СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
За био плодовете и зеленчуците да ви кажа, че съм яла био от магазина  и био от производство на баща ми и нямат нищо общо. Те вече слагат етикет био на всичко и не може да си сигурен. Най-добре е ако имаш село или да ги купиш от някоя баба на пазара, която няма пари за пестициди.

# 106
Аз имам баба и дядо на село и от там знам, че вече трудно се отглежда каквото и да било без торене и пръскане. Вече има толкова много болести, вредители, аномалии във времето  ooooh!

# 107
Мартичка много ти благодаря аз вчера си взех от кварталната аптека една опаковка пренатал и сега като си взема две опаковки от промоционалните и съм готова с витамините почти до края Simple Smile

# 108
Дам, за съжаление и от бабите да купуваш и те пръскат. Аз от както ядох био краставици, като пластмаса вече не купувам нищо "био". Пазаря си от Колхозния, гледам да са сезонни плодове и зеленчуци, но си признавам, че някой видове ги подкарвам по рано. Особено, като я карам основно на зарзавати, нямам голям избор. Една приятелка си взеха място и си сеят домати за да хапват Био. От тогава не можем да се видим - все копае и полива. Така че въпрос на приоритети.
Мартичка, много ми беше полезна с информацията за Лолата. Ще преосмисля изборът си.

# 109
А Пег Прегото Уно има ли зимен кош отделно и задължително ли е количката да е със зимен кош  Thinking

# 110
rossy-pm , имаха и размер в сантиметри, но не можах да ги запомня  Crazy
Ще направя така, да  Simple Smile Ще взема малко от тези дето са за месец  Hug
За ГМО...аз от отдавна гледам когато можем да купуваме Био и Органик, но за жалост не винаги и не всичко...(прекалено скъпо ни идва ) същото  е и с пилешкото месо гледам когато можем да взимаме Free Range....определено е по-вкусно и има вкус много близък на домашно гледано пиле  Simple Smile ноо и цената му е една  Tired
Живот и здраве за бебето поне ще гледам да взимаме био когато можем...пък за нас..за каквото има пари. Simple Smile Тук се следи по стриктно дали това което пише на етикета е това което продават...по съм склона да им вярвам. Много е хубаво който можете в Бг да си взимате от баби и дядовци, но разбира се гледани както трябва с внимателно подбрани препарати с който са пръскани. Ако можех да избирам...това за мен е най-добрия вариант, но тук нямам такъв  Confused
Аз имам баба и дядо на село и от там знам, че вече трудно се отглежда каквото и да било без торене и пръскане. Вече има толкова много болести, вредители, аномалии във времето  ooooh!
За жалост и това е вярно и ако даде реколта..то е  сравнително малко ако не се пръска и вида е много по зле от  предлагания на пазара....и едно на ръка колко бързо се скапва.. ooooh!
Можее да ми се смеете, но аз съм си посадила розови домати в саксии, както и органични чушки червени  Whistling какво ще излезне е друг въпрос  Whistling Ама ще видим  Laughing Mr. Green А и магданоз имам  Crazy

# 111
За мен списъкът за родилното беше много важен и първият, който подготвих. За бебето има време и след като родим да купим някои неща. Няма още в първия ден да ни трябва всичко. Но чантата за родилното мисля да ми е готова и под леглото още в края на осми месец.
Мойто синче ме изненада и се появи в първите дни на девети месец. Нищо не бях готвила. Мъжа ми трескаво блъскаше багаж в един сак, докато аз се подготвях да тръгнем към болницата. После естествено не бях взела и половината от нужните ми неща. Е поръчвах и ми ги донесоха, други си купих от аптеката на болницата, но определено сега предпочитам да избегна това упражнение.

Може би ще съм полезна на мамите, които се готвят за първо секцио, ако има такива. Вземете си натурален сок от ябълка, пресипан в шишенцата от мин вода с биберон за реанимацията. Също така разхлабващи шоколади, иначе черпят с онова гадно рициново масло. Болкоуспокояващо, в мойта болница препоръчват Солпадеин.

И аз няма да купувам комплекти за изписване. Не можеш да му облечеш наведнъж всички онези неща, включени в комплекта. както и момичетата са казали, боди, гащеризонче, шапчица и пелена, друго не трябва.

За био продуктите - от близко наблюдение мога да кажа, че вече е невъзможно да се отгледат зеленчуци и плодове, ако не се пръскат срещу болести и вредители. Може обаче да не се блъскат с изкуствени торове, а само с естествени животински.
Иначе да ви се оплача, за втори път в рамките на две седмици си купувам диня от Пени маркет, която директно хвърлям в коша след разрязването. Просто е презряла и като бликне една вода от нея, страшно е. Вече няма да купувам, че много яд ме хвана като ми се случи втория път.
Унесох се в писане, извинявайте дами Simple Smile

# 112
Скай, аз говоря за тази количка http://www.bebe-best.com/bebe-confort-bebeshka-kolitchka-loola-i … 6ncccq1mnr8bcok16 Ти пак си я огледай и прецени, нямам лични наблюдения, само това което прочетох като отзиви  Hug Аз направо се влюбих в нея като я видях, но ...не искам да те подвеждам  Hug

Таня, Пег Прегото Уно няма зимен кош (кош за новородено ги водят, не са само за зимата). И не е задължително ползването, стига количката да има пълно легнало положение. Аз исках такъв кош, защото зимата бебето е по защитено, другите модели като ги гледах имам чувството, че ще духа от всякъде. Особено едно Чико гледах, дамаската така беше сложена, че се виждаха процепи отвсякъде. Лично мнение е това за ползването на коша за новородено. По принцип имам намерение и зимата да излизам често на разходка, стига да няма виелици, мъгла и дъжд, за това коша беше определящ за мен.
Иначе за Уното съм чела страхотни отзиви, даже май е една идея по-широка от Пликото. Така че няма да сбъркаш с нея в никакъв случай  Peace

# 113
Здравейте момичета, исках да попитам дали я приболява корема ниско долу ( вчера ме болеше от дясно, днес от ляво), нормално ли е това?! Освен това от вчера ме болят краката в областта на пръсеца, все едно имам мускулна треска. Ще съм брагодарна да ми споделите.Хубав следобед.

# 114
Мери, на мен през ноща ми се схаваща мускулите на прасеца, много силна болка. През деня ме наболяваха леко. Днес казах на доктора и ми изписа магнезии. Нз дали ще има ефект!

# 115
Опитвам се да си обясня защо ме болят краката- по принцип през ноща спя само на лява или дясна страна,по ръб изобщо не мога да заспя.Питах докторката каза нормални били болежките в кръста, краката- "каза ще ти се наложи да търпиш".Но все пак ми е притеснено.

# 116
Искам да допълня списъка за болницата,припомних си някои неща които аз бях пропуснала предния път,
1,5 л вода
1пак,бисквити-за мен бяха доста необходими,след 2 дни бях умряла от глад,хапнах първо 1,но ми беше жизненоважна.
1 жилетка или някаква друга дреха-суитшърт-по собствена преценка.
 чаша и прибори за хранене
Това се сещам,иначе списъкът който го дадохте много ще ми е от полза!

# 117
Зорница, това схващане на пръсците са нарича "крампи" и се повлиява от магнезий , така че споко ! И аз съм така !
Мери85 нормално е да те понаболява ниско долу , пий но-шпа ако е по-продължително , а ако е многооо болезнено , се консултирай с док!

# 118
  • Where I am Happy
Цитат
Можее да ми се смеете, но аз съм си посадила розови домати в саксии, както и органични чушки червени   какво ще излезне е друг въпрос   Ама ще видим    А и магданоз имам 

Eva_82  Laughing  Аз веднъж дадох 3 евро за 3 домата и много се ядосах и си посадих в саксий няколко стръкчета но незнам дали ще излезне нещо.А от магданоза вече си бера  Joy
Mery85 И мен ме поболява от време на време ниско долу но моята док. ми каза че е нормално понеже матката расте но ако те притеснява отиди да те видят.

# 119
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Сега се връщам от преглед, всичко е наред и все още е момиче  Mr. Green
 Да откажа някои майки, включително и себе си от леките колички. Е, тази, която видях все пак беше лятна, но.. Днес тук духа доста силен вятър. Както си вървя изведнъж момчето пред мен хукна да бяга. В момент, в който нямах много боклуци из очите видях как се обръща една количка с малко детенце вътре и тръгна да се влачи към платното. Якето на майката излетя под колите, а за нейното състояние няма да пиша. Голям ужас! Та реших поне за зимата и времето, което се има в предвид , че ще бъде количката ми да е здрава и по-тежичка.

Общи условия

Активация на акаунт