7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Спокойно,децата Ви ще се справят! Peace

# 331
  • Бургас сити
Мили мами,
разказът е много приятен и в сравнение с миналогодишния " Череши с алени сърца" на Стратиев си е направо песен Simple Smile Децата ще се справят.
От името на неутрален разказвач е. Не се плашете, няма много цифри в началото, както някой беше писал по - преди, само два блока в квартала са дадени с номерата им. Има доста описание за поведението на котките във втората половина на разказа. Няма препратки, иносказания и метафори, които по принцип объкват децата, както беше например миналата година.
Малко пряка реч, никакви архаизми.
СПОКОЙНО !
Когато мога, ще се включа отново с подробности !

# 332
  • Там, където ме обичат
Само няколко часа сън и вече сте изписали 10 стр.
Връщам се да прочета пропуснатото.

# 333
Как да не са важни номерата на блоковете? Това позава доколко могат да помнят и пресъздават вярно информацията. Не е все едно пред кой блок ще отидеш на среща!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Описанието на картините е по-важно, и особено умението на децата да ги пресъздават.  Laughing

# 334
Желая спокойствие на децата и всяко да даде най- доброто от себе си.

# 335
Така като гледам мнозинството е притеснено от факта,че трябва да се преразкаже от неутрален разказвач,включително и на дъщеря ми е по-трудно Tired

# 336
Така като гледам мнозинството е притеснено от факта,че трябва да се преразкаже от неутрален разказвач,включително и на дъщеря ми е по-трудно Tired

Това не е ли всъщност най- лесно? Имам предвид в сравнение с преразказ от името на герой, където е нужна преценка кой какво е видял и знае и т.н.

# 337
  • гр. София
О, благодаря за инфото за разказа! И на нас са ни любими котките. Дано това помогне. Гледаме си и в къщи един котарак Simple Smile. Щерката искаше да вземе негова снимка да й носи късмет. В крайна сметка изрови две късметлийски герданчета, които сложи в джоба, защото няма как и двете на врата  Laughing.

# 338
Мили мами,
разказът е много приятен и в сравнение с миналогодишния " Череши с алени сърца" на Стратиев си е направо песен Simple Smile Децата ще се справят.
От името на неутрален разказвач е. Не се плашете, няма много цифри в началото, както някой беше писал по - преди, само два блока в квартала са дадени с номерата им. Има доста описание за поведението на котките във втората половина на разказа. Няма препратки, иносказания и метафори, които по принцип объкват децата, както беше например миналата година.
Малко пряка реч, никакви архаизми.
СПОКОЙНО !
Когато мога, ще се включа отново с подробности !

И аз така мисля. Благодаря ти за инфото.   bouquet
С нетърпение ще следя подробностите.

# 339
  • София
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.

# 340
Леле, леле...то балкон, то чудесия. Сигурно тук има повече посетители отколкото сайта на МОМН.

Ха дано всички форумски деца се справят!

Брях! Не мога да се публикувам! Laughing

# 341
Леле колко се зарадвах, че текстът е с котки. Моят син обожава котки и даже вчера като се разходжахме ходеше да ги гали. Знам, че това ще свали много от напрежението и ще му е адски приятно да пише за котки. Аз много се радвам, че няма да има стари думи, които не разбира или някаква глупост, която е трудна за разказване. Мисля, че децата имат късмет с този прерзказ, слава богу!!!!!!

# 342
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха.

Абе то и на мъжа ми в работилницата една котка роди 4-ри котета в петък, но откъде да знам , че това е поличба ???

# 343
  • Пловдив
Аз си мисля, че на нас името на  неутрален разказвач ще ни е по-лесно. Няма да се опитва да отсява и премисля, кои моменти да преразкаже и кои да пропусне.
Смятам, че късмета е с децата ни.
Притеснени мами, още малко повече от час и децата ще приключат, ще се отпуснат, а тогава и ние ще можем да си отдъхнем. Поне мисълта, че половината битка е минала ще ни успокои.

# 344
  • София
Сега ,ако някои публикува и теста ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт