АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 153
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Ферда, аз мога и да почакам, пък и хич да не ми го преведеш, пак няма да се сърдя. Peace
Наде, благодаря.  bouquet

# 631
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Добре, Снежи, благодаря!

# 632
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=211582

Някой може ли да ми каже за какво става въпрос Simple Smile

# 633
Нямам нищо против да се превеждат диазлозите на Е и Ф само,или с някое др отклонение,но пожелание. Peace
Бабче здравей HugБраво на баба ти. Simple Smile

# 634

Става въпрос за рейтинга, като го съпоставят с позицийте на другите излъчвани сериали. Поне така разбрах чрез преводача.

# 635
# 636
Ферда, ще ти е удобно ли накрая като приключиш да ни сигнализираш на кои страници си допълвала, защото станах на хахо #Crazy да те следя страница по страница, а не искам да изпусна някой диалог, че да ги пратя отново на Ванина. Снощи побързах след серията да и изпратя диалозите, че да не забравя, но ми се иска да,  и изпратя, и тези с корекцийте.

# 637
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Добре, ще сигнализирам. Само моля те, не ставай на хахо!  Wink Laughing

# 638

Става въпрос за рейтинга, като го съпоставят с позицийте на другите излъчвани сериали. Поне така разбрах чрез преводача.

Благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51

# 639
   Ай... момичета и аз днес да се разпиша  Hug Hug Hug Hug в темата Hug Hug Hug
  Днес е събота, а нещо снимки от Унито ,не се появяват newsm78 newsm78 newsm78 Не вярвам феновете да са пропуснали да се разходят до там.Това,че не са снимали там днес-никак не ми харесва newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 640
  Меги Hug Hug Hug Hugти поне ги следиш тези неща Hug Hug HugНищо ли не намираш  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  На отвличане на Фери ми намирисва работата ooooh! ooooh! ooooh!

# 641

снимката е от снощи.Сарп, с майка си и баща си!Имат празник:родителите му празнуват 24 години от брака си Grinning Grinning Grinning GrinningЯвно,че Сарп е едно дете-друго на снимката липсва  newsm78 newsm78 newsm78

# 642
 Меги Hug Hug Hug Hugти поне ги следиш тези неща Hug Hug HugНищо ли не намираш  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  На отвличане на Фери ми намирисва работата ooooh! ooooh! ooooh!
Ми то това остава като алтернатива за да се махне от клуба, че като го гледам как се е вкопчил в него и в Едже, мани, мани, не си е работа. ooooh! Явно е от хората, които съзнавайки, че някой е в беда се чувства длъжен да му помогне дори и с цената на собственият си живот. Това е хубава кауза да защитава по-слабите, но честно да Ви кажа това негово ослепяване в стремежа си да спасява бившата си, а да пренебрегва Фериха ми идва в повече. Sick Опитвам се да го разбера, донякъде успявам, но несъвсем. Rolling Eyes Той въобще замисля ли се колко е свито сърцето й от страх да не го загуби заради Едже и мафиота Явуз? Май не, защото си прави каквото си реши, без да отчита и да се съобразява с молбите на Фери да не воюва с мафиота Явуз.

# 643
Мери здравей Hug
И аз нищо не намирам днес.Пустош. PeaceПоне аз.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 21:40 от megi7

# 644

снимката е от снощи.Сарп, с майка си и баща си!Имат празник:родителите му празнуват 24 години от брака си Grinning Grinning Grinning GrinningЯвно,че Сарп е едно дете-друго на снимката липсва  newsm78 newsm78 newsm78
На тази снимка ми е приятен(без мустак и без брада) и изглежда добродушен.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 21:34 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт