7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 854
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
доколкото видях откъса, има описания, та може да е от неутрален разказвач.

# 316
  • София
Не знам колко е дълъг целия разказ, но започва с много цифри.

# 317
Официално ли е това за разказа ? Димана е луда по котки и може и да е на късмет  Mr. Green

# 318
  • гр.Варна
Не е гаранция ,че щом има описания ще е от неутрален разказвач. Peace

# 319
При цифрите ще има доста оплескани работи ми се струва...

# 320
Мисля , че миналата година - "Черешата с алените сърца" звучеше по-добре!!!

# 321
Седмокласниците преразказват „Бабата, която хранеше котките“ от Деян Енев.  Те трябва да направят подробен преразказ от името на неутрален разказвач.

# 322
Мисля , че миналата година - "Черешата с алените сърца" звучеше по-добре!!!
И беше много по-лесен като цяло.... Сега от този откъс тръпки ме побиват, какво остава за целия текст.. ;д Може би са избрали текст с много цифри, за да е нещо като преход към изпита по математика хахаха

# 323

На мен ми изглежда приличен разказа. И е от съвременен автор, картините са много добре описани с тия червени елементи, и предполагам се запомнят лесно. Номерата на блоковете не са важни в случая, дано децата не се отплеснат в този детайл.

# 324
От неутрален разказвач е, поне по първична информация:

http://akademika.bg/2012/05/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%BE%D0%BA … 0%B0%D0%B1%D0%B0/

Успех на децата!

# 325
  • Пловдив
Официално ли е това за разказа ? Димана е луда по котки и може и да е на късмет  Mr. Green

И ние обожаваме котките. Гледаме 3големи + 2 мъничета. Ако е този разказ наистина мисля, че ще му е интересно и повечко ще позапомни. При него го има този момент. Интересното се помни....другото не...или с триста зора. Praynig

# 326
Оф, и аз го намерих това Sad. Дано се справи, че от името на неутрален разказвач му е най-трудно Sad, а и текстът е доста описателен Sad

# 327
  • София
Как да не са важни номерата на блоковете? Това позава доколко могат да помнят и пресъздават вярно информацията. Не е все едно пред кой блок ще отидеш на среща!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 328
Ако текста е труден, то той ще е труден за всички - не само за нашите деца - така че спокойно!

# 329
  • Пловдив
Дано по-лесно да запомнят децата текста, все пак е съвременен автор, но тези номера на блоковете в началото.... Сто на сто сме сме им сложили нова /наша/ номерация hahaha
В петък като се връщал моя юнак от училище и една котка се лепнала за него и го следвала до входа на блока. Леле като ми го разказа детето как не видях някаква поличба. Тогава трябваше да изнамеря всичко в което се разказва за котки  Joy Joy Joy
Може да им е на късмет на децата. Аз продължавам да стискам палци fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт