Париж 5

• 67 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Как ви се струва следният адрес: Boulevard De Magenta, в район 10 около Северната гара? Rolling Eyes Спокоен ли е кварталът, какво интересно е наблизо? Flutter

# 46
Здравейте и от мен,

и нашето посещение на Париж приключи.
Ето малко прясна информация и от мен.Simple Smile
За тези, които се интересуват за билетите за Дисниленд: ние си ги купихме от хотела в който бяхме, на същите цени като от сайта на Дисни-162 Евро за възрастен и 142 за дете за 4 дни.(за 3 дни е същата цена) Може да се плати с карта или в брой.
Бяхме първите два дни в Париж- изкачихме  Айфеловата кула(билетите купихме на място 2 възрастни и дете- 26,5 Евро). Чакахме много малко, но избрахме варианта да се изкачим пеша първите два етажа и после с асансьора. Иначе другата опашка(само за асансьора) си беше наистина доста дълга. За нашия син, който е на 6 години преживяването беше много вълнуващо. Изкачи я на един дъх без да се замисли и беше готов пак да я изкачи:)Според мен наистина си заслужава. На мен лично гледката от кулата по ми допадна, отколкото от Триумфалната арка.(билети 19 Евро.)
На следващия ден взехме корабче по Сена(батобус) и разгледахме доста от забележителностите.
Останалите 3 дни бяхме в Дисни...
Ние оцелихме страхотно време и развенчахме мита, че всички новаци ги вали дъжд.Simple Smile
За допълнителни въпроси съм насреща.

# 47
  • Хасково
Някой може ли да помогне от опит- търся подходящ апартамент в Париж за 4+2 деца (за хотел сме много), да е близо до спирка на метрото.

# 48
# 49
Моля живеещите в Париж да ме ориентират в прогнозата на времето от 20 до 26 юни или сайт в който да погледна. От даденият на първа страница нещо не можах да се ориентирам.

# 50
  • пак на Рив Гош
Не много топло, с превалявания: http://www.meteo-paris.com/ile-de-france/previsions.php

# 51
Моля живеещите в Париж да ме ориентират в прогнозата на времето от 20 до 26 юни или сайт в който да погледна. От даденият на първа страница нещо не можах да се ориентирам.
И аз следя за 22-25 юни, с 10 градуса е надолу отколкото в София. Според мен не става за сандали, особено сутрините и вечерите. Гледам прогнозата от доста отдавна в www.sinoptik.bg.

# 52
Здравейте, като вчера завърнала се от Париж мога да каже че единственото което не ми хареса в този град е времето. Много променливо, валежи ужас не знам така ли е през цялата година, тези хора въобще имат ли лято newsm78. Съвета ми е взимайте си дрехи с дълъг ръкав и дълги панталони, задължително дъждобран или чадър. Целият ми багаж се състоеше от летни дрехи и само един чифт дълги дрехи, които бяха на мен.Е казвам ви три дни си ходих само с тях и на моменти пак ми беше хладно, престоя ми беше 15-18.06 е все пак имаше един слънчев ден. Като изключим времето всичко друго е прекрасно

# 53
Аз също мисля с маратонки, кожено яке и дънки да карам. Само  Praynig да не вали на 23-ти вечерта, че тогава сме на нощното шоу с фойерверките във Версай.

# 54
Значи ние сме големи късметлии и уцелихме страхотно време:)Ние бяхме в периода 27.05–01.06

# 55
Да, тази година е екстремно студено и дъждовно Sad

# 56

Laughing носят се слухове, че имало лято в париж, но малко хора са ставали свидетели...

# 57
  • В града на тепетата
Значи ние сме големи късметлии и уцелихме страхотно време:)Ние бяхме в периода 27.05–01.06

И ние бяхме горе-долу тогава от 29.05-4.06,  времето беше супер и си ходихме боси.

# 58
  • пак на Рив Гош
Laughing носят се слухове, че имало лято в париж, но малко хора са ставали свидетели...

Има, има лято, даже тази година ни го обещават за четвъртък, само дето не споменаха точно кой  Mr. Green

Сега сериозно - от 13 години съм тук, такова чудо не съм виждала. Имаше една супер слънчева и топла седмица в края на март, след което настана дъжд и студ и така до края на май, когато също просветна за няколко дни. Сега поне още седмица ще е сравнително облачно с превалявания и, признавам, вече ми писва. Онзи ден казваха, че миналата седмица температурите са били с 5-6 градуса по-ниски от средните за месеца. А миналата година в края на юни беше около 30 градуса  ooooh!.

Но все пак, дори и да се оправи времето, не очаквайте българските летни температури - те са по-скоро изключение, отколкото правило, все пак сме малко по на север  Laughing

# 59
  • тук-там
Айде и аз да питам - това село добро ли е от към връзка с Париж - ще сме с кола и не ми се навираше в хотели в града. Пише, че RER-а стига до там, ама...малко на тъмно резервирах. Има обаче гараж, което ми е важно, че всичките партакеши са в колата!  Mr. Green

http://www.airbnb.com/rooms/495457

Общи условия

Активация на акаунт