Париж 5

• 67 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Един въпрос към компетентните.
За първи път ще летя с нискотарифна компания.Запазих билети за 3-ма, които излизат 480 евро, с един куфар.
Нормална ли е тази цена според вас....

Това е много скъпо. Кога ще летите, за колко времеи третия човек дете ли е?

# 676
И на мен ми се виждат скъпи!Предвид какви легенди се пишат за нискобюджетните компании...
Говоря конкретно за Уиз, 9-ти юли, третият е дете на 13.
Еднопосочен- Париж Буве-София.
Направо  #Crazy
Разиграх различни варианти, дати и полети.Това е най-евтино...Ако щете вярвайте.
Но  не мога да варирам повече с датата, следващият полет е още по-скъп.

# 677
Че и до Бове при това  Grinning от 9-ти до кога?

# 678
Това е връщане от Париж на 9-ти.
Току що ги букнах пак, излизат 558 евро.Включват някакви такси обработване, ежеминутно поскъпват.
Тръгваме от Лондон, там с Е-скай всичко е ОК.

# 679
Ползвали ли сте Usit colours .Май няма голяма разлика в цените.

# 680
Мами, да юли има много време и цената ще се смени сто пъти. Аз лично бих изчакала и да проверявам често и когато падне тогава да купувам. Мисля че за тези пари и на по-късен етап можиш да резервираш с нормална авиокомпания. Но да се включат все пак и по-често пътуващите. Потърси съвет и в темата за Уиз еър

# 681
На много компании още не са им излезнали билетите за тогава Simple Smile иначе защо не си взехте двупосочен, че е по-евтино, нищо че няма да се връщате. Но според мен от много рано си взимате билети.

# 682
Двупосочните не са по-евтини.
Вижте за какво става дума newsm78
http://www.trip.bg/flights/searches/082e445311f04ecda7230b757f719daa

# 683
В момента за март - април билети има на цени от 113 лв/човек - 133 лв/човек. Смятам, че вероятността по-натам да паднат и билетите за юли е голяма. Не вярвам да станат по-скъпи, така че не губите. В момента билетите които казваш са от най-скъпите на Уиз за тази дестинация доколкото хвърлих едно око набързо.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 23:07 от Sunny76

# 684
До колкото виждам ще шетите с Еър берлин? На тяхната страница за 2ма човека и едно дете, на 10ти юли - цената е 393 евро за тримата и самолета излита от ШДГ, не от Бове. Аконоще не си платила, по-добре купете директно от сайта на компанията, така или иначе пак с този самолетще летите. Ние така бяхме правили единият път като се рвъщахме от париж (писала съм в темата Simple Smile)

# 685
  • Варна
Много погрешна тактика !!!
Следя Уизз и летя с тях откакто са се появили.Няколко пъти в темата за УИЗЗ подробно се обяснява  как се купуват най - изгодните билети от нискотарифни авиокомпаний.Ще си позволя да го обобщя и напиша пак,дано да стане ясно най-сетне. За да купиш изгоден билет трябва да имаш здрави нерви. Цените се движат почти синусоидално,ту се вдигат ту падат. Набележете си ден и час на полетите в двете посоки и преровете разписанието за вашата дестинация и вижте най-ниската цена.Препоръчвам да се гледат поотделно билетите за отиване и връщане защото нямам случай когато в един и същи ден билетите на датите ми за отиване и връщане са на най – ниска цена.Ако сте започнали да следите достатъчно рано-5-6 месеца преди полета, не се страхувайте да купувате поотделно билетите за отиване и връщане.Практиката показва ,че няма начин 2-3 месеца преди полета поне веднъж да не дойде най-ниската цена.Следете цените често ,защото има случай да се сменят и 2 пъти на ден и най -ниската цена на моите дати да стой  само ден.Направете си и сметка колко ще пътувате и имате ли изгода да си купите клубна карта.Има случай и когато  полета не е запълнен и най – ниските цени доста преди полета да станат ниски и си стоят такива до края/напоследък обаче това почти не се случва/.Няма случаи ,ако си набележа 6 месеца предварително най – ниска цена сетне да се появи по-ниска или пък най-ниската цена да не се появи поне още 2-3 пъти.Когато не могат дА си запълнят самолета  наколко дни преди полета свалят цените почти до нула.Летели сме до Болоня за 9 лв. на човек.Винаги плащам в ДСК защото е най-ниска цената на плащането и има ДСКклон на 100м. от нас.Не знам дали обясних достатъчно ясно.Ако има въпроси питайте,ако мога ще отговоря.На отиване летим само с ръчен багаж с лаптопа ,фотото,най-необходимото и дрехите на гърба като се стремим да няма абсолютно нищо забранено за да си нямаме разправии на секюрити чека.Като си имаме достатъчно парички в джоба и визакарта няма никакъв проблем да си набавим каквото ни е нужно където и да е по света.Все пак предпочитам да си купя френски парфюм от Париж а, не от Варна .Обикновенно се връщаме с 2-3 чекирани багажа .

# 686
  • Варна
И на мен ми се виждат скъпи!Предвид какви легенди се пишат за нискобюджетните компании...
Говоря конкретно за Уиз, 9-ти юли, третият е дете на 13.
Еднопосочен- Париж Буве-София.
Направо  #Crazy
Разиграх различни варианти, дати и полети.Това е най-евтино...Ако щете вярвайте.
Но  не мога да варирам повече с датата, следващият полет е още по-скъп.

Искам билет за 9ти юли ,днес и сега , на най - ниска  цена Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Да ама не, не става така.
Никакви легенди!!! За 500 лв. летяхме двамата до Бове , отиване и връщане.
Начина по който става го описах и в темата за УИЗЗ.

# 687
И ние си купихме билети за 600 лв отиване и връщане и то от летище ШДГ, директен с еърфранс опериран от таром Simple Smile имаше и по-евтин, но този ни устройваше, 12 часа преди полета.

# 688
По повод на билетите поне на Wizz, те отдавна не са ниско тарифни, примерно 28 лв. до Венеция, но по повод Париж и питането, ами това е в средата на активния сезон, може би има по приятна цена , но тя ще е февруари.

Аз си запазих апартамент в Париж през http://www.homelidays.co.uk, на супер място изглежда, на доста сносна цена,  но опит мога да споделя когато се върна.
Ползвала съм наети апартаменти и в Испания и в Италия без проблеми, надявам се и тук да е така.
И аз да попитам, според вас дали е разумно да пусна децата си на 16 и 9 години са сами в Дисниленд, докато аз разглеждам музеи. Мисля да ползвам шатълите на Дисни, моля ако някой има опит да сподели.

# 689
Благодаря на всички, които се включиха!
Когато наближи времето, ще видя ще се ядосвам ли newsm78.

Приятни пътувания на всички, на които им предстои!

Общи условия

Активация на акаунт