Париж 5

• 67 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
2/ Полета ни е вечерен - моля, дайте идеи къде да си оставим багажа? Мислех си ... има ли нещо като "багажни клетки" около Порт Мейо? Или ...  newsm78

Автогара Порт Мейо е голям паркинг с 2-3 фургона където е касата и почиват шофьорите , срещу Двореца на Конгресите.По добре помолете в хотела който сте отседнали след освобождаване на стаята да ви приберат багажа в ''стаята за багаж '' които имат почти всички хотели.Така сме правили винаги.

# 586
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
peterky2002, благодаря, че отговори Simple Smile Ние ще сме в апартамент ... Преди две години полета ни беше в 7 сутринта и нямаше проблем с багажа Simple Smile Но сега е в 7 вечерта и ни се иска да оползотворим деня Simple Smile Апартамента ни е същия като тогава (даже 2-3 човека от форума след нас го ползваха също Simple Smile), според мен или ще трябва да платим целия ден, ако искаме там да си оставим багажа, или да се изнесем до 10, за да могат хората да си почистят и да настаняват после други гости (ако имат такива ...) За това ме интересува къде на друго място можем да си оставим багажа, че не го виждам цял ден с 2 големи раници и куфар ...

# 587
  • Milano
Мимии, да, харесала съм си тези с едно4асова разходка без слизане. Аз мисля, 4е когато и да отидеш си ползваш билета, защото не виждам да  има зададени ден и 4ас...както и да е другата седмица ще го купя и видя. Hug

# 588
  • Варна
Но сега е в 7 вечерта и ни се иска да оползотворим деня , За това ме интересува къде на друго място можем да си оставим багажа, че не го виждам цял ден с 2 големи раници и куфар ...

Най напред пиши писмо на хазаите и опиши проблема.Винаги когато сме имали какъвто и да е проблем хазаите усърдно са ни помагали.Почти винаги са били много любезни.Случвало се е с часове да ни разказват разни неща и дори сме ходили заедно по разходки или да пазарим.Ако не посрещат хора същия ден или пристигат нови късно вечер няма да имате проблеми.

# 589
Специални благодарности на -True Blue- за информацията за хотел Pax opera.   bouquet

Много хубаво, реновирано, отлично съотношение качество цена. И нетът е добър, в момента пиша от хотела.
Радвам се, че ви е харесало Simple Smile

# 590
  • Milano
Бихте ли ми казали във Версай къде може да се обядва?
Нямам време да преговарям темите, които про4етох преди 4 месеца. Имам някакви спомени или пред входа или на някакво кафе в градините newsm78?

# 591
Нямам време да преговарям темите, които про4етох преди 4 месеца. Имам някакви спомени или пред входа или на някакво кафе в градините newsm78?
Има кафене със сандвичи отляво при входа, има стрелки. Не знам около гарата дали имаше заведения, не си спомням, но там имаше автомати със сандвичи. Предполагам в селцето (квартала) има ресторанти, но сигурно са скъпи.

# 592
Здравейте, предполагам следващите 2-3 месеца ще изчета всичките теми и страници тук изписани за Париж, тъй като ни предстои пътуване до там.
Рядко имам късмет в живота, но взех че спечелих 5-дневна екскурзия за двама до Париж Simple Smile

Хем се радвам, хем ми е притеснено - грам език не знам, как ще се оправя сама с хлапе, което единствено иска да посети Дисни ленд  ooooh!

Поемат ни самолет, хотел + закуската.
А как са цените на храната там ? Обедите и вечерите ясно, че ние трябва да си плащаме + атракциите, та идея си нямам колко пари да почвам да заделям  newsm78

# 593
  • София
Здравейте, предполагам следващите 2-3 месеца ще изчета всичките теми и страници тук изписани за Париж, тъй като ни предстои пътуване до там.
Рядко имам късмет в живота, но взех че спечелих 5-дневна екскурзия за двама до Париж Simple Smile

Хем се радвам, хем ми е притеснено - грам език не знам, как ще се оправя сама с хлапе, което единствено иска да посети Дисни ленд  ooooh!

Поемат ни самолет, хотел + закуската.
А как са цените на храната там ? Обедите и вечерите ясно, че ние трябва да си плащаме + атракциите, та идея си нямам колко пари да почвам да заделям  newsm78
Има MCDonals по пътя към двореца от гарата. Съвсем прилични цени

# 594
  • Milano
Има кафене със сандвичи отляво при входа, има стрелки. Не знам около гарата дали имаше заведения, не си спомням, но там имаше автомати със сандвичи. Предполагам в селцето (квартала) има ресторанти, но сигурно са скъпи.

Благодаря ти.

# 595
Започнах работа в двузвезден хотел в Париж, 1-ви район. Който се интересува от подробности да ми пише на 
zaruhi@hotmail.com

# 596
  • Варна
Започнах работа в двузвезден хотел в Париж, 1-ви район. Който се интересува от подробности да ми пише на 
zaruhi@hotmail.com

Това е похвално.
Ефективноста на темата наистина ще е значителна , ако момичета които живеят и работят там дават съвети и отговарят на въпроси , особено и ако са отзивчиви, точни и подробни като РОЦА и някои други .
БРАВО Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Сега търся такова момиче за  МАДРИД.

# 597
  • София
Здравейте! Включвам се с един бърз въпрос. Ако пристигам в 22:50 на ШДГ, мога ли да ползвам РЕР и метро? Или е късно за подобни транспорти?

# 598
Късно е Sad
Като гледам последният RER B от CDG е в 22ч55.
А като ги знам колко бавно изкарват багажа...

# 599
  • Варна
Започнах работа в двузвезден хотел в Париж, 1-ви район. Който се интересува от подробности да ми пише на
zaruhi@hotmail.com

Интересувам се, но тъй като ще има и други любопитни ако може името на хотела, за да видим снимки, а и цени.
Ние ще пътуваме пролетта с детето за седмица и тъй като сме трима ще търсим по-евтин хотел, ако може на по-хубаво място Simple Smile
Предпочитам хотелите пред апартамента, но цените за седем нощувки за трима не ми допадат много, така че ако някой има координатати на изгоден апартамент да ми пусне на лични, моля!

Общи условия

Активация на акаунт