кача снимките и пак не се получи! Ще пусна нов линк! Нещата, които сте изплели са си просто произведения на изкуството
БРАВОООООООООООООООоооо    Hug
http://kremigo.snimka.bg/hobby/moite-pletiva.693852.28027457

# 458
Креми Го, много готина роклАта!  Hug

Да ни видите тук - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/08/blog-post_6.html в събота късен следобед.

# 459
Благодаря ви  за похвалите момичета!  Hug
Ама много сте красиви big pufana -чак ви завиждам за срещата  Embarassed  Heart Eyes

# 460
Снеж,невероятни ръце имаш....какви красоти създаваш....направо съм възхитена  bouquet
Пуфче,много сте готини с тези плетки.....а ти каква красота твориш-шал ли? Simple SmileИсках да те питам и за твоята чанта-шарките от преждата ли са или от плетката....че много ми хареса Hug

# 461
Пуфче,много сте готини с тези плетки.....а ти каква красота твориш-шал ли? Simple SmileИсках да те питам и за твоята чанта-шарките от преждата ли са или от плетката....че много ми хареса Hug

Да, Румич, шал е. Скоро ще го показвам. Триъгълен и много голям. Дано имам прежда да му сложа ресни,  че ... срам, срам. Имам само 500 гр. от нея, 100% памук, но е с малък метраж!

За чантата, да, Лана голд батик. Сами се получиха шарките. Котките са с бял памук. Ще се радвам да видя и твоята! Hug

# 462

Много ти благодаря!   bouquet Като разгледах първите няколко снимки ми дават някаква идея... Ама тези пусти наддавки ще ме изморят, трудно ми е да преценя къде да ги сложа. Все си мисля, че до ръкавите не се наддава... Дали е възможно, все пак започва от раменете и нагоре се доплита, поне според мен.  Rolling Eyes
Дали ще се получи добре ако го плета на кука, по тази кройка...  Thinking че ми е по-лесно...  Blush
А също и края да е такъв объл не ми е ясно как ще стане. Нещо такова си го представям.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 13:13 от pepito21

# 463
Пепи, според мен без наддавки, независимо от куките, няма да стане. Прави изчисления.

# 464
Уфф, то е ясно че без математика няма да мине.  ooooh!  Blush

А този модел, дали ще се получи с прежда голф на стенли (вълна/акрил).

ПП.
Цитат на: big pufana
Да!
Значи да го почвам! Simple Smile  Whistling
 Hug
Харесах си и този модел, сега умувам той пък как се плете.  Crazy

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 14:20 от pepito21

Общи условия

Активация на акаунт