СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
кръвотечение след секциото , май при нормалното раждане има повече „теч” .[/color]
Да, аз раждах нормално, бебан беше с огромна глава, и малко ме разкраси долу...но доста бързо се оправи всичко  Heart Eyes
Lucky* И аз ползвах слинг, родих на 26 януари в снега, много удобно нещо. Ще изкопая някоя снимка със слинга.  Peace

# 91
F.a.t.e.  при личния лекар или в спешното

# 92
да, за 23лв - 2-ра употреба - обаче не е избелял, скъсан... швейцарска фирма - нов е над 50лв със сигурност - гледах 2 месеца слингове в Продавалника - докато се убедя, че това е моя  Heart Eyes много здрав и стабилен

# 93
Момичета, всички сте си избрали страхотни колички и направо се обарках още повече  ooooh! Само, че повече от 800 лв. за количка не ми се дават. Иначе много ми харесват Инглесината, Джейн и Пег Перегото. Като гледам така, обаче ако искаме големи гуми, то количката не е много лека и обратно. Има ли някоя мама, която е попаднала на количка с голечи гуми и да тежи до 10 кг. със зимния кош?
Честито на момичетата с хубави резултати от прегледите и успех  на тези, на които им предстои.
Аз слдкото го ограничих този месец, ходя всеки ден поне по 1 ч. и пак съм + 3 кг. за месеца. Утре съм на ЖК и сигурно ще ми се скарат пак.
Фейт, за млякото видях две коренно противоположни мнения. Едното е на д-р Папазова, която гостува при Гала и тя е против млякото изобщо. Обаче пък една друга лекарка, която също се занимава с правилно хранене през бременността казва, че млякото е много важно. Аз пия всеки ден кафе с мляко. Не мога да се откажа от него, защото ме боли главата после. 
Аз сутринта се вкарах в нов филм с притеснения. Слагам това в скрит текст, за да не го четат мамите, които не искат да се натоварват.
Скрит текст:
Гледах по БТВ лейди за пестицидите и колко са опасни за хората. Казаха, че пестицидите може да доведат до аутизъм. Да сме пазарували от био магазините и че в ябълките, ягодите, кайсиите и картофите има най-много пестициди. Аз се спуках да ям ябълки целогодишно и ежедневно и ягоди, откакто ги има на пазара. Почнах да се ровя в цените на биомагазините и ако започна да пазарувам от тях, няма да ми останат пари за нищо друго. Например 1 кг. картофи струва 8 лв.  Shocked Четох, че било добре да се киснат плодовете и зеленчуците в студена вода със сода, за да се махнат част от пестицидите. Вие знаете ли нещо друго, което може да се направи? Или пък да търся в селата около София някоя бабка или дядо, които си произвеждат сами?

Стана много дълго писането и ще спра за малко. Сега започвам да чета новата темичка.

# 94

Миличка, отиди направо в спешното ... може да се наложи да ти бият някаква инжекция, а личната на дали има такава. Ти ще им обясниш положението ... и не се притеснявай  Hug

# 95
anghella, много изгодно си го взела  Grinning Като им гледам цените в нета около 100-на лева вървят. И аз съм от тези, дето ще катерят стълби и един слинг ще ми се отрази много добре Simple Smile

# 96

Миличка, отиди направо в спешното ... може да се наложи да ти бият някаква инжекция, а личната на дали има такава. Ти ще им обясниш положението ... и не се притеснявай  Hug

а дали се заплаща нещо имаш ли си идея

# 97
В спешното нищо не би следвало да се плаща....

# 98
Анхела, този слинг е страхотен ... май ще се навия и аз за такъв на първо време  Crazy

hrisik Мерси за уточнението - вече си направих фрапенце  Wink

Иначе наистина знам, че преди консумация е хубаво да се киснат във вода  Hug
Признавам си обаче, че не правя така ... мия ги по старателно плодовете и зеленчуците и така. Иначе свекър ми и свекърва ми живеят на село и от там си взимаме почти всичко за хапване лятото - картофи, тиквички, чесън, лук, домати, краставици, ягоди, череши и т.н  Heart Eyes

hrisa87 Не  - това е спешен кабинет  Peace Hug

# 99
Лъки - така е  Hug

аз мисля да ходя със слинга в магазина Grinning - когато купувам дребни неща

Хриси - аз бих потърсила от бабка от селата - разбира се ако имаш възможност - в БГ нашите често купуват чували с картофи от Родопите - седят бабите по пътищата и продават  Hug

# 100
различно е течението,не е до вида раждане,аз раждах нормално,докато бях в болницата с нощни превръзки,вкъщи 10 дни с нормални,и ми спря на 20-ия ден...след това преустановихме с мъжо контактите че толкоз време въздържание си е ...та така,много е относително,до организъм си е.

# 101
Това със зеленчуците е дива спекулация според мен...Нашето поколение си е отгледано с пестицидни плодове и зеленчуци от това няма отърване, а и никой неможе да ме убеди че в биомагазините наистина нещата са био...вярвам само на баба и дядо на село, а в интерес на истината и те пръскат с рани неща против болести и такива неща...на мен проблема ми са генно модифицираните растения, просто даже и вкус нямат..миналата година си купих кайсии с вкус на тикви  #Cussing out ...Аз го карам на принципа блажени са невежите и много добре си живея за сега...Недейте да се филмирате толкова...щом нещо ви е вкусно си го яжте пък какво има вътре по-добре да не знаем Simple Smile

# 102
  • Бургас
различно е течението,не е до вида раждане,аз раждах нормално,докато бях в болницата с нощни превръзки,вкъщи 10 дни с нормални,и ми спря на 20-ия ден...след това преустановихме с мъжо контактите че толкоз време въздържание си е ...та така,много е относително,до организъм си е.
така е, количеството и продължителността на лохиие са строго индивидуални.
hrisik, най-добр е от селата взимай зарзават. Иначе пестицидите водят до редица бели, така е. Но не са само те виновниците. Всичко е микс + генетична предразположеност. Подобно е, както с ваксините (вече сме го водили този дебат) Sad
рошличка, не е то само спекулация. Има някакъв процент истина.  Факт е, че подобни заболявания показват "бум" в последните години. Но и аз като теб смятам, че истинският виновник е ГМО, а пестицидите и другите замърсявания са само лош "бонус" към мрачната картинка Rolling Eyes

# 103
hrisa87,мила заминавай в спешния.Дано всичко да е наред. Пиши после какво са ти казали,че и мен много ме е страх от тях.

А що се отнася ди спешното-преди 2 години,когато мъжо се разболя от бронхопневмония и се наложи посред нощите да ходим по спешност си платихме всичко  newsm78

# 104
Видяхте ли това? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654273.0
Ако някой пие витамини Пренатал, може да се възползва.

Общи условия

Активация на акаунт